facebook
twitter

Спорт

Фенове от сектор Г преговаряха със спонсора на "ЦСКА 1948"

520
 СПОРТАЛ
Цветомир Найденов

Преговори между фенове на "ЦСКА-София" от агитката в сектор Г на ст. "Българска армия" и основния спонсор на "ЦСКА 1948" - Цветомир Найденов, са се състояли днес в сградата на "Ефбет" - компанията, собственост на бизнесмена. Обсъждани са различни теми, включително и възможността за обединение на двата клуба, след като "ЦСКА 1948" е влязъл в елитната дивизия.

По неофициална информация лидерите на агитката са отказали подобна идея. Найденов обаче заяви, че е останал с друго впечатление.

"Да, имах среща с фенове на ЦСКА. Мнението ми е, че трябва да бъдем обединени. Стигнахме до извода, че aкциите на ЦСКА трябва да бъдат притежание на феновете на ЦСКА. Не казвам да издържат клуба, но акциите трябва да са тяхна собственост. Те трудно могат да издържат клуба, но ще имат право да избират УС и ръководство, което да управлява. Ще са в правото си да търсят спонсори и рекламодатели. "ЦСКА 1948" вече е така от четири години. Само по този начин може да се избегнат задължения от по 30-40 милиона, за които малко хора знаят, но впоследствие се разбира и всички страдат", коментира Цветомир Найденов пред Gong.bg.

Идеи да обединение на "ЦСКА-София" и "ЦСКА 1948" бяха предложени през последните седмици от различни места. Засега обаче няма и помен за подобни намерения у двете ръководства. Преди дни главният мениджър на "ЦСКА-София" Стойчо Стоилов дори заяви, че клубът му е завел дело срещу опонентите си за неправомерно използване на името и емблемата.

От своя страна от "ЦСКА 1948" анонсираха следващите си цели - пробив в Ефбет лига с отбор, съставен само от българи, и класиране за евротурнирите. Дори беше привлечен първи нов футболист за следващия сезон - защитникът на "Ботев" (Пд) Димитър Пиргов.

Все още няма коментари

Още

ЕФБЕТ ЛИГА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ - XXIX КРЪГ

02.07.2020

52
След шпалира "Сити" унизи новия шампион на Англия

03.07.2020

53
Сираков: Ситуацията в "Левски" е още по-тежка

02.07.2020

1734 13

Влез или се регистрирай за да коментираш

×