Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

13 976

ОВЕН

Изгодни позиции

 През тази седмица ще имате изгодни възможности да насочите развитието на живота си в ново направление. Първото обаче, с което следва да се заемете, е да изясните личните си позиции. В някои случаи се налага да достигнете по-големи дълбочини и да дадете оценка на ценностната си система. В материален план ще завоювате успехи. Те обхващат деловите задачи и финансите. Новини, но и притеснения през уикенда. Контакти и приятелска подкрепа определят понеделник, а вторник носи личен и делови успех. В сряда действайте волево. Четвъртък ще ви радва с придобивки, а петък отново говори за навременни и важни делови срещи.

ТЕЛЕЦ

Напредък и парични постъпления

Периодът, в който се намирате сега, е гаранция за напредък. Много по-съществен факт е възстановяването ви в личен план. След множество неприятности от емоционален порядък, най-сетне ще намерите разрешение на притесненията си. През тази седмица ще проведете доста обнадеждаващи контакти и ще намерите най-правилния път за осъществяване на целите си. Уикендът ще премине полезно. Понеделник е мощно начало за деловата ви дейност. Вторник носи напредък и парични постъпления, а сряда е малко притеснителна, но ще ви радва с новини. Четвъртък и петък са дни за творчество.

БЛИЗНАЦИ

Делова стабилизация

За едни от зодията това означава служебно признание. Други Близнаци ще се радват на размах в бизнеса. За трета група е по-важно финансовото стабилизиране. Има и друга категория, за които главната цел сега е смяна на работата. Стига да сте достатъчно настойчиви, няма да се разминете с надеждите си. В личен план за мнозина от зодията е характерно регулиране на отношенията с интимния или семейния партньор. Понеделник е благоприятен за делата ви, но във вторник възникват ядове. В сряда ще разрешите проблеми, а четвъртък се оказва натоварен със задачи. Петък е ден за почивка.

РАK

Възникналите неблагополучия ще намерят разрешение

Всички опити да придвижите напред нещата от позиция на недоволство или на желание, без съответното покритие, ще останат напразни. Късмет не ви липсва, но допускате грешки в подхода си. Освен всичко е необходимо и да достигнете до идеята за промяна на критериите. Това е трудно да се осъществи изведнъж, но ако се заемете, ще достигнете до успех. Събота е нервна, в неделя ще бъдете уравновесени. В понеделник мнозина са затворени, а вторник е натоварен. Сряда може да се превърне в начало за промени. Четвъртък е лош - внимавайте. Петък ще ви радва с новини.

ЛЪВ

Възможности за мнозина от Лъвовете

Може да се говори за успехи, които позволяват нарастване на доходите. В личен план седмицата е интересна. Възможно е да получите предложение или сами да достигнете до идея, която ще разнообрази всекидневието. Едни от вас ще излязат извън рамките на обичайните си интереси, а за други няма да липсва риск. В този ред на мисли не бива да се пропускат и откривателските възможности. Очакват ви силни преживявания. Успех и решителност са характерни за уикенда. В понеделник и вторник - важни контакти, а в сряда - сполука. Новини и любовен шанс в четвъртък, а петък е безпокоен.

ДЕВА

Решителни и удовлетворени

Сигурно е, че ще завършите делата, които сте започнали през предните дни. В дома ще властва разбирателство и хармония в отношенията с членовете на семейството. На работното си място очаквате допълнителен финансов приход. Очертава се малко повече напрежение в личен план, но то е преодолимо и едва ли ще ви притеснява. Събота е спокойна и почивна за мнозина. В неделя ще ви изненада хубава новина. По-натоварен и тежък е понеделник, а във вторник ви предстоят контакти. Новини и пътуване са валидни за сряда, а четвъртък и петък са благодатни за делата ви.

ВЕЗНИ

 Не пренебрегвайте интуицията си

Разрешаването на някои въпроси от лично естество силно ще притеснява доста Везни. Това е и причината да разглеждате съответните събития от различен ъгъл. В момента не се ползвате от интуитивните си способности. Точно това не бива да правите, ако искате да намерите верния път. Деловият ви ритъм навлиза в решителна фаза, а очакваната реализация ще радва всички. Събота е хармонична, а неделя се оказва ангажирана със задачи. Понеделник е труден. Вторник също носи сполука, а сряда ще ви радва с парични постижения. Четвъртък се характеризира с новини. Петък е емоционален.

СКОРПИОН

Период на изпитания

 Подгответе се за една наситена с неприятности седмица, която е такава поради безброй делови ангажименти, за които трябва да работите с огромни усилия. Проблемите са предизвикани от гласното или негласно отношение на неприязън към вас от страна на някого. За всички от зодията ще бъде доста трудно през тези дни да достигнат целите си. Уикендът ще премине тежко и в лошо настроение. Понеделник може да ви донесе доста противоречия с някого, а вторник е претоварен със задачи. Много ангажименти носи и сряда. Четвъртък е по-уравновесен, но петък е тежък.

СТРЕЛЕЦ

В личен план се очертава голямо напрежение

Някои от вас са подценили важни фактори и сега се сблъскват със стена. Такова е развитието на събитията, с които следва да се преборите. Наложително е да разгледате въпросните събития и да откриете грешните си ходове. Оттук вече ще имате по-големи възможности за действия. Вътрешната ви сила е голяма и можете да успеете. Уикендът ще премине в компанията на приятни хора. Понеделник ви носи новини, а вторник ви предоставя интересуващи ви промени. Сряда е печеливша и хубава. В четвъртък ще действате успешно. Петък е тежък.

КОЗИРОГ

Вашата ярка стабилност е налице

 У едни от Козирозите се забелязва крайна нерешителност относно нов подход към живота. При други ситуацията на напрежение обхваща домашния живот и е навлязла в крайна фаза. Редно е веднага да се насочите към разрешаването на тези проблеми. Добре би било да споделите притесненията си с приятел. През дните на уикенда ще достигнете до душевен баланс, който се свързва с хубава новина. Решителността ви в понеделник е изразителна. Намира място най-вече в деловата дейност. С подобна жар ще се изявите и в следващите два дни. Четвъртък и петък са благоприятни за всичко.

ВОДОЛЕЙ

Нямате поводи за притеснения

Авторитетът ви е силен и освен това сте стабилни. Неприятно е, когато има опити от нечия страна, да се поддадете на малодушие. Сега е по-важно да намерите сили. Повече от сигурно е, че един щателен анализ ще ви доведе до истината. Седмичният период е благоприятен за вашата делова реализация. Очертават се задоволителни парични постъпления. Уикендът ще премине спокойно. Понеделник носи доста делови задачи, а вторник ви предоставя любовен шанс. В сряда се пазете от загуби и противоречия. Четвъртък ви предоставя нови възможности, а петък се оказва доста неангажиран.

РИБИ

Вярвайте в себе си

Макар че почти никой от зодията не дава външен израз на душевните си страдания, новата седмица преминава под този знак. Истината е, че трябва да бъдете по-активни. Не би било лошо да се насочите към нови цели. В часовете на размисъл е хубаво да анализирате отминали събития. Такива упражнения ще подействат като катализатор за нови идеи. Събота ще премине неизразително, но неделя е благоприятна за дела. В понеделник са възможни загуби. Вторник ще премине активно, а сряда носи промени. Четвъртък и петък са благоприятни.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

19.06.2021

11922
Седмичен хороскоп

12.06.2021

16213
Седмичен хороскоп

05.06.2021

14239