facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

2 975

Овен
Бърза реализация на плановете

Понеделник ще ви зарадва с полезни и приятни новини и ще ви предостави нови възможности. Следващите два дни ще ви изненадат с примамливо делово предложение, но премислете всичко много добре, преди да дадете отговор. В четвъртък ще се занимавате с финансови проблеми, а в петък ще довършвате до късно на работното си място. През деловата седмица се подгответе за бърза реализация на плановете си, което ще ви наложи високо темпо на живот. Дните до другия петък, и особено почивните, ще ви улеснят да откривате нови възможности за дейността си или за лично професионално развитие.

Телец
Бъдете готови за проблеми
Днес на някои ще се наложи да изтърпят много приказки на хората около тях. Изобщо през тези дни се помъчете да работите сами и да запазите самостоятелността си. От вас през този период ще се изискват много внимание и упоритост. Повечето Телци, особено заетите с изкуства, ще се радват на успешни бизнес изяви, дори и в дните за почивка. До неделя могат да се проявят някои семейни проблеми, които тлеят от доста време. През деловата седмица някой ще се опита да ви въвлече в спор, постарайте се да не го допуснете. Може и да ви натрапят безрезултатно изясняване на семейни отношения.

Близнаци
Успешна седмица
В понеделник може да ви възложат задача, която не е в задълженията ви. Във вторник проверете как се развиват задачи, по които работите. Сряда ще ви донесе напрежение около неочаквани делови срещи. В четвъртък не се доверявайте сляпо на никакви новини или твърдения. Постарайте се до петък да приключите всичко. Ако запазите активността и оптимизма си, деловата седмица за вас ще е изключително успешна. Може да се каже, че тя ще е една от най-стимулиращите досега от началото на годината.

 

Рак
Направете каквото сте решили и не се отказвайте
Преди да приемете каквото и да е предложение за почивните дни, обмислете го много внимателно. Не се подлъгвайте по привлекателни перспективи, защото дните може да се окажат противоречиви, а перспективите - неясни или илюзорни. Направете каквото сте решили и не се отказвайте, колкото и да ви убеждават, че ще е за по-добро. В понеделник заради случайни събития може да се наложи да промените плановете си за седмицата. В сряда и четвъртък не правете резки движения, използвайте ги, за да отхвърлите повече от набелязаното. В петък вероятно ситуацията рязко ще се промени.

Лъв
Очакват ви нови бизнес възможности
През уикенда много Лъвове ще открият нови възможности за бизнеса си. Понеделник ще е ден за работа, но обърнете внимание и на приятелите си, като им се обадите. Във вторник много от родените през май с лекота и усмивка ще прехвърлят на друг деловия си товар. Важна делова среща в сряда ще ви подскаже лесен начин за излизане от заплетена ситуация. В четвъртък и петък работата ще върви гладко, но внимавайте да не се претоварите. Обърнете внимание на дома си, защото от работни задължения не ви остава време за това.

 

Дева
Оптимизъм на всяка цена
В понеделник и вторник бъдете внимателни в деловите си срещи и при подписването на договори. Примирете се с дребните трудности в сряда. Останалите дни до неделя за вас ще са добри за творчески начинания и за възстановяване на здравето. Тези, които имат нужда от помощ, да знаят, че ще има кой да им я даде. Вроденият ви оптимизъм ще разшири влиянието ви върху другите. Тези от вас, които са на водещи позиции, не бива да забравят големите си отговорности. Появяват се нови проекти, засипват ви нови идеи, хващайте се на работа, докато силите текат в жилите ви.

Везни
Късметът ще е с вас
Идващите дни са добри за укрепване на здравето и връзките ви с близките. Отнасяйте се тактично към околните и искайте от тях същото. Всичко ново, което започнете, ще бъде успешно. Каквото и да правите, късметът ще е неотлъчно до вас. Не бързайте с финализиране на разговори и договаряния. В четвъртък известие от чужбина ще ви зарадва и ще ви насочи в успешна реализация. Ще получите похвала за добре свършена работа. Лек флирт ще повиши самочувствието ви. Все пак не се разсейвайте, тъй като сте започнали работа по нов проект, който изисква вниманието ви.

 

Скорпион
Не прибързвайте
Седмицата ще е изпълнена с приключване на спешни задачи и търсене на нови делови партньори. В понеделник проявете търпение към човек от вашия кръг. Изслушайте идеите му, ще намерите нещо рационално. Каквото направите в сряда, ще работи за авторитета ви. Бъдете внимателни в приказки и действия. При някои от родените през ноември неприятен делови разговор ще ги принуди да действат по-остро. В четвъртък неочаквани делови разговори ще ви обърнат внимание върху работата на колега и ще замислите промени в офиса. Отделете повече внимание на идеите на хора, с които сте в добри делови отношения.

 

Стрелец
Търсите бърза печалба
През почивните дни често ще проявявате двойственост, която ще ви отдалечава от приятелите ви. Днес много от вас ще обсъждат идеи за нова работа, която ще им осигури бърза печалба. Не се подвеждайте, цялата работа може да се окаже илюзорна и по-добре гледайте на нея като на допълнително натоварване. Мнозина от родените през ноември ще получат обаждане от близки, които не са чували от доста време. През тези дни обаче помнете, че не трябва да започвате нищо ново и да не влизате в комбинации с когото и да било. Времето не е подходящо. Бъдете сдържани.

Козирог
Лични победи
На Козирозите предстоят много срещи и възможности, свързани с деловата дейност. Родените през януари ще имат лични победи, свързани най-вече с пари. Останалите също ще опитват да закрепят финансовата си стабилност. Контактите ви ще завършат с добри и сигурни споразумения. Тези, които пътуват, трябва да са внимателни на пътя. Срещите с близки и познати няма да ви изморят, но няма да постигнете желания резултат и да изпитате чаканото удовлетворение. Това ще е повод мнозина от вас да са раздразнени. През новата делова седмица в понеделник ще сте чувствителни към финансовите си дела. Това ще ви смути, но бързо ще се съвземете. Ще чуете неприятни приказки по свой адрес, но не отвръщайте.  

Водолей
Говорете по-малко
През идващата седмица проявете повече активност и творческа амбиция. Не си поставяйте непосилни срокове само и само да задоволите нечий каприз. Още в първия ден на новата делова седмица от сутринта трябва да си наложите да бъдете много точни и ще реализирате намеренията и плановете си. Във вторник всичко ще е добро, ако не влизате в спорове с шефовете си. В сряда само от вашето търпение ще зависи да решите вълнуващите ви проблеми. В четвъртък ще ви е необходима помощ. В петък внимавайте какво говорите.

Риби
Не харчете прибързано
Където и да отидете, каквото и да правите, ще ви бъде интересно, полезно и забавно. Внимавайте обаче при работа с пари, възможна е измама. При родените през март ще има интересни разговори за интимните страни на личния им живот. До края на седмицата ще се радвате на вниманието на човека, който ви ухажва и откровено показва желанията си. Понеделник и вторник са щастливите дни за проекти, които ще увеличат вашите източници на доходи. Родените във втората десетдневка на знака да прегледат сметките си, за да предотвратят загуба.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

23.05.2020

13829
Седмичен хороскоп

16.05.2020

12778
Седмичен хороскоп

09.05.2020

3868
×