facebook
twitter

Спорт

"Локо" (Пд) се възмути от наложените наказания

33
Пловдив 24
Чавдар Цветков

Наложените от БФС наказания на трима футболисти на "Локомотив" (Пд) заради сбиването след неделния мач със "Славия" възмутиха ръководството на пловдивския клуб. Както е известно, за пет мача бяха спрени правата на Симеон Райков, а за по два - на Димитър Везалов и Анте Аралица.

"Десет пъти гледах ситуацията. Аз не видях никой никого да удря. Как този делегат видя удари?! Защо никой от "Славия" не е наказан?! Радо Станев (б.р. - треньорът на вратарите на "Славия") беше първи да тича към тунела...  На нас колко точки ни взеха съдиите с грешните си отсъждания?!", възмути се спортният директор на "Локомотив" Чавдар Цветков пред "Пловдив Дерби". Той припомни, че заради съдийски грешки тимът му е загубил точки в мачовете срещу "Етър", "Берое" и "Дунав".

Административният шеф Атанас Узунов, бивш рефер №1 у нас, пък допълни пред радио "Дарик": "Действащите лица, изпокрили се в тунела и на терена, не са наказани. Ние не виждаме справедливост в момента... Когато едните биват наказани, трябва и другите да са наказани... Аз, като гледам, нашите май сами са се сбили."

Ключови думи:

Локомотив Пд, БФС
Все още няма коментари

Още

14 души са арестувани след пловдивското дерби

06.12.2018

20
БФС обеща становище за приемствеността на ЦСКА

06.12.2018

67
БФС привика Георги Петков и Десподов за изясняване

04.12.2018

109 1

Влез или се регистрирай за да коментираш