facebook
twitter

Чужбина

Тръмп: Никой не е бил толкова суров с Русия, колкото аз

574
 ЕПА/БГНЕС

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Москва не иска той да бъде преизбран за втори мандат, защото "никой не е бил толкова суров с Русия", колкото той.

"Последният човек, когото Русия иска да види на поста (президент на САЩ) е Доналд Тръмп", каза той на пресконференция.

Сред своите постижения, които, според него, не се харесват на Русия, Тръмп посочи укрепването на въоръжените сили, увеличението на раходите на НАТО, а също и санкциите срещу руските газопроводи.

Тръмп освен това изрази мнение, че Китай и Иран също не искат неговото преизбиране. "Последното, което искат Русия, Китай и Иран е победа (на изборите) на Доналд Тръмп. Ще следим за всички тях", подчерта президентът. 

Това всъщност бе отговорът на Тръмп на изявлението на директора на националния център за контраразузнаване и сигурност Уилям Eванина, който заяви, че руските власти се опитват да очернят кандидата на демократите за президент - Джо Байдън, считайки го за представител на "антируския естаблишмънт", и поддържат Тръмп.

Като пример Еванина приведе "проруския украински парламентарист Андрей Деркач, който, по думите му, разпространява изказвания за корупция, в това число посредством изтекли телефонни разговори, за да "подкопае кандидатурата на бившия вицепрезидент Байдън и демократическата партия".

На реплика на журналист, че неговите думи се разминават с версията на контраразузнаването Тръмп отговори: "Не ме интересува какво говорят". Но все пак взе отношение по предупреждението за възможна намеса в предстоящите през ноември избори.

"Ще следим за това много внимателно - каза той. - Най-големият риск е гласуването по пощата".

Според Тръмп при такова гласуване за друга държава ще бъде много по-лесно да фалшифиция бюлетини, като отбеляза, че това може да бъдат страни "за които човек не би и помислил".

4

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Първият дебат Тръмп-Байдън идва при сериозна преднина на демократа

29.09.2020

1950 23
"Ню Йорк Таймс": Доналд Тръмп почти не е плащал данъци

28.09.2020

798 11
В Европа затягат още мерките срещу коронавируса

28.09.2020

2013 7

Коментари

TheCrusader
снимка на TheCrusader

Кремъл няма нужда от точно този или онзи президент в САЩ. Кремъл има нужда от хаос в САЩ и засега почти успява да го направи. Виж, ако мине това да сложат Русия в 'държави подкрепящи тероризъм', тогава парадигмата ще се промени веднага и дори няма да стои като въпрос. 

bugar
снимка на bugar

Полу идиот може да си въобрази че може да унищожава други независими страни без последствия. Айде оттичай се ...

Фон Клинкенхофен
снимка на Фон Клинкенхофен

Руската либерална гмеж , окупирала Кремъл с маскарада двойници на "Путин" , наистина е враг на хер Тръмп. ☝️

словата МИ

Тръмп скоро ще подпука сектите.

А там какви вещици и свещици ще се подгонят..😊

 

„Президент США Дональд Трамп выступил в штате Огайо. Это выступление нужно рассматривать с учётом всех выступлений Трампа ранее. Трамп обвинил Байдена в том, что тот выступает против Бога. Трамп: «у меня очень много богатых врагов… никакой другой президент не собирается сделать то, что делаю я». Q-anon писал о том, что Трамп отойдёт в сторону перед решающей битвой, чтобы быть в безопасности. Соратники Трампа — генеральный прокурор Барр и генерал Флинн. России будет легче, как только Трамп победит в Америке. В России пока много либералов связей с глобалистами.„

https://www.youtube.com/watch?v=LXgtn3k09TM

 

Влез или се регистрирай за да коментираш