facebook
twitter

Спорт

Полицията опроверга адвоката на жената, обвинила Роналдо

167
ЕПА/БГНЕС

Полицията на Лас Вегас отрече обвиненията, че е прикрила всички доказателства по случая с Кристиано Роналдо, обвинен в изнасилване от Катрин Майорга през 2009 г. Според адвоката на американката - Лесли Стоувал, полицията не пази роклята на жената, както и нейните показания. Сп. "Шпигел" пък твърди, че адвокатите на Роналдо са организирали това, а в случая бил замесен и частен детектив, бивш полицай във Вегас, като сравни цялата история с роман на Джон Гришам.

Полицията в Лас Вегас обаче отхвърли всичко това. "Доказателственият материал не е изчезнал. Той си остава все същият, който събрахме през 2009 г., и все още е при нас. Не можем да разкриваме детайли по случая. Още не е решено дали ще говорим с Роналдо, тъй като той е извън нашата страна. Всеки път, когато се разследва престъпление, очевидно трябва да има разпит на човека, който е обвинен в извършването му", каза говорителят на градската полиция Хасино Ривера пред португалския вестник Observador.

Според английския вестник "Мирър" Роналдо ще бъде привикан в САЩ на разпит, но не се знае кога. Срещу футболиста няма повдигнато обвинение, а искът на Майорга е граждански.

 

Ключови думи:

Кристиано Роналдо
1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Адвокат на Роналдо: Обвиняват го с фалшиви документи

12.10.2018

85
Роналдо смята обвиненията в изнасилване за медиен спектакъл

05.10.2018

62
Полицията в Лас Вегас разследва Кристиано Роналдо за изнасилване

03.10.2018

161 1

Коментари

kempes

Пазили роклята на жената 9 години ?!? Непрана ?!? С доказателства ?!?

Абе стига с тия простотии.

Влез или се регистрирай за да коментираш