facebook
twitter

Видео

Видео на деня: Премиерът показва как НЕ се слага маска

9 426

Всичко ще бъде наред

Posted by Martin Georgiev on Thursday, March 12, 2020

Ключови думи:

Бойко Борисов, маска
14

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Адвокати поискаха Горанов да се извини за думата "маргинали"

27.03.2020

2859 20
Мазнинките на маргиналите

27.03.2020

12464 10
Борисов: Има ли надежда? Няма! Положението е "Чук и танц"!

26.03.2020

22316 105

Коментари

Гражданин за ев...

Това е една много неподходяща шега с нашия лидер, приятел и министър-председател, г-н Борисов! 
Очевидно, че той е преуморен от целодневната борба с коронавируса и непрекъснатите разговори с европейските лидери, които търсят съветите му!

Mars11

  Няма ли кой да постави подсмърчащата тиква под карантина.

Интервал

"Не всяка тиква става за маска."
/Народна мъдрост/

Доц.Трътлев

😂

Диагностик

https://lupa.bg/news/doktor-rumen-radev-ndash-dvoi...

 

По какво си приличат бившият футболист на Левски Георги Иванов – Гонзо и президентът Румен Радев? Не, нямам предвид бавния и мъчителен говор, при който всяка дума сякаш се заражда в панкреаса, минава през левия бъбрек и пътува половин час до звукооформящите органи. Или псевдомъжкарското излъчване с провинциален привкус. Или специфичната форма на възедрия обонятелен орган. Повече ме притеснява сходното им ниво на експертиза, както е модерно да се нарича днес нивото на умения и познания в дадена област.

Сигурно повечето от вас знаят, че освен „Гонзо“, Иванов е наричан от футболната общественост „Инженера“ – заради високото си ниво на образование, което се изчерпва с едва изклатено основно в спортна паралелка. На същия принцип мисля, че спокойно можем да наричаме президента - доктор Радев. Ама не някакво менте доктор по философия като онзи от Веселиново, а истински, по медицина.

Защото това е същият гений, който на Трети март се ебаваше с щамовете на Шипка и в София и събра няколко хиляди балъка да веят руски знаменца, а сега изведнъж се е притеснил какви мерки взима правителството за борба с епидемията от COVID-19. И дори има наглостта да каже, че не било работа на политиците да се изказват за заразата, да го оставели на специалистите. Такива специалисти като тебе ли, Доктор Радев?

Едно на ръка, че само докато президентът успее да произнесе термина „коронавирус“, пикът на пандемията вече ще е преминал. Повече ме притеснява друго. За съжаление ще ми се наложи да цитирам Росен Плевнелиев (обещавам да не се повтори), който в рядък момент на просветление беше казал, че държавният глава не управлява България, но представлява България. В случая доктор Радев наистина е представителна извадка на типичния български тулуп, който довчера се подиграваше на умиращите китайци и смяташе заразата за „обикновен гриип“, а днес е изкупил всичкото русенско варено от кварталния магазин и псува под мазния си мустак некадърното правителство и кризисния щаб.

Съвсем отговорно предлагам изявленията на лекаря с фуражка да бъдат монтирани така, че да остават само паузите между отделните думи. Те и без това съставляват 80% от времето, в което говори. Но пък гарантирано не са изпълнени с глупости, като останалите 20 на сто. Нямаме право да се оплакваме, обаче. Докато COVID-19 ни го донесоха китайците от „Илиянци“, този сам си го довлякохме от Хасковско. А на всичко отгоре Гонзо му води поне с 3:0, щото Цеци Красимирова срещу Деси...

 

Интервал

Диагнозий, други опорки нЕма ли да ви спуснат, че ти и още няколко, даже вече не сте забавни :) Малко инициатива и старание си трябват. Все пак, здравеопазването си беше за$рано и по времето на партията на КорНи, пък и отпреди. Малко самостоятелно мислене и писане вместо цитати, ще е по-полезно за гербавата ви кауза. Нови регистрации - също.

Диагностик

Благодаря Ви за мъдрите и ценни съвети. Личат зрелите плодове на самостоятелното Ви мислене. 

Не намирам цитирания от мен текст за умно написан, но има положителна закачка. 

 

Интервал

Ясно, няма нови опорки, а самостоятелната умствена дейност или е невъзможна, или е непрепоръчителна по длъжностна характеристика. Тъжно. Моите съболезнования. Надявам се, че поне ще си в състояние да използваш лични защитни средства, ако ти стане наложително, щото Барба Ганиос не се справя добре.

3NT
снимка на 3NT

И още чорапа незаслужено го титулуват "доктор на Воените науки" демек супер дупер  е трудодове писал преподавал обучавал огромен принос  а то онуй на деса е прост доктое най ниската степен...

Та де с аджурналите да искат импийчман за измама?

Jim Beam White

Толкова е смотан Барба Бокос, как може  просто...

Mars11

  Премерете Му температурата бе.

Lola the Kinks

Обяснението е просто - това не е неговото индивидуално защитно средство.

 

Posted by Boyko Borissov on Thursday, March 12, 2020:

Националният оперативен щаб вече е направил поръчка за специалния респиратор на Повелителя на Мисирките:

 https://afera.bg/wp-content/uploads/2020/03/KORONA...

paragraph39

Нарушаването на мерките за борба с коронавируса трябва да се счита за престъпление в Гърция

12 Март 2020

Нарушаването на наложените от властите в Гърция мерки за борба с коронавируса трябва да се счита за престъпление, смята Върховният съд на страната, пише електронното издание на атинския вестник Kathimerini.
В свое официално изявление, главният прокурор на Гърция Василис Полотас цитира член 285 от наказателния кодекс, според който трябва да се налагат строги санкции срещу хората, които нарушават регулации, предназначени за предпазване на обществото от опасни епидемии. Той призова прокурорите в Гърция да се „намесят“ ако бъдат открити случаи на сериозни нарушения, които биха „застрашили фундаменталните легални права (на човека), като правото на живот и на физическо здраве“.
По-рано се появи информация, че се води разследване, свързано с хора в град Патра, диагностицирани с COVID-19, които са отказали да останат под домашна карантина.
 

Moby-Dick

Леле, ми то Румбурак направо за панделата, с тая демонстрация, дето я изкъка на 3-ти март!

Влез или се регистрирай за да коментираш

×