Quantcast
Наш национал бе представен като играч на "Троа" | СЕГА
facebook
twitter

Спорт

Наш национал бе представен като играч на "Троа"

200
 Фейсбук

Един от най-перспективните млади български футболисти - Филип Кръстев, беше представен официално като футболист на френския "Троа". Той бе в отбора още от началото на годината, но чак сега бе оформен трансферът му. 19-годишният халф ще играе за "Троа" като преотстъпен до юни 2022 г. от "Ломел".

 

👉 OFFICIEL ! 👈 🗣 𝙁𝙞𝙡𝙞𝙥 𝙆𝙧𝙖𝙨𝙩𝙚𝙫 Troyen jusqu’en juin 2022 !! 💥 Le milieu de terrain bulgare de 19 ans est prêté à l’Estac...

Posted by ESTAC Troyes on Thursday, January 28, 2021

От юли м.г. Кръстев е собственост на белгийския клуб, който е сателит на "Манчестър Сити" и част от футболната група City Football Group. Първоначално "Ломел" решава да преотстъпи играча на родния му "Славия" до края на 2020 г., по настояване и на самия Кръстев. Сега пък е взето решение за дългосрочно отдаване под наем в лидера в Лига 2, който е амбициран да влезе този сезон във френския елит. От City Football Group са преценили, че този вариант е по-удачен за развитието на българския футболист, който вече има един мач за мъжкия национален отбор. "Троа" също е част от "футболното семейство" на "Манчестър Сити".

Според медийни информации и специализирания сайт "Трансфермаркт", от "Славия" ще получат общо 2.3 млн. евро за Кръстев. След оформянето на трансфера през лятото, президентът на софийския клуб Венцеслав Стефанов обяви, че идеята в перспектива е Кръстев да се обиграе, за да се присъедини след това към "Манчестър Сити".

 

Още

ПЪРВА ЛИГА, VI КРЪГ - РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ (видео репортажи)

14.08.2022

Обновена

743
"Аякс" забрани на феновете да молят за фланелки

14.08.2022

329
"Левски" поиска официално от УЕФА реваншът с "Хамрун" да се преиграе

13.08.2022

4518