Quantcast
Проф. Минеков: Кошмарът на Борисов се сбъдва | СЕГА
facebook
twitter

Видео

Проф. Минеков: Кошмарът на Борисов се сбъдва

23 392

"Кошмарът на Борисов - служебно правителство, се сбъдва", заяви проф.Велислав Минеков в предаването (О)позиция на Ева-Мария Райкова.

"Разделяме се с епоха на бандитизъм, на вопиюща простотия, на нещастие. В замяна на това сме първенци по корупция, по нищета в медийното пространство, по смъртност, с едва кретащото образование и плачевно здравеоопазване", продължи скулпторът, който активно участва в гражданските протести миналата година и беше част от "Отровното трио". 

Прогнозата му е, че "след няколко месеца на 10 ноември ще дойде българският 10 ноември. С 30 години закъснение след останалите страни от Източна Европа. Този път има шанс това начало да е добро. Настоящата криза дава възможности за оценка на сполетялото ни нещастие. То е неизмеримо, не знаем откъде да почнем. Но възможност ще има всеки, който пожелае да потърси истината. За това разчитам на журналистите да питат и да разследват, независимо че тук почти не останаха такива. Промяната вече се усеща, но г-н Борисов още не осъзнава какво се случва. Той твърде много е повярвал в себе си, виждаме проявите на синдрома "Дънинг-Крюгер".

"Борисов е доста изнервен, не го слушайте, той търси враг. Интересно е, че се изживява като борец с комунистите и русофилите - той самият, който пусна "Турски поток", който всъщност е "Руски поток", за 3 мрлд. наши пари. Той търси да посочи врагове и няма да е само президентът Радев. Радев има ясна позиция. За първи път имаме президент, който е от другата страна на реката. Надявам се и за в бъдеще да имаме президнет, който е от другата страна на управляващите, да бъде коректив", заключи професорът, който е оптимист за бъдещето. 

Още

Е. Йончева: Не може Нинова да преговаря за нов кабинет!

17.11.2021

7999
Борисов разкаля терена в ЕС за РС Македония

07.10.2021

12795
Гешев даде картбланш на полицаите да бият

16.08.2021

9690