Quantcast
Мариана Векилска ще е лице на ново предаване по БНТ | СЕГА
facebook
twitter

Медии

Мариана Векилска ще е лице на ново предаване по БНТ

"България в 60 минути" ще се появи на екран на 8 септември
1 333

Доскорошното лице на съботно-неделния блок по Би Ти Ви "Тази събота" и "Тази неделя" Мариана Векилска ще води новото ежедневно предаване по БНТ1 "България в 60 минути". То ще започне да се излъчва от 8 септември и ще е всеки делничен ден от 17 часа.

Предаването ще започва с преки включвания и репортажи по теми, които засягат всекидневния живот на хората, ще акцентира и върху любопитни инициативи и бизнес решения. Ще има и идеи, свързани с пътешествия в страната.

До края на 2018 г. Мариана Векилска беше част от екипа на Би Ти Ви. Тя беше част от екипа на частната телевизия от старта ѝ през 2000 г. Била е репортер, водещ на сутрешния блок и на новинарските емисии, както и продуцент. В последните си години в Би Ти Ви беше една от водещите на уикенд блока на Би Ти Ви. 

Ключови думи:

БНТ, Мариана Векилска
1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Вицепремиерът Каракачанов финтира протестиращи пред БНТ

16.01.2021

4869 18
Нинова: Ще решим дали отново да подкрепим Радев след изборите

12.01.2021

2106 49
Проф.Георги Момеков: Не, две таблетки витамин B6 не правят една B12

12.12.2020

10750 223

Коментари

Азбукарче

   "България в 60 минути" започна интересно, разнообразно. Е, има и пропуски, дано останат в първите предавания.

    Интересно започна и познавателното игрово шоу "Последният печели". Орлин Горанов води с лекота и загатнат хумор. Липсват ни отговорите на въпросите, на които състезателите не могат да отговорят. Тук дразнещи са претрупаният декор и екранът, на който пускат видеовъпросите. Участниците нямат директен поглед върху него и си изкривяват гръбначния стълб , за да виждат. Дано не се "хецнат".

    Ще ми липсва Мира Добрева, чието предаване, уви,  остава само в четвъртък в донякъде късен час. Докато не я харесвах в предишната й неделна рубрика, тук, в първия сезон беше много добра в човечността и непринудеността си.

Влез или се регистрирай за да коментираш