facebook
twitter

Технологии

PlayStation 5 ще се появи на 4 юни 2020

257


Преди няколко месеца активно се говереше, че премиерата на "PlayStation 5" ще се състои през май. Сега има нови слухове - благодарение на журналист от портала "VentureBeat", който има източници, близки до японския производител, беше разкрито, че официалното представяне на "PlayStation 5" може да се състои на 4 юни. Журналистът, по-известен като "Grubinator", разкри през последните години няколко технологични информации, които се оказаха точни, но въпреки това продължаваме да чакаме хората от империята "PlayStation" най-накрая да се изкажат.

Стартът на новата конзола вероятно ще се състои след обявяването му в официалното списание PlayStation, което трябва да излезе в края на май или началото на юни. Всъщност, важно е да се отбележи, че се очаква само окончателното представяне на дизайна на конзолата, защото спецификациите са долу-горе известни.
Снимката, която виждате, със сигурност не е потвърдена, но съвпада с някои предишни слухове за промяната във външния вид на конзолата. Важното е, че конзолата отговаря на външния вид на контролера, който вече бе обявен официално. 

"PlayStation 5" на Sony може би наистина ще се прояви през юни, след като вече знаем, че Microsoft ще представи конзолата XBox Series X през май.

Ключови думи:

PlayStation
1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Sony представи новия контролер за PlayStation 5.

18.04.2020

234
Дядо Коледа вече кацна на Международната космическа станция

08.12.2019

368 3
Кланът Ескобар вече прави смартфони

04.12.2019

1667 23

Коментари

desanges

Ако си спомням правилно, това ще струва около 1000 $, така че е време да започнете да спестявате пари.

Влез или се регистрирай за да коментираш