Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

4 959

ОВЕН

Седмицата е напрегната

Седмицата ще премине напрегнато за представителите на Овен, което в повечето случаи се дължи на вътрешното ви състояние. Твърде мнителни сте и постоянно се съмнявате в успеха си. Истина е, че по отношение на професионалната си изява следва да бъдете по-категорични. Деловите контакти са характерни за мнозина. За да преминат сполучливо, ви препоръчвам в разговорите си да следите развитието на кардиналните процеси в общите ви дела. Уикендът ще премине спокойно. Понеделник и вторник се очертават активни, а сряда е по-спокойна. Четвъртък се оказва решителен за напредъка ви. Петък ще премине в контакти.

ТЕЛЕЦ

Възможности за сполука

Много движение и пътувания изпълват седмичния период за Телците, което е добър показател за вашата делова реализация. Сфера, характеризираща се с напрегнати обстоятелства, е домът. Владейте се и не давайте предимство на негативните си емоции и на гнева. Ще възникнат сблъсъци, които биха могли тотално да разрушат хармоничните отношения. Материални дела и контакти ще ви ангажират през почивните дни. Понеделник и вторник се оказват твърде благоприятни за реализация на намеренията. Сряда е по-негативна и може да донесе загуби на някои. Четвъртък и петък отново са успешни за делата ви.

БЛИЗНАЦИ

Възможности за напредък

Деловата и материалната стабилизация е характерна за Близнаците през периода, но във всички случаи е необходимо да се ориентирате към обединяване с някого. Действайки по този начин, успехите ви са гарантирани. Не демонстрирайте стремеж към максимален успех. Така ще си създадете големи затруднения и ще предизвикате негативните реакции на околните. Събота се характеризира с промени, а неделя е благоприятна. В понеделник се пазете от сблъсъци. За вторник е валидно запознанство, а сряда ви дава шанс за напредък. Четвъртък е неприятен и носи ядове. Материален успех ще ви радва в петък.

РАК

Бъдете настойчиви

За да се радвате на напредък и да се реализирате по най-добрия начин, не бива да забравяте, че трябва да се стремите към разбирателство с околните. Това е напълно достатъчно, за да постигнете удовлетворителни резултати. Периодът е благоприятен за контакти и за осъществяване на нови връзки в деловите среди и бизнеса. Хубави новини и контакти определят дните на уикенда. Понеделник е натоварен, а във вторник ще имате запознанство. Сряда ще бъде тежка и идва с неприятни емоции. По-спокоен се очертава четвъртък, когато работата намалява. Петък бележи промени.

ЛЪВ

Начало на нов и благоприятен период

Във всички направления на вашата делова и творческа изява ще завоювате успех след усилени и напрегнати седмици. Приканвам ви все пак да действате внимателно, защото не е изключено да възникнат неочаквани ситуации, които биха могли да ви навредят. Малко по-негативно изглеждат нещата в личен план, където може да възникнат проблеми. Събота е ден за контакти, а неделя бележи началото на нов период. В понеделник ще действате решително по делата си. Вторник идва с безпокойства, а сряда ви открива шанс за стабилизация. Четвъртък е спокоен. Петък носи новини.

ДЕВА

Успешен период

Тази седмица е значителна за реализацията на Девите, а част от представителите на знака ще достигнат до цели, които отдавна се стремят да покорят. За някои е задължително да споделят стремежите си с близък човек. Неговият безпристрастен поглед ще разкрие допълнителни нюанси от реалността. Склонни сте към прибързване. Пътуване и материална сполука характеризират уикенда. Понеделник носи новини, а вторник е успешен. Сряда малко ще ви притесни, но става дума за нещо сериозно. Хубави вести и сполука ще ви радват в четвъртък, а петък ви дава допълнителен шанс.

ВЕЗНИ

Благоприятна седмица

Общата звездна тенденция за Везните през новата седмица е благоприятна. Не бива да пренебрегвате и контактите в обществените среди. Тяхната значителност също е подчертана от звездните аспекти. На мнозина ще се наложи във всекидневната трудова дейност да лавират, за да не се нарушават отношенията на търпимост в професионалната среда. Сполучлива събота, изпълнена с контакти. Неделя е спокойна, но в понеделник ще имате доста задължения. Вторник и сряда ще ви радват със забележителни постижения, а в четвъртък за мнозина се очертават контакти и пътуване. Петък е твърде емоционален.

СКОРПИОН

 Седмицата е тежка

 Периодът е труден и ще се сблъскате с куп пречки в делата си, както и с лични проблеми. Просто не обръщайте внимание на онова, което ви дразни и пречи. Дръжте се като воини, които независимо от трудните условия напредват по пътя си. Промени характеризират събота, а неделя е неспокойна и неприятна. Делова реализация и пътуване за някои определят понеделник. Вторник е ядовит, а сряда ще ви донесе доста трудности. Позитивна промяна в реализацията ви бележи четвъртък. Петък е благодатен.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете мобилизирани

Вътрешната ви нагласа и магнетичният чар нямат много общо с деловата реализация през седмицата, за която следва да се мобилизирате. Освен това ви препоръчвам да не се влияете от странични фактори, които биха ви пречили или биха ви ласкали. По принцип периодът е благоприятен. Промени и недотам спокойни обстоятелства ще ви придружават през уикенда. Материален успех, но и ядове дават облика на понеделник, но вторник ще премине спокойно и ползотворно. Материален успех и парични печалби са валидни за сряда, а четвъртък ще ви радва с новини. Петък е успешен.

КОЗИРОГ

Ново начало

 Вашето влияние над другите е безспорен факт, а онова, което гради авторитета ви в очите на околните, е постоянният усет за равновесие в тежки и непривични обстоятелства. Ясно е, че новото винаги е свързано с трудности. Ще преодолеете всички несгоди. От особена важност е да бъдете внимателни при вземане на съответните решения. Събота е важна за провеждане на делови контакти. Трудна, а за мнозина и скучна се оказва неделята. Първият работен ден от седмицата отбелязва началото на нов професионален ритъм. Вторник е твърде благоприятен, а сряда е печеливша. Четвъртък и петък обаче ще ви сблъскат с ядове.

ВОДОЛЕЙ

Седмица на успеха

Не пренебрегвайте вродения ви усет за дипломатичност. От това непременно ще последват противоречия с колеги в службата или с партньорите ви в бизнеса. Колебанията не са характерни за вас, но през тази седмица ще се наложи да вземате решения в непривични условия. Не е препоръчително и да прибързвате. Новини, контакти и пътуване определят звездите за почивните дни. Понеделник е благодатен и творчески, а във вторник ще имате запознанство. Сряда ще ви зарадва с новини и хубава информация, а четвъртък е печеливш. Петък ще донесе ядове.

РИБИ

Периодът ще бъде труден

Бъдете внимателни на работното си място. Иначе може да се говори за успешен период от гледна точка на контакти и преговори. Шанс не ви липсва, но имайки предвид обстоятелствата, свързани с деловите въпроси и задачи, не е изключено да не достигнете до желаните резултати в стремежа си за реализация. Събота е успешна, а неделя се характеризира със запознанство. Новини ще ви зарадват в понеделник, а вторник е начало на нов и ползотворен цикъл. Сряда също носи промени, а четвъртък е спокоен. Петък е благоприятен за действия.

 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

01.05.2021

5301
Седмичен хороскоп

10.04.2021

5349
Седмичен хороскоп

03.04.2021

4612