Quantcast
Руски Су-27 се разби в Черно море | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

41 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Руски Су-27 се разби в Черно море

Руски самолет Су-27 се е разбил в Черно море по време на редовен планиран полет, съобщава РИА Новости, като се позовава на руското Министерството на отбраната.

На 50 километра от Феодосия, самолетът е дал сигнал за бедствие з 20.10 ч.. В спасителната операция участват хеликоптери Ан-26, Ми-8, военни, както и граждански кораби, които са били в непосредствена близост до мястото на произшествието.

„Издирването на пилота в зоната на действие е усложнено от трудните метеорологични условия“, добавят Министерството на отбраната.

Су-27 (по класификацията на НАТО: Flanker) е многоцелеви, маневрен руски изтребител от 4-то поколение.

Към статията във в. СЕГА

Страници

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

Разбил се в Черно море!?! Какво? Не е забелязал морето, ударил се в него и се разбил! Егати инфото!!!

Mаndalorian

Да не се е правил и той на мъж, покрай някой американски кораб? Като ей тоя самонадеян тъпак:

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=73&v=l3bijF2--os&feature=emb_logo

ГРЕЙДЕР
снимка на ГРЕЙДЕР

Слабо ти  инфото 68 година чак....

щТи глей ся ко става. Памперси съвремени  пак в  черно море.

Mаndalorian

Слабо ти  инфото 68 година чак

И що си мислиш, че да изтряскаш в морето здрав и читав самолет, при хубаво време, през 68-ма е проява на значително по-малка тъпотия, отколкото да го изтряскаш СЕГА?

Капитан Немо
снимка на Капитан Немо

Е те с'я си...

Айде козяшки тролчета, в тез'кризисни времена е направо шестица от тотото да отработите тази високо вдигната топка!... :-)

ЛиШчета:

- руските таралясници едва се дигат от земята

- Путин, Ердокан, Ким са виновни

- Американски самолети никога не са падали последните 12 000 години

- Пилотът се е напил с бояришник

- Пилотът не си е измил ръцете, щото в Русия няма сапун и тоалетна хартия (о, това последното се отнася само за САЩ, грешно лиШче)

- БСП с виновни

....

Действайте!

 

Тъмно пиво

Ееее, браво! Не пропусна! Така подканяше и разните зипове и мурзилки когато падне щатски самолет.

Invisible

  Някакво проклятие витае над тази страна.

  Всичко пада, цени на нефта, рублата, жизненото равнище , икономика, самолети...

Johnny2965

Проклятие е дума за обяснение на нещо, което изглежда нелогично. В случая сте я употребили неуместно.

Imko1
снимка на Imko1

И Вашите чувства, да ги наречем отрицателни също ли падат?

Вова

Какви чувства,това да не е сайт за споделяне на душевни преживявания? Коментираме събития. А путинска Русия,пред очите ни,се срива. Заради некомпетентност,  заради алчност и властолюбие на своия елит и лидер.

Кое не е така? 2007 г.един дол.=25 руб., а 2020 дол.=79 руб.

Въпреки златния дъжд,изсипал се над страната,тия успяха да се върнат в 90-те години по стандарт. 

Сладур

Тц, руски самолет не може да падне. Фейк новина...

Boris65

Горките , всичко пада , само дето с Корона Вируса са назад от Евро Атлантида . Сега 1 седмица отпуска за падналите , докато нище ще бачкаме до 39 градуса температура. 

Тя рублата от 2004 година пада всяка година и 2006 година умря. Нефта от 2008 година пада и от 2012 е безплатен. Путин от 2002 година пада . Това го знаем още от времето на Барак Хюсеин , Хилари, Тони Блеяр, Оландо, Ширак, Саркози, геноссе Шрьодер , Орешарски, Плевналиев, Цецка Цачева, Цветан Цветанов , Берлускони, Юнкерс, Туск - Рублата, Нефта и Русия падат. 

Boris65

Пак се срина Русиия ) Абе тя още 2004 се срина , не помниш ли ? Аз поне имам алтсхаймер , на мене ми е простено. Виж какво писахме 2004 - Смьртта на рублата . Нефта по 15 долара. Путин пада до Нова година ! Защо се повтаряме заради сринатата Русия ? 

Ей сега сега сринатите получават седмица отпуск , ние с короните имаме щастието да работим ( Що така ?  Сринатия си полкюучава заплатата ,  ние ако или уволнение или бачкай ?

PlaNed
снимка на PlaNed

Жалко! Дано да спасят екипажа!
Това е едва 4 неуспех с този модел на руските ВВС за последните 10 години.
* Владивосток - 2011
* Карелия - 2012
* Подмосковието - 2016
Общия брой аварии в света е 10 ( в Украйна, Казахстан и един в САЩ, по време на тренировка за противопоставяне с американски екипаж )

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Без съмнение е бил тръгнал преко морето към наши териториални води.За да изхаби ресурса на славните ни Ф-16, блок 70, вход Г, ет, 7-ми, ап. 35, поколение 6++(от кадастрон).Пък и да разузнае дали армията на КБЖ може да превземе и Балканския полуостров след Апенинския.Уплашен от заканите на пламенните носители на ЕТАЦ, а именно другарите Росица, тире Банова, Мара Габриелова, Фльор Шекерова, и най -вече от снагата на началната учителка Александра Йорданова, пилотът е предпочел сам да се хвърли в студените  води на Евксинския Понт.

Ференги

Времето е лошо, североизток, дано оцелее момчето. Ако е катапултирал значи е отнесен в посока морето.

На 50км от Феодосия - там обикновенно не минават кораби, но гледам един с направление Таман е обърнал към залива. Мотаят се още две корабчета, може би това са гражданските, общо 3.

G52

Дано спасят пилота.

 

Иначе тази новина е реална, за разлика от измислиците за памперси на красная звезда. ТЪжно, но факт за мурзилки, задунайци и прочие чебурашки.

 

немо, ти още ли се скиташ немил-недраг в канада? Много злоба в тази твоя чергарска душа.

 

😎

 

 

Johnny B. Goode
снимка на Johnny B. Goode

В Канада си е капитана, но душата му е в Русия. Така е с всички русофили - битието и съзнанието не са много в синхрон.

Mаndalorian

Така е с всички русофили

Потвърждавам. Сърцето - в Русия, задника - на Запад... А като ги питаш пачему не поправят дисонанса, премествайки задника при сърцето, попържат и налитат на бой...😁

Boris65

Китайската Народна Република начело със 150 милионната Китайска Комунистическа Партия показа кой кой е . Китайските другари унищожиха вируса , Евро Атлантида се гърчим с корони.

Без помоща на Комунистически Китай и Русия сме загубени. Отделно дето си крадем един от друг китайската и руска помощ . Позорно и подло. 

мордохай

Човека се е почерпил и решил да вземе плаж, очевидно...

peniko

Тъй, тъй..... злорадствайте, че руски самолет се е разбил и най-вероятно пилотът е загинал. Нещастни случаи има във всяка армия по всяко време, не само със самолети. ....Нормалните хора проявяват съчувствие в подобни ситуации, но не - понеже тук важната дума е "РУСКИ". Защо не зяхте преди няколко дни когато "бедната" Русия изпрати медицинска помощ на "богатата" Италия. Някой друг прати ли нещо там - САЩ, Германия, ЮК, Франция, все богати партньори и съюзници? А, сетих се - Куба изпрати, ама те по-бедни и от Русия завалиите.

Казано е отдавна - в трудни времена се познава кой е човек, а кой все още си е маймуна....

Johnny B. Goode
снимка на Johnny B. Goode

Понеже източниците ви са малко еднстранни и едва ли четете нещо различно от български, ето ви нещо от една българка живееща в Италия.

Дано ви просветне малко.

 

https://euractiv.bg/section/политика/news/италия-няма-излишни-приятели/?fbclid=IwAR0hHVZ8iucevwWpjK8H07tHYtFUDPuP9nvQDPJwFI3XI4Vc47pi-HaYY_g

geo_19

И на тебе единственият източник е Антоанета Николова от червения парцал Еуроактив? Че всеки в интернет може да си пише каквото си иска. Ето ти пак същия Еуроактив пак от същата Антоанета Николова:

 

...

В дните на неудържимо разрастване на епидемията на Апенините правителстото в Рим се обърна към партньорските страни от ЕС. Откликна само една страна. Така неизбежно италианците се запитаха къде е Европа и нейната солидарност, след като в такъв жизнено важен момент Съюзът й обръща гръб.

Може би най-болезненият отказ беше този на “братовчедите французи”, които блокираха износа на санитарни материали. Това се случи далеч преди броят на доказаните случаи на зараза във Франция да достигне застрашителни размери. Не по-малко възмущение предизвика и Германия, където фабриките за производство на медицински маски използват италиански текстил. След отказите италианското правителство се обърна за помощ към Пекин, който откликна незабавно.

 

https://euractiv.bg/section/геополитика/news/китайската-солидарност-с-италия-пост/

 

 

segal

Кой знай колко нещастни милиони левове е похарчила бедна България да праща над морето изтребителите си заради такива руски пилоти. 

Nickname186

Ама как може да пълните главите на читателите с такава маловажна плява - некъф си ръждясал таралясник в Азия бил паднал.

Вместо да се опитате поне малко да вдигнете духа на населението в това чумаво време на страшна епидемия, безжалостно вземаща всеки ден най-свидни жертви от Българския Народ!

Вместо да показвате и разказвате непрекъснато за бойните успехи на нашите славни Генерали, които вече печелят от битката с епидемията, за Бойко, за ГЕРБ, за героичната Прокуратура, сдържащи с мъжки и женски гърди агресивния коварен вирус, тук забелязвам подклаждане на паника чрез намеци за армията на азиатския сатрап!

Смачкай вируса, Бойче!

Ще ти се отблагодарим, не се съмнявай нито секунда, ако и да си предпазливичък и предвидливичък!

Hasta la vista

Господа, се пак темата е катастрофиралият руски изтребител, а не курса на рублата или цената на нефта. Дано пилотът се е спасил! А колкото до самолета, ми старичък си е - приет е на въоръжение 1984, т.е. конкретно този със сигурност е поне 20 - 25...

geo_19

МОСКВА, 26 мар — РИА Новости. В Черном море, где упал самолет Су-27, зафиксирована активность радиобуя — есть надежда, что пилот находится там, на это место направлены два судна, сообщили РИА Новости в пресс-службе Росморречфлота.

Сгугню
снимка на Сгугню

Проявявам съмнения.

Оспорвам.

Не съм съгласен.

Кой е източника?

Ама какво точно е речено?

Ама така ли точно са го рекли? Или онака?

Туй е некаква сащска уйдурма.

Фейк нюз.

Откъм лондонския дрешник (или гардероб беше? или пък скрин?)

Лъжа на платени евроатлантически медии.

Провокация на джендърски тролове.

Краварска манипулация.

Пиндоски фалшификат.

Юдеожидомасонски заговор.

 

Капитан Немо, като компетентен и знаещ човек да се произнесе дали не съм пропуснал некоя мантра в горния скромен списък.

 

Nashenec

А в Америка жертивите на короната са вече над 1000 и имат над 68000 заразени.

А и май вече си имат заразени на"Т.Рузвелт".

Страници