Quantcast
Одобрението към администрацията на Джо Байдън се срива | СЕГА
facebook
twitter

Чужбина

Одобрението към администрацията на Джо Байдън се срива

1 920
 БГНЕС
Джо Байдън

Водещата на Fox News Лора Инграхам разкритикува президента Джо Байдън като „невидим президент“ за неговите действия с изтеглянето на военните от Афганистан.

„Към днешна дата имаме около 3500 военнослужещи, пренасочени в Афганистан, стотици хиляди хора, които се опитват да излязат, Китай е готов да се възползва от ситуацията, американската граница е обсадена от заразени с COVID-19 мигранти, а ние нямаме действителен действащ президент", каза тя. „Вчера Джо Байдън се върна във Вашингтон от Кемп Дейвид, чете около 19 минути, след което нямаше зададени въпроси и се изпари от трибуната. О, и после той се върна в Кемп Дейвид'', допълни тя.

Водещата на Fox News постави въпроса как президентът може да бъде под „заблудата“, че Афганистан е стабилна държава, като каза: „Мислех, че Байдън и неговият екип са гурута на външната политика, които могат напълно да накарат други държави да помогнат на САЩ. Мислех, че имат план. Според тях опитът е ключов. Байдън ще успокои нещата след Тръмп и ще ни върне към нормалния ред на нещата".

Инграхам нарече хаоса в Афганистан „едно от най -унизителните поражения“ в историята на САЩ. „Не трябва ли Байдън да говори с всички и да се опитва да ги увери, че всъщност знае какво прави?“, попита тя. 

Инграхам призова законодателите да държат президента отговорен: „Демократите и републиканците трябва да изискат от Байдън да оправи безпорядъка и да доведе много по-добри хора, за да овладее тази ситуация."

Ключови думи:

Джо Байдън, Афганистан

Още

САЩ обявиха бойкот на олимпийските игри в Пекин 2022

06.12.2021

Обновена

4403
Джо Байдън иска промени в изборните закони на САЩ

12.01.2022

1156
Байдън тайно помага на Украйна с 200 млн. долара

11.01.2022

2510