facebook
twitter

Спорт

Адвокат на Роналдо: Обвиняват го с фалшиви документи

94
ЕПА/БГНЕС

Един от адвокатите на Кристиано Роналдо - Питър Кристиансен, обяви, че футболистът е атакуван с фалшиви документи по обвинението от Катрин Майорга, която твърди, че е била изнасилена от футболиста през 2009 г. Германското списание "Шпигел" публикува документи, като в единия от тях се вижда, че португалецът признава престъплението. 

"Документите, според които има изявления от Роналдо, са напълно измислени. През 2015 г. редица фирми (включително и правни кантори) в много различни индустрии в Европа бяха хакнати и данните им бяха откраднати от киберпрестъпник. Хакерът се опита да ги продаде, а една медия безотговорно публикува откраднати документи, като значителни части от тях бяха променени и/или напълно изфабрикувани. Г-н Роналдо винаги е твърдял, че това, което се е случило през 2009 г. в Лас Вегас, е било по взаимно съгласие", се казва в изявлението. 

Кристиансен не отрича, че Роналдо е подписал споразумение с Майорга тя да мълчи, което е за 375 000 долара. "Това споразумение е далеч от признаване на вина. Подписано, за да се избегнат неизбежните опити да бъде унищожена репутацията му, които се правят сега."

Все още няма коментари

Още

Национали изненадващо разтрогнаха с "Черно море"

14.12.2018

119
Божинов: Винаги се подпират отборите с големи бюджети

11.12.2018

28
Роналдо: Всяка година заслужавам "Златната топка"

11.12.2018

99

Влез или се регистрирай за да коментираш