Quantcast
Георги Георгиев от БОЕЦ: Мафията се самоизяжда | СЕГА
facebook
twitter

Видео

Георги Георгиев от БОЕЦ: Мафията се самоизяжда

12 751

Във войната "Борисов-Божков", виждаме процес на самоизяждане в мафиотската ни държава. Това е така, защото ресурсът се изчерпва, европейските пари намаляват, а де се поддържа корупция на национално ниво е сложно нещо - това заяви Георги Георгиев от БОЕЦ в ефира на "Тук и сега със Светла Петрова". "Васил Божков може да направи много - той може да говори за корупцията на национално ниво.  Но за да разобличи мафията, Божков сам трябва да се жертва - за да разобличи Борисов, той трябва да разобличи себе си", обясни той. 

Георгиев заяви, че испанската прокуратурата и каталунската полиция продължават работа по "Барселонската афера". "БОЕЦ разполага с нова информация, която ще обявим съвсем скоро. Тази тема е изключително сериозна за да потъне в информационния поток", заяви той и подчерта: "БОЕЦ разполага с информация за пряко насочени финансови потоци към фирмите от този обръч на стойност над 1 млрд лева". Парите идват от европейски програми, обществени поръчки и това е универсална схема, по която се отблагодарява Борисов". 

Разследването в Испания върви в различни посоки, но има няколко факта, които са потвърдени - съответната госпожица е живяла там, има дете, има съмнение, че детето е на г-н Борисов. Потвърждението за последното твърдение може да бъде институционално изискано, смята Георгиев.

"Липсата на политическа алтернатива в момента е важен въпрос, но отстраняването на мафията от властта е процес, не е един акт. През това време, през което тече тази битка, ще бъде родена и алтернатива. БОЕЦ не е партия и нашата битка не е за властта. Дали алтернативата ще дойде от съществуващи партии или от гражданското общество - ще видим", обясни Георги Георгиев в ефира на "Тук и сега със Светла Петрова". 

Въпреки че бе доказано, че във Видин има отказани проби на медици на 2 април, и въпреки че контактни лица не са били поставени под карантина, на Георгиев бе предявено обвинение за разпространение на неверни данни, чрез които всява паника. 

 

22

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

БОЕЦ сезира ЕК, ОЛАФ и европрокуратурата за Турски поток

27.10.2020

ЮЛИАНА БОНЧЕВА

4787 48
Ресторант "Осемте джуджета" вече се отдава под наем

18.10.2020

6537 8
Борисов е разпитан по "Барселонагейт"

02.10.2020

Обновена

ДОРОТЕЯ ДАЧКОВА

13173 24

Коментари

Billy-Joe Winchester

С удоволствие ще го гледаме. ☺️

Джиджи

На "Боец", не му ли беше преЦедател К.Костадинов?!

 

Или и той вече изгоре като много други ... 😂

 

Щото май имаше неква парична афера във Варна?!

Forza NATO

Бъркаш с "Възраждане", които, отделно, са си регистрирана политическа партия за разлика от "бойците".

 

А и едните са от Варна, другите - от Видин.

Тъмно пиво

 Не, не бърка Джиджи. Просто се опитва да обърне огъня встрани от Борисов и Горанов. 

Калпазанче

Боец е смела организация! Не всичко е на повърхността, но това което е видимо,  подпалва прогнилата шайкаджийска власт от много посоки, включително атакува и Ръката на Господ! Топки се искат за тая работа! Не омаловажавайте борбата, чрез всички достъпни и законови средства.

Epikur

 

  Някой може ли да каже, къде да го гледаме? По коя телевизия?

geo_19

Ами по телевизия "Сега". Просто изчакваш да стане 18 часа и предаването ще си тръгне стига да останеш на настоящата страница.

BL.N.Lmt

🐾Румен Радев е патерица на Корнелия Нинова  и ГЕРБ 🇨🇩🐾

Управлението на Б. Борисов е много вероятно да завърши с тотален крах катоТодор Живков.

Намаляването на ставките към ресторантъорите е прощален жест а не финансова политика.

Казината не работят съответно огромни суми пари 

не постъпват в Държавната каса, лотарията не работи също носеща огромни приходи за държавата.

Проблемът е че няма опозиция която да се организира за да се достигне до разумно икономическо и финансово решение.

Корнелия Нинова и БСП, АБВ, ДПС, са патерица за Бойко Борисов ГЕРБ.

БАСТЪР
снимка на БАСТЪР

С 3 безплатни и обещана от ОНД морска база  Никаква опозиция ням ада има  първо се редят на козяк и после според господарското внимание веят тапети и знамена.

Порфирий

Гледах 15 минути. Въздух под налягане. Да чакаш Божков да се пожертва в надежда за справедлив процес ще рече че си идиот. Да чакаш доброволен ДНК тест от Баце за детенцето в Барселона ще рече че си неизлечим ...

Under_My_Thumb

От написаното оставам с впечатление, че оценката ти не е обективна?

БАСТЪР
снимка на БАСТЪР

тия🐮 с тва   мутрафон💩  подследствен за побой и изнасилвания  ще ви е пример?!?>

Опити селски мутри да конкурират софийска и варненска мафии.👎

от барцелона  и бълха няма да излезе защото  там са мижави $ Тиквата е професор по  мятане на  партенки.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Да чакаш доброволен ДНК тест от Баце за детенцето в Барселона ще рече че си неизлечим ...

 

Всички, дето не са от герп, не са фенове и адвокати на Борисов, много обичат лежерно да призовават Цв. Василев, Божков и др., ако не са виновни, да се върнат в България, за да докажат невинността си. И оттам правят генералния извод, че щом не се връщат, значи са виновни. Прилагаме същият аршин за мутропремиера : щом не е баща на барцелонското чадо, да си направи тест за бащинство и докаже, че това е уйдурма на Корнела. Защото ако не го направи, излиза че ...

Шлифера

Е да де... ама тука не рипва като ощипана мома като при острова в Гърция....значи, а!!!!!!

mick

По-правилното е - демокрацията се самоизяжда. Щото нямаме достъп до лесни пари. Просто така работи демокрацията, няма ли някой да печата трилиони.. или от небето да падат милиарди/например чрез пране на пари, или износ на ресурси/.. или да се приватизират чужди държави за жълти стотинки... просто сметките на демокрацията не излизат - демокрацията харчи много повече отколкото създава. Основен принцип на демокрацията.

 

Да не говорим, че при капитализма богатството се разпределя по принципа на Парето/20/80/.. а при сегашната демокрация .. е още по-зле 10 процента прибират 90% от богатството..  Т.е. познайте колко други държави трябва да се ограбят, за да има за тия по-бедните в една развита демократична държава...

 

 

Epikur

 

   Благодаря на Гео с коментар №5, който ми каза как да го гледам. Вероятно не всичко което казва този човек е вярно, това е негово виждане. Така мисля аз, в характера ми е да се съмнявам, да не вярвам веднага от първата дума. Но ми се стори убедителен, въпреки че го виждам за пръв път. Едно нещо ми направи сериозно впечатление. Твърди че е проверяван непрекъснато от НАП и останалите контролни органи, след негови антиправителствени изявления и от там не са успяли да открият стотинка извънредно появила се в балансите му. Сравних го с правителствените бандити, с Горанов...

geo_19

Едно нещо ми направи сериозно впечатление. Твърди че е проверяван непрекъснато от НАП и останалите контролни органи, след негови антиправителствени изявления и от там не са успяли да открият стотинка извънредно появила се в балансите му.

-----

И на мене тази част от изявлението ми направи впечатление. Но въпросите си останаха. Счетоводството на организацията му може да е перфектно, но все пак не дава отговор какъв е източника на финансирането не дейността им. Той сам каза, че е бизнесмен с шивашка фабрика която в момента не работи (?). Значи няма лични приходи, че да внася членски внос за самоиздръжка на сдружението. Няма организация в България, която да се самоиздържа от членски внос. Знам го от опит щото по комунистическо като член на комсомола бях натоварен да събирам членски внос. Кауза пердута... А тогава уж имаше дисциплина. Знам го и от по-късни времена, когато пак събирах членски внос  (за каузата на ДСБ). И там зарязах това. 

nebenebe

То не е престъпление да си баща, но тук разбира се случаят е по-особен и не иде реч само за бащинството.

Pojar

Колко тролове са активирани днес. Смях.

Stоrmbringer

С таквиз душмани като Костя Копейкин и Гошо Тъпото от Видин, Баце ще изкара доживот като премиер...

Тъмно пиво

 Наглия пестъпник ..., тъпото...

 Колега, вие да не сте Цветан Цветанов? Той 

KaraKoliu
снимка на KaraKoliu

На снимките от SMS чата повярва ли?

Влез или се регистрирай за да коментираш