facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

3 576

Овен
Добри възможности на хоризонта

През седмицата деловото и материалното ви благосъстояние ще зависят единствено и само от вас самите. След понеделник ще се наложи да се справите с доста неотложни въпроси, ако искате да избегнете възможността да възникнат каквито и да било проблеми от неочакван характер. Добре е да бъдете готови да промените плановете си в професионалната сфера, в случай че видите благоприятна възможност за себе си заради способността ви да печелите. През почивните дни не поставяйте каквито и да било условия на хората, които твърдите, че обичате.

Телец
Бъдете внимателни с финансите
През идващите дни ще се радвате на огромен просперитет, което ще ви позволи да превърнете невъзможното във възможно. Опитайте да не заемате твърди позиции по въпроси, поставени на обсъждане в колектива, в който работите. На този етап ще се нуждаете да бъдете гъвкави. Преценявайте внимателно рисковете, които възнамерявате да поемете в професионалната сфера. Отличната предварителна подготовка ще ви даде шанс да определяте правилата, дори и да работите в екип. Финансовото ви положение няма да е цветущо, ако не съумеете да разчетете настоящите и бъдещите си разходи. Осланяйте се на шестото си чувство, защото то няма да ви подведе в моментите, когато трябва да разчитате на него. 

Близнаци
Погрижете се за здравето си
През новата седмица не отлагайте важни решения, защото в противен случай е малко вероятно да се справите. Подкрепата, оказана ви от приятел или интимната половинка, ще ви позволи да предприемете конкретни ходове, за да се предпазите от бъдещи проблеми. В същото време с увереност ще успеете да преодолеете някои отправени ви в личен план предизвикателства. Компромисът от ваша страна ще бъде задължителен, така че приемете фактите и продължете напред. Здравето ви ще бъде застрашено, така че вземете мерки навреме.

Рак
Пазете се от неволни грешки
Още от днес много от вас ще бъдат застигнати от случайности, които ще определят до голяма степен избора ви по отношение на професионалните интереси, а също и желанието ви да инвестирате. Постарайте се да не давате пари назаем, тъй като рискувате да не ви ги върнат. Ако искате да постигнете развитието и стабилността, от които се нуждаете в професионален и личен план, търпението ви ще бъде определящо.  Действайте логично и не позволявайте на трети лица да се месят в делата ви. Пазете се да не допуснете неволни грешки по отношение на документи или кореспонденция. 

Лъв
Постарайте се да изпълните обещанията си
Действайте спокойно и не допускайте каквото и да било забавяне при реализацията на вече планирани от вас действия. Постарайте се да изпълнявате в срок обещанията, които сте дали на колега! Шансовете в професионалната сфера ще са на ваша страна, но ще се наложи да направите някои жертви в името на отличните крайни резултати. С цената на всичко се пазете да не попаднете в зависимост, тъй като ще ви бъде трудно да овладеете събитията, чието развитие не зависи от пряката ви намеса. Днес и утре е необходимо да намалите до минимум разходите си за неща, които не са от първа необходимост. 

Дева
Приемете отправените предизвикателства
През седмицата избягвайте каквито и да било промени или да предприемате ходове в деловата сфера в последния момент, без да сте обмислили и планирали добре. Имайте предвид, че трябва да се съобразите с желанията на началник или клиент, за да не изгубите своите позиции. След понеделник заложете на умереното темпо на работа, тъй като това ще ви освободи от редица лични задължения. Постарайте се да отговорите адекватно на отправените ви от колега предизвикателства. Имайте предвид, че вътрешната хармония и увереността ви ще ви помагат във всяко ваше начинание. Заложете на хармоничните взаимоотношения.

Везни
Не бъдете любопитни
През идващите дни планирайте, организирайте и осъществявайте инициативите си в професионалната сфера с размах. Постарайте се да изградите правилна нагласа към нещата, които ви заобикалят. Отличната информираност сега ще ви спести множество неудобни ситуации утре, така че не бъдете по-любопитни от обикновено. Към средата на седмицата не позволявайте на никого да взема отношение спрямо въпросите, които имат важно значение за професионалната ви реализация и материалната ви обезпеченост. Постарайте се да виждате позитивите на изненадващо застигналите ви обстоятелства на работното място. В петък се постарайте да се поставите в услуга на близките си и на членовете на семейството си. 

Скорпион
Позволете си да си починете
Чудесна седмица, в която трябва да избягвате натоварванията. Ако не се отдадете на почивка, ще ходите на работа отпуснати, изморени и демотивирани. Ако не можете да отсъствате от работа, поне бъдете нащрек. Попадането под влияние на хора от противоположния пол и смесването на отегчителните служебни ангажименти ще са причина за редица проблеми в работата. За преобладаващата част от зодията се очертава силно раздвижване в личен план, свързано с интимния ви партньор или със семейни обстоятелства. От вас ще се възползват колеги и партньори в съвместни дейности. Понеделник е ден за контакти. Във вторник бъдете внимателни. 

Стрелец
Предложение за работа
За мнозина от знака не е изключено да получат добро предложение за работа. Възползвайте се от шанса. Други могат да срещнат подходящ човек, който ще им даде нови идеи и ще им помогне да разширят своето поле на изява. Към края на седмицата бъдете предпазливи. Трудно ще се отървете от напрежението. Въвличането в конфликт едва ли ще изясни нещата. Ако сте решили да късате стари връзки, направете го през тази седмица. Ако ходите по магазините, най-добре е да оставите портфейла си вкъщи и да не носите много пари със себе си. През днешния ден ще демонстрирате творческа мощ. Неделя ще ви донесе малко ядове. 

Козирог
Шанс за материален успех
В началото на седмицата ще бъдете в плен на емоции и няма да премислите добре. На този етап звездните влияния ви закрилят и ще бъдете във върхова форма. Това е идеален период да ремонтирате дома си или да се захванете с други трудоемки начинания. В любовта всичко е наред. Ако нямате постоянен партньор, най-добре излизайте с приятели. Не отказвайте събирания - там може да срещнете човека, с когото да започнете ползотворна връзка. В понеделник ще действате енергично, а вторник олицетворява разбирателството. Сряда е по-тежка, но ви предоставя шанс за материален успех. 

Водолей
Ще проявите решителност
От самото начало на седмицата звездните влияния ще са на ваша страна. Тяхната конфигурация е твърде добра за хората от знака и ви предлага шансове, каквито не сте имали досега. Инвестирайте във всичко, което ви харесва, не само с парите, но и с идеите си, защото ще усещате силно влиянието на Юпитер - планета на изобилието. Ако ги проявите, ще ви се върнат многократно. Внимателно обмисляйте решенията за големи покупки, защото всяка прибързана може да се отрази зле на финансите ви. Съботата е тежка, но неделята се оказва хубава. В понеделник ще проявите решителност. 

Риби
Реализирайте намеренията си
Днес и утре обърнете внимание на нещата, за които все не ви остава време. Опитайте се да съчетаете в програмата си задълженията от личен или битов характер и потребността си от развлечения и пълноценен отдих. Реализирайте личните си намерения. Разнообразете времето, което прекарвате заедно с интимната си половинка. След понеделник може да ви се струва, че късметът ви отбягва, но това се отнася само за незначителни неща от ежедневието. Ще спечелите от начинание или ще поискате повишение на заплатата. В професионалната дейност ще се ориентирате към лесни и неизискващи усилия цели.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

19.09.2020

9022
Седмичен хороскоп

12.09.2020

3165
Седмичен хороскоп

05.09.2020

4093