facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

3 442

Овен
Очаква ви трудна седмица
Ретроградното движение на вашия управител Марс често ще ви изправя пред трудности. От сряда нататък ще трябва да положите усилия, за да приключите изоставени ангажименти, които на всичко отгоре няма да донесат и кой знае колко пари. Стремете се да степенувате ангажиментите си по важност, за да се справите успешно с тях. С колегите или партньорите в деловите начинания ще запазите добрите отношения, но това няма да е достатъчно да превърнете идващите седем дни в напълно успешни за вас.

 

Телец
Ще получите изгодно предложение

За мнозина седемте дни ще бъдат благоприятни в делово отношение. В понеделник не губете време с инициативи, които не могат да ви облагодетелстват в професионално или материално отношение. Постарайте се да се заловите съвестно с ангажиментите си. Отличната информираност ще ви позволи да направите най-правилния избор за себе си. Очертава се приятели да ви направят предложение, което по-скоро отначало ще ви стъписа, отколкото да го приемете безрезервно. Развитието на нещата по-късно ще ви изненада с лекотата, с която се получават.

 

Близнаци
Работете внимателно

Въпреки желанието ви за успех на всяка цена обстоятелствата по-често ще са срещу вас и много от усилията ви ще отидат нахалост. Липсата на шанс ще ви държи под пара и твърде често ще ви изнервя. Логично е да почувствате умора. Опитайте да се възползвате от честите промени в службата и да се придвижите малко напред, но не разчитайте на закрила от вашия управител Меркурий. През седмицата не се поддавайте на емоциите си, защото те ще ви пречат при сключването на договори или воденето на преговори. Обърнете внимание на детайлите при изпълнението на текущите си ангажименти.

Рак
Имайте търпение

Ако проучвате по-задълбочено деловите предложения през седмицата и не се ентусиазирате прекалено бързо, можете да си спестите доста разочарования. Постарайте се да останете верни на принципите си, дори да ви се наложи да се откажете от някои свои намерения за сметка на нещо друго. Нещата ще се поправят от понеделник нататък, но на работното място ще постигате всичко с борба, докато най-накрая другите разберат, че вие сте прави. Това обаче не изключва възможността в някакъв случай да съжалявате за своята невнимателност и да пропуснете нещо важно заради излишно хабене на усилия и нерви.

Лъв
Запазете спокойствие

От голямо значение за вас е да приключите започнатите начинания, за да не ви притеснят в началото на следващата седмица. Постарайте се да постигнете желаната ефективност на работното място, като изключително точно  определите ритъма си на живот. Не поемайте ангажименти, ако не сте сигурни, че ще се справите с тях! Напълно във ваша власт е да решите проблеми, за които досега не сте имали нито сили, нито желание. Идеите ви в професионален план имат добра почва за развитие. Любовният ви живот ще ви причини допълнително напрежение, макар че нищо по-особено няма да се случи.

Дева
Внимавайте с приятели и приближени

Ясно изразени са материалните шансове. Няма да ви дразни нарастването на обема на работа, която трябва да свършите, защото това ще е свързано и с прилична сума за вашия джоб. Предпазвайте се от разочарованията, като имате обективна представа какво можете да очаквате от приятели и приближени. Ако се наложи, демонстрирайте готовност за промяна, особено ако не можете да стигнете до единомислие с колега. Характерни за почти всички представители на знака са промените - както в личния живот, така и в деловата област на изява.

Везни
Непредвидени плащания объркват плановете ви

През цялата седмица ще ви притискат служебни ангажименти, в изпълнението на които ще се отличавате с упорство, но късметът ви няма да е изразен. Сигурно ще се раздразните от това, че ще изникнат непредвидени плащания. Едва към четвъртък ще изпитате задоволство от професионалните си изяви. Най-добре е да не се връщате към миналото, а да погледнете напред. Тогава сигурно ще откриете нови перспективи, свързани с ваши приятели. Аналитичният ви ум и бързото съобразяване с обстановката ще ви бъдат от полза.

Скорпион
Съмнявате се в другите
Въздържайте се от спорове и конфликти, в които твърде често ще се оказвате губещата страна. Ще се дразните от факта, че ще трябва да се занимавате с несъществени проблеми през цялата седмица и твърде често ще имате усещането, че само си губите времето. Както в работата, така и в личния живот се очертават доста проблеми. Не се хвърляйте да ги решавате импулсивно, защото ще се окажете в ролята на губещи. Като добавим и проявата на типичната ви гордост, е ясно, че няма да се примирите. Проблемът може да изникне от това, че се съмнявате в мотивите и чувствата на другите.

Стрелец
Седмицата ще бъде успешна
През идващите седем дни ще имате възможност да изявите напълно непредсказуемия си нрав. Занимания, които изискват постоянство, няма да бъдат по вкуса ви, ще търсите промените и те ще станат нещо обикновено за вас, защото вечно ще витаете някъде и няма да сте там, където се иска по-сериозно и задълбочено отношение. Седмицата ще ви донесе и някои добри неща. За мнозина те ще са свързани с разговори по неотложни въпроси. По такъв повод можете да се надявате на приятелска подкрепа, но ще сгрешите, ако се опитате да лавирате между собствените си проблеми и обещанията.

Козирог
Бъдете внимателни с предоставените възможности
Въпреки нежеланието ви, по-добре е да се консултирате по въпроси, които имат отношение към амбициите ви. Това се налага, защото съществуват предпоставки да направите някоя глупава грешка от прибързана сигурност. Седмицата е добра за професионални контакти и ще усетите, че общуването е печелившо за вас. За някои от Козирозите настъпва време да изяснят личните си позиции в бизнеса или службата. Това ще стане независимо от вашите желания. До средата на седмицата внимателно подхождайте към възможностите, които ви биват отправени от страна на колега или началник.

Водолей
Очаквайте подобряване на финансовото ви състояние
Всичко ще се нареди според очакванията и желанията ви, но не е задължително това да стане още в понеделник, така че не насилвайте събитията. Тази седмица е много важна за мнозина от представителите на знака, които очакват раздвижване на служебните пластове. Ясно е, че за напористите Водолеи това е от изключителна важност, особено ако става дума и за пари. Твърде вероятно е за развитието на най-важните въпроси да не стигне и цялата седмица. Затова пък задоволството ви ще бъде голямо и това се отнася най-вече до парите - заплащането ви ще нарасне прилично.

Риби
Използвайте разума си
В началото на седмицата се заловете с тези свои инициативи, от които очаквате конкретни парични приходи. Оставете на заден план делата, с които можете да се заловите и на по-късен етап от време. По-лесно ще възприемате нещата около вас и ще влизате в нови контакти, ако сте в движение. Това ще ви позволят и ангажиментите в работата, голяма част от които ще са свързани с временни отсъствия от работното място. При това положение твърде е възможно в живота ви да влязат хора, които досега не са играли съществена роля. Затова се опитайте да контролирате постъпките си с повече разум.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

30.05.2020

10693
Седмичен хороскоп

23.05.2020

13853
Седмичен хороскоп

16.05.2020

12784
×