Quantcast
Броят на заразените нарасна до 242 души | Page 3 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

84 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

anarhia

Тази сутрин Муфчийски разказа: "Излязоха и първите изследвания след освобождаването на круизния кораб "Даймънд принцес". След 17 дни там се намира още коронавирус на борда. Това означава удивителна устойчивост, което предполага фанатична дезинфекция на помещения и повърхности".

 

Princess Cruises said in a statement that it volunteered to preserve the cabins so the CDC and health officials in Japan could collect data for further research on the coronavirus. Japanese health officials said the virus found on surfaces in the room were not live, the cruise line company said.

PlaNed
снимка на PlaNed

Тази сутрин Муфчийски разказа: ... След 17 дни там се намира още коронавирус на борда. Това означава удивителна устойчивост, което предполага фанатична дезинфекция на помещения и повърхности

Няма ли да се намеси Гешев и да го арестува за разпространение на фалшиви новини?

Бронщайн
снимка на Бронщайн

Към днешна дата сме ден 14.220+ диагностицирани.Жертви 3- (и тримата са надгвърлили средната за страната продължителност на жживота, с тежки съпътстващи заболявания, а специално третият случай на бабата с инсулт така и не стана ясно дали не го получи след "безнадежната" диагноза). При твърденията за смъртност над 5% , при ограничени тестове, ако не са "прицелени"-трябваше да е тотален мор.

 

16 дена до края.Докато гладът стане по-силен от психозата.Тогава става весело.Някога за отдушник са правели погром над еврейското гето-в "белите" страни, напоследък не се приема за добър тон.Предполагам ще нарочат циганите, за да има всеки ошашавен виновен за собствената си глупост.Накрая всички ще платим сметката, а някои ще сложат още по кило на талията и някой милион в офшорката.

anarhia

 ВъпросТ:

 Как се третират събраните на КПП -тата декларации (декларациЙ). Мокри, охрачени, мърляви купчини хартия?

Бронщайн
снимка на Бронщайн

....ако не е гланцирана-замества дефицитният гъзпапир.

anarhia

 Аз предлагам, без "фанатична дезинфекция", кашоните да се предават за задълночено изчитане на НОЩ.

Бронщайн
снимка на Бронщайн

Ще им трябват като усетят колко са се осрали

KTP

Във всеки случай няма да се наложи да чакаме дълго... общо взето до дни ще е ясно какво е положението у нас. Иска ми се скептиците да са прави и всичко това да е само "за едни пари", но просто не ми се вярва примерно в Италия  дни наред да умират по 600 - 700 - 800 човека е така от няма нищо. 

Бронщайн
снимка на Бронщайн

Не е за "едни пари"

Преебаха ни тотално със съпорта на стадото.Върнаха ни социално в 15 век

Бронщайн
снимка на Бронщайн

Ако си мислите че ще вдигнат "извънредното" и ще си караме както преди-грешите.Стъпиха ни на врата.Няма нищо по-постоянно от "извънредните мерки"

rorik

https://boulevardbulgaria.bg/articles/top-virusologat-kristian-drosten-ochakva-ni-godina-v-izvanredno-polozhenie?fbclid=IwAR2K7jkER-9qklkktmm244kOQfYmlZKXy_WF8v8aPHYrpjKxV6ikWijQlSY

Ето ви едно мнение на един немец  как  са изпуснали  макар и малко началото  и какво да се прави  за да нямат  повече жертви . 

Те имат май най малко жертви защото хващат в началото само рисковите и ги лекуват , като явно наблюдават и съпътстващите заболявания . 

Baskerville
снимка на Baskerville

Щом той може да го спазва, значи всеки може да го спазва.

Това не е точно похвала.Щом самовлюбеният,комплексиран лъжец може да го спазва...

HBK

Данните в Китай показват, че много голяма част от вирусоносителите не се разболяват и не показват симптоми. Което спомага за разпространението на вируса.

 

Колега,

Това е абсолютно вярно.  Вярно е и това, че вируса е повсеместен и че неговото разпространение не може да бъде избегнато. А всички хора не могат да бъдат тествани.

 

од несръчната ти метафора оставам с фпечатление, че според тебе има каузална връзка между тестването и стратегията за контрол върху скоростта на разпространение.

 

От несвързания ти изказ оставам с впечтлението, че трудно осъзнаваш връзката между причината (етиология) и последицата (проявление или заболяване). В настоящия пример; вирусни инфекции и стратегии на борбата с тях; разбира се,  има връзка между резултати от тестването и стратегията за борба с инфекцията. Но тази връзка е само теоретична, защото почива на два неизветсни (И НЕВЪЗМОЖНИ) аргумента – не е възможно практически да тетсваме всичките 7 милиона Българи, за китайците не ми се говори), а контрол върху разпространението е дори теоретически НЕВЪЗМОЖЕН. Ерго, връзка има, решение няма. И затова, казвам – успокойте се, епидемията ще мине (със или без мерки) и затова не злоупотребявайте с тях.

 

Талибан

Бронщайн, нали не мислиш, че това е нещо локално?

 

Jobless claims set to soar by the millions as layoffs surge due to coronavirus shutdowns

 

https://www.marketwatch.com/story/jobless-claims-set-to-soar-by-the-millions-as-layoffs-surge-due-to-coronavirus-shutdowns-2020-03-25

 

Ако допуснем, че някой може да стъпи на врата на целия свят, то така ли иначе сме обречени. 

Бронщайн
снимка на Бронщайн

Глобализацията на малоумието е тотална.За това си прав.

bay Dragan

Пичаги,

не страхуйтесь ! Под 10% са новорегистрираните от общите. Но не се отчитат излекуваните.

Аз все още съм оптимист.

.

Бронщайн
снимка на Бронщайн

Оптимизмът често е на една ръка разстояние, проблемът е че някои си повярваха че като не  само не пушат и не пият , а и като забранят на реалистите да го правят ще живеят вечно.Оказа се че има лимит.Сега стадото е в паника.Противно трезво, бай Драгане.

Да си жив и здрав и с акъла си , до последно.И да свършиш в леглото докато плеймейтка ти прави свирка.Това от мен-пожеланията за илядо години скука оставам на женската публика.

segal

Ох, горкия чекиджия. В казармата ли те сбъркаха или от малък си такъв? Не искаш ли да умреш, заобиколен от внуци и правнуци? Толкоз ли са зле нещата, че житейската мечта се изчерпва със свирка от някоя курва? 
Господ ги издави всичките, защото само лоши работи си мислеха и правеха. Сложи дъгата да помнят, че повече няма да ги избива с потоп. С потоп. 
 

Талибан

Грета би трябвало да е щастлива от подобен развой.

Бронщайн
снимка на Бронщайн

Предполагам. Зелената сделка не се отлага-върви по план.Пет милиона е оптимистичната теория за територията.Хаджийски да ме прощава.В паниката се вземат тихомълком решения.

Талибан

https://www.msn.com/de-de/gesundheit/coronavirus/patienten-%C3%BCber-80-jahre-werden-nicht-mehr-beatmet-deutsche-katastrophen%C3%A4rzte-verfassen-alarmbericht-%C3%BCber-stra%C3%9Fburg/ar-BB11HyoW

Талибан

Испания си купила китайски бързи тестове, ама се оказали ментета... Не бачкат...

 

https://elpais.com/hemeroteca/elpais/portadas/2020/03/26/

Джиджи

Аз пък ще постна тук още веднъж следното изказване на ген. Мутафчийски:

"Щом премиерът може да спазва всичко, което му се казва, а аз потвърдавам, че фанатично го спазва, даже на един малък радиатор се топли в кабинета си, защото сме спряли климатичната инсталация в Министерския съвет. Щом той може да го спазва, значи всеки може да го спазва."

Само че с обратен знак – ПОЛОЖИТЕЛЕН – за разлика от едно друго изказване по-горе. 😅💩

 

И с поздравления за чувството му за хумор!!! 💞😍👏

Страници