Quantcast
Троянските магарета на Путин | СЕГА
facebook
twitter

Видео

Троянските магарета на Путин

25 600

Завесата най-после се вдигна и стана кристално ясно кой кой е на родната сцена. Путиновата пета колона вече не се крие и всички могат да прогледнат. 

Със спирането на руския газ на светло изпълзяха и тези, които досега прикрито прокарваха кремълското пропагандно говорене. Чуждите интереси години наред защитаваше точно президентът Румен Радев, правейки от България най-слабото звено в Европейския съюз. Войната в Украйна свали всички маски и Румен Радев вече няма нужда да демонстрира благоприличие по отношение на политическите си рожби - Кирил Петков и Асен Василев.

Както и те към него.

Президентът Радев и Бойко Борисов си заприличаха в опорките - в един глас обясняват как отказ от зависимост от руския газ е далавера за посредници. Борисов сега подкрепя отказа от Путиновата зависимост, след като угоднически се подчиняваше на Кремъл години наред. 

Верните на Путин у нас като папагали повтарят руското пропагандни опорки и плашат, че без Русия и благата й сме загубени. 

Депутинизацията на политическата власт у нас скоро няма да има. В момента битката е за електората в ляво, а не за националните интереси. 

Ключови думи:

досие, магарета, Путин

Още

Путин няма да посмее да отиде на срещата на Г-20 в Индонезия

28.06.2022

6297
Путин рязко втвърди тона към САЩ заради абортите
Руснаци влизат в ареста заради цитати от Путин

14.06.2022

8528