Quantcast
Пияната учителка от Хисаря получи условна присъда | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

10 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Пияната учителка от Хисаря получи условна присъда

Учителката, която беше заловена да шофира в нетрезво състояние в сряда, беше осъдена на 1 г. условно с 3 години изпитателен срок и отнемане на книжката за срока на наказанието, съобщи БНТ. Тонка Драгиева е сключила споразумение с прокуратурата.

Преподавателката по физическо възпитание в ОУ „Климент Охридски" в града бе заловена да шофира на път за работа с 1.85 промила алкохол в кръвта. Драгиева е спряна от полицаи, които проверявали за наркотици в района на училището. Тя твърди, че до късно през нощта е празнувала с компания и малко след това тръгнала за работа, тъй като имала първи час с ученици. 

Към статията във в. СЕГА
sega_reader

Не ни занимавайте с несъществени неща.

Такива "новини" са за отклоняване на вниманието от големите кражби и разхищения на властта.

Бойко всеки път се радва когато стане някакъв битов инцидент.

А когато няма такива инциденти, неговите хора по медиите удобно му повдигат топката за воле и ни сервират ала-бала теми.

Васик

Ако беше Джамбазки, заради това щеше да получи само похвали от ръководството на МВР. Но за учителка се полага 1 година условно.

PlaNed
снимка на PlaNed

Ако ПОНЕ беше претрепала някого, можеше да я пратят за член на МОК...

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Драгиева твърди, че до късно през нощта е празнувала с компания и малко след това тръгнала за работа, тъй като имала първи час с ученици. 

Ашколсун!Обаче не ще да е било до късно през нощта.А до рано сабахлем.Всъщност даже не много рано.Имало е  ''Налей, налей ага, моля ти се от душа!''.И заранта тръгнала към школото да препита децата в къщи какво ''домашно'' имат, та да го ''провери'' и него.

Моите5стотинки

намалете заплатите на даскалите...оставете им колкото за хляб и оцет...ще ходят трезви, стройни и ще учат на ум и разум бъдещето на Държавата...

ИвКо
Все пак обърнете внимание на факта, не е убила човек даже директно не е застрашила живота на човек, не е корумпирана за което напоследък съдът все по рядко се произнася, не е ограбила банка. Да ни е жива и здрава даскалицата да си пие колкото си ще само да не гази пролетариата. Иначе за некой трансатлантически управник имаме усещането да го преживеем.
Justinian2
снимка на Justinian2

Не е била "пияна" , а още неизтрезняла , махмурлук. Освен това е прзнувала без да мези , грешка ! ? По принцип пияна жена = весела къща , а в случая се обижда и населението с такова сурово наказание , баш на Св. Трифон !?

pbdan

А кога ще видимпияна адвокатка, общинска или държавна служителка, банкерка, секретарка, депутатка със снимка, месторабота, интервю с евентуален шеф за нейното поведение. Спомням си за една учителка ограбила банка - също със снимката и училището в което работи. А някои други - Н.М. заедно с Б.Б., многократно осъждани и с 25 висящи дела пребили почти до смърт ....

Compay
снимка на Compay
Горката даскалица. Ако вместо кола беше карала моторна шейна , и ако беше утрепала с нея едно две деца - вместо присъда , глоба и отнета книжка - щяха да я пратят за шеф на банка !