Quantcast
Мислете кой ще ни управлява, като изплуваме от дъното | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

15 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Мислете кой ще ни управлява, като изплуваме от дъното

Проф. Велислав Минеков разказва "В тук и сега със Светла Петрова" кой е главният герой в трилъра "Коронавирус". "В момента има съревнование кой ще се покаже най-много по тв. В това съревнование има известна битка на глупостта - особено по отношение на паниката, която не бива да се създава. Защото през 15 мин. ни паникьосват, от което паниката само нараства. Започнаха да излизат много униформени. Висш полицай е с толкова звезди по пагоните - сякаш е генералисимус. ", казва Минеков. " В момента трябва да разчитаме на управляващи, които не са с особено развит интелект. И сега се търси спасител. Търсе се божество. Но това никога не се получава на практика. В момента нямаме високо компетентни хора, които да управляват кризата. И вървят серии от глупости. Гешев ще се бори с фалшивите  новини. Но кое е фалшива новина? Ако кажа, че г-н Гешев не е добър човек, това фалшива новина ли е? Защо подгониха аптеките? Точна в тази ситуация!", възмути се  скулпторът.

"Какво е позитивното в тази ситуация? Българите започнахме да си помагаме сами. И това го умеем. В нашето наследство го има желанието за оцеляване на всяка цена. Явно, че ще стигнем дъно, но като тръгнем да излизаме оттам, трябва да направим избор - как да се възстановим и как да живеем. И най-важното кому да дарим доверие, за да управлява държавата. Да бъдат интелигентни, да бъдат компетентни, да бъдат разпознаваеми с високия си морал.", заключава проф. Минеков.

Към статията във в. СЕГА
ppipi7766

👍

maestrata

Марешки е наред!Хвала!

Begemot
снимка на Begemot

Пунта Мара и който остане, остане...

Stern

Как #Кой? Естествено Боко-4. 80% искат това.

Джиджи

Марешки минА преди малко по талавизора ... 😂

Джиджи

Висш полицай е с толкова звезди по пагоните - сякаш е генералисимус. ", казва Минеков.

А теб кво тЪ бъркат звездите по пагоните на "генералисимуса," г-н скулптьор? 👎

 

Щото в момента говорим за коронавируса. А ти и медицинско образование немаш. 👎👎

 

И после – КОЙ се борел да се покаже по телевизора!!! 👎👎👎

 

 

ppipi7766

 

.

Краят на историята или край на света? От короновируса до кризата!

 

https://pogled.info/svetoven/krayat-na-istoriyata-ili-krai-na-sveta-ot-koronovirusa-do-krizata.114374

 

Същото на български

boboran

Г-жо Петрова имате огромното желание да вдигнете рейтига на Вашето предаване - но не по този начин. Сложете един хронометър и вижте колко време Вие говорите  и колко професора. Та той не успя да си искаже мнението докрай по нито един от въпросите а беше достатъчно лаконичен по теми който са далеч от неговата професия. Прегледайте някой интервюта на Петко Бочаров когато заместваше Кеворкян.  Това беше стил който би Ви бил полезен.

Сократ-май

Защо подгониха аптеките? Точна в тази ситуация!

 

Това да не е камък в градината на господин президента?

nebenebe

Аз избягвам нейните предавания.  И на много други де. Телевизията е по-скоро вредна. И не е вече слава Богу меродавна. Радиото и то бере душа. А бяха такива пропагандни машини."Пуйките" карат по инерция.

nebenebe

Не ни трябва партийно правителство. Трябват ни експерти (доколкото са останали), но кой ще ги подбере? 

Danibus

Светла Петрова и проф. Минеков👍

Началникът на ЩБК Венцислав Мутафчийски трябва да минимизира до крайна степен публичните си прояви в медиите/особено телевизиите, където визуално същите се възприемат/. Възможно е да върши голяма по обем организационно работа, не знам, но не става нито за говорител на щаба, нито може да отправя послания към нацията в условията на тази безпрецедентна криза. Нелепата му визия - неизменната военна униформа, бръснатата глава, паническия тъмен поглед, неконтролираните жестове с ръце, издаващи паника и объркване, както и накъсаната му и не особено изчистена реч, наситена с изрази като "нещо страшно се задава", могат само да провокират паника в зрителите (пряко или подсъзнателно). С оглед на тези горни характеристични особености на Мутафчийски, нямам обяснение защо точно той  е началник и говорител на кризисния щаб, а не някой виден вирусолог или епидемиолог, който с визия, глас, ако щете тембър, речеви умения да информира населението за събитията, обстановката и тенденциите.

п.с. Вместо да се предприемат реални и адекватни мерки, управляващите, използват кризата, като сцена за политическата презентация на Мутафчийски, като острие и бъдеща политическа фигура, която да противопоставят на дейстащия президент.

Erato
Ти ще ни управляваш, другарю минеков, щото само ти си ного интелегентен, а другарката петрова ще ти е дясна ръка, щото и тя така. Дрогарите данибус и Президента чорапо-потник ще ви помогнат в тази борба.
tatyana1

Ъхъ! Интелигентни, компетентни и с висок морал? Ще си ги свалим от космоса.