facebook
twitter

Вие сте тук

4 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Още беди за Харви Уайнстийн: не стига затвор, ами и коронавирус

Харви Уайнстийн е тестван за коронавирус и резултатът е положителен, съобщиха няколко американски издания, въпреки че диагнозата му не е потвърдена официално от негови представители.

Само няколко дни след прехвърлянето му от остров Рикър в затвора Уенди, в градчето Олдън, щата Ню Йорк, носителят на „Оскар” и осъден изнасилвач, вече е в медицинска изолация, са потвърдили от затворническата администрация. Съгласно политиката „да не се коментират публично данни от медицинския картон на осъдено лице” от Отдела за излежаване на наказанията в администрацията на щата Ню Йорк не са отговорили на искането за пряко потвърждение.  

„Нашият екип… все още не е чул такова нещо”, е коментарът на пиар агенцията, наета от Уайнстийн, в неделя.  „Не мога да ви кажа нещо, които не знам“, е добавил личният представител на продуцента.

Преместен в Уенди на 18 март, току-що навършилият 68 години Уайнстийн е един от двамата затворници в наказателното съоръжение с максимална сигурност с капацитет 961 осъдени, които са поставени в изолация.

Майкъл Пауърс, президент на Нюйоркската асоциация на затворническите служители и доброволци, е заявил в телефонен разговор пред „Холивуд Рипортър”: „Знам, че е в изолация. Не мога да потвърдя, че е заразен, но знам, че някои надзиратели, с които е бил в контакт, също са под карантина”. 

Говорител на щатската служба за изтърпяване на наказанията в Ню Йорк отказа да коментира отделни затворници, но потвърди, че две осъдени лица в Уенди са с положителни тестове. Уайнстийн бе осъден на 23 години затвор на 11 март.

През последните дни САЩ станаха страната, сред чието население COVID-19 се разпространява най-бързо. По данни от вчера много от заразените в Ню Йорк са полицаи - с каквито напоследък Уайнстийн контактува често. 

Към статията във в. СЕГА
Invisible

   Да мре, порът му с пор!

   Толкова време ни занимават с него.

   А и е грозен.

Verbis verbis

Този ковид вече като срамна болест го размахват.

А може да се каже просто, че е малко грипав. Сополив и кашля.

Каубой
снимка на Каубой

Ма той кат мартгинали, маргин, бе! Каг здрафф, нерез, кат под съд , умиркаам! Кастрация физическа и химическа, после в център за подопомагане на изнасилени. Кабан, отвратен.