facebook
twitter

Вие сте тук

129 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

н16
снимка на н16

Класически хибридник-дезинформатор (разбира се на руска закваска). Италия НЕ Е ПОИСКАЛА помощ (хеле пък от Русия), но е благодарила за предложената и получена такава. Както и на всички други страни, които СЪЩО са оказали такава.

Ето ги в Бергамо.
https://www.youtube.com/watch?v=NahKXc-2WqU

 

Похвално е старанието с което ДС-милюционерите в настоящия Форум проследяват присъствието и позициите на форумците. Прийоми познати от времето на техните бащи-каскетлии. 

И каски има от тогава, и лично оръжие.-) От които, вирусите и бацилите - се крият.-)
 

марк

 

 

 

                                И каски има от тогава, и лично оръжие.-) От които, вирусите и бацилите - се крият.-)
 

 

                                                 Особено бацилите !

paragraph39

Китайци посочват грешките на Европа за коронавируса

Те имат своите основания за това, тъй като мерките взети в Китай към момента изглеждат ефективни

24 март 2020

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/kitajci-posochvat-greshkite-na-evropa-za-koronavirusa-6107337

Китайският посланик: Страната ми иска да засили помощта към България в битката с COVID-19

Дун Сяодзюн заяви, че от края на януари китайското посолство е установило и поддържа тясна комуникация със съответните български органи

22 март 2020

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/kitaj-iska-da-zasili-pomoshtta-kymbylgariia-v-bitkata-scovid-19-6107235

HBK

Абе НВК. Боклук извънбългарски. Живей си там където си. Стига си давал "анализи" и "съвети" как НИЕ да живеем, в България! Млъкнете, изроди чуждосемски и си оправяйте собствените семейства, там където сте! Оставете ни да се справяме както можем ние, тук - на място.

 

Екскремент на човекоподобно същество. Обладано от омраза, по отвращаваща даже и от вирусната зараза. Патологичен случай за форумна несъвместимост.

 

Абсолютно сигурно: ДС-милюционер и форумен бракониер; многоникакавец комплексиран.

Nickolas

Ало, редакцията. Махнете я най-после тая снимка на опикана и осрана българска болница. Да не е карнавал, че са се пременили на този фон в стерилни дрехи! Да се смее ли човек, да плаче ли! И то пак добре, че пробата се взема от устата!

Moby-Dick

Мдааа... А севодня тавариш Путя посетил в болницата заболели от коронавируса. Каквито в РоSSия нет, канечна! Облечен в защитен костюм TyChem 2000C, производство на DuPont. Пиндоский, демек. Пачему така ве, таваришчи?

 

 

https://www.bestworkwear.co.uk/tychem-c-std-boilersuit.html

 

 

binich

***

groznik

Най-после и те се предадоха, крайно време беше. Те винаги се правят на интересни, до последно. И все да са различни от масата. Ама сега видяха, че няма къде да ходят.

Страници