facebook
twitter

Чужбина

Орбан: 95 на сто от мигрантите са „мъже във военна възраст“

В Европа е забранено е да се казва, но това с мигрантите е нашествие, казва още той
1487
 EPA/БГНЕС архив
Мигранти, искащи да продължат към Западна Европа, стоят на сръбско-унгарския граничен пункт Келебия-Томпа

Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан предупреди за нарастващ миграционен натиск по южната граница на страната и изрази очакване броят на организираните групи от мигранти, опитващи се да прекосят границата, да се увеличи, предава електронното издание Hungary Today, цитирано от Агенция Фокус.

Премиерът заяви, че изобразяването на ситуацията на унгарската граница в международните медии е неточно, като се аргументира, че 95 процента от пристигащите на границата мигранти са „мъже във военна възраст“.

„Забранено е това да се казва в Европа, но това е организирано нашествие“, подчерта той.

По думите на Орбан, който се срещна на унгарската граница със словашкия си колега Петер Пелегрини, в последно време рязко се е увеличил броят на нелегалните мигранти. Повече от 5000 са се опитали да влязат в Унгария нелегално досега тази година. Орбан каза, че в момента има около 100 000 мигранти на път за Европа по балканския маршрут и ако Унгария ги пусне, те ще влязат в страната и дори ще стигнат до Словакия.

21

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

EС дава по 2000 евро на мигрантите в Гърция, за да се приберат у дома

13.03.2020

Обновена

2324 8
Ердоган: Границите ни към Европа остават отворени за мигрантите

11.03.2020

1385 7
Срещата на Борисов с Ердоган бе дипломатическа аматьорщина

04.03.2020

12364 32

Коментари

Тутракански

 95 на сто от мигрантите са „мъже във военна възраст“

  Ми начи ги зимат воиници - и готово , и без това ги хранят  :)

Nick F

Интересно в миналото кой е ходил на гурбет мъжете или жените ? Младите или дядовците ?

Pojar

А сега седни и прочети значението на думата гурбет

Nick F

А сега седни и прочети значението на думата мигрант. Амън от остроумни екземпляри.

Pojar

Гурбетчиите са хора, които заминават в чужда държава за да работят. Тия мигранти са там основно за да се възползват от социалните облаги в дадената държава.

А дано намериш разликата. 

Nick F

Ако отиват с цел социални облаги и т.н. Защо не си водят и семействата ? По лесно е да получиш социални помощи ако си с жена и 3-4 деца. И със сигурност не отиват в Унгария и Словакия. Не са лоши държави особено Словакия, но стандарта на живот е по нисък от Австрия, Германия и Скандинавието. Така че бачо ти Орбан само стяга редиците. 

Boris65

Като се оженят в Европа ще вземат и жените и децата си от родината . Такаме по - лесно .

Pojar

Вече са ти отговорили, но и аз да ти кажа. Защото плащат на човек при миграцията си и защото целта е да фертализират Европа. Както е споменато и в статията профила е на млади мъже без образование. Сещаш се единственото нещо, което могат да правят качествено, че и количествено. 

Ама ти си зарови главата в пясъка. 

Nick F

Боже, боже - да "фертилизират" Европа..... Добър ви е дилъра - давайте напред

d5555

Браво на орбан!Има топки тоя чевек не като нашият.

sega_reader

Прав е за пореден път.

Всеки път.

Родолюбец.

Nick F

Дори когато греши е прав!!!!

F1

В какво греши Орбан бе щраус? Поинтересувай се какво се случва в Швеция? Разходи се вечер в Париж да видиш какво ще ти се случи. Познаваш ли онази Германия от 90-те години на миналия век? А днешната познаваш ли я? Със сигурно не. Или ти е правена демократична лоботомия.

ThePal
снимка на ThePal

Освен във военна са и в силно фертилна възраст. А това се харесва на нефертилните европски лидер(к)и

Boris65

Нежни , мили , беззащитни мъже , демократи с красиви черни къдрави бради , жертва на православието на Путин Орбан и Асад. Тези хора се нуждаят от нашата помощ и любов. Да ги посрещнем с хляб , сол ,  усмивки , прегръдки , целувки . Да сме единни срещу диктаторските православни издевателства над демократите .

Желязко Желев

         Флагмънът на Европа Германия има примерно 1.5трлн държавни заеми.Което  е примерно 70% от БВП.Формират и примерно 200млрд положително търговско салдо.На пръв поглед цъфтят.

В действителност само държавните задължения в обозримо бъдеще ще нараснат на 7.5трлнЕ.Което е няколко пъти БВП.Населението също е в дълг примерно 15 000Е на човек.Не знам как стои въпроса с корпоративния сектор но едва ли е цъфнал.Имаме колос на глинени крака.Удавник готов да се хване за сламка.

Това с флагмана.Ами другите стари ЕС членове?

       Унгария в лицето на Орбан е наясно с кого си има работа.И не ще да играе на хорото им.

      За разлика от нашите ''умнци''

      Сега в числата може и да греша с 20% дори/цитирам по памет/ но и с такава грешка е ясен ЕС корона вируса дето ще ни тресе.Защото от еврото насетне тенденциите са на зле.С разни тактически приоми ЕС е на вода и плава,но бурята предстои,кораба съмнителен,капитани много,хвани един удари друг.

    Познайте при буря кой ще го отнесе.От трюма Орбан си дере гласа но на мостика нито го чуват нито ги еня.Мислят за тяхната си кожа.

Nick F

Да си имал взаимодействие с лизергинова киселина някога ?

John Slow

военна възраст

Качествена журналистика. 

voivodata

Каква ли е според маждарския Бай Хй военната възраст....

Желязко Желев

        Тая картинка дето съм я описал по-горе има две решения.Вътрешно-помита се управляващата класа и външно-контролирана война.То така са почвали всички войни.С идеята за бърз разгром или пълен контрол върху хода.Западните елити винаги са оцелявали и винаги са били готови на колосални престъпления в името на оцеляването си.

    Дотук добре,но за война трябват мъже.С геове на война не върви.Направете една анкета кой днес е готов да се бие за България?На запад положението е още по зле.

   Та няколко милиона бъдещи наемници за някои е добре.

fractal
снимка на fractal

Ще се разбере хитлер какви ги е забъркал ама ще е късно

Влез или се регистрирай за да коментираш

×