Quantcast
Принц Хари с нова работа в сферата на психичното здраве | СЕГА
facebook
twitter

Чужбина

Принц Хари с нова работа в сферата на психичното здраве

401
 БГНЕС
Хари и Мегън Маркъл

Принц Хари се присъедини към стартъп компанията със седалище в Силициевата долина BetterUp, предаде СиЕнЕн, а новината беше потвърдена от говорител на принца.
BetterUp се занимава с менторски програми и психично здраве в 49 държави, а според уебсайта на компанията Хари вече е част от ръководния екип.

Принцът влиза в новата си роля седмици след като той и съпругата му Мегън Маркъл дадоха интервю на Опра Уинфри, в което подробно разказаха за това какво ги е накарало да вземат решението да напуснат Обединеното кралство. Двойката, която живее в Калифорния, също обърна внимание и на напрежението, което кралският живот е оказал върху психичното им здраве.

В BetterUp се очаква Хари да участва в решенията за продуктова стратегия и благотворителни събития, и да се застъпва публично по теми, свързани с психичното здраве, съобщава The Wall Street Journal. Вестникът заяви, че от BetterUp отказват да коментират колко ще бъде заплатата на Хари.

В изявление принцът разказа какво го е накарало да се присъедини към BetterUp. "Това, което привлече вниманието ми, беше, че мисията на компанията да отключи потенциала на хората изисква иновации, динамика и почтеност".
Хари каза още, че лично се е възползвал от менторските програми, предоставени от BetterUp.

След като напуснаха Великобритания, Мегън и Хари регистрираха компаниите Archewell Audio и Archewell Productions. С първата компания те сключиха договор със Spotify за подкаст съдържание в рамките на няколко години. Твърди се, че сумата, която ще получат е 30 млн. паунда. С Archewell Productions сключиха сделка с Netflix за документални филми, сериали, художествени, детски и шоу програми на стойност около 100 милиона долара, припомня в. ''Дневник''.

 

Ключови думи:

Мегън Маркъл, принц Хари

Още

Сър Елтън Джон и принц Хари съдят британски таблоид за подслушване

07.10.2022

196
Принц Уилям: "Ние не сме расистко семейство"

11.03.2021

1367
В обществото шум се вдига

10.03.2021

Г-н БАЛЕВ

2735