Quantcast
Българи ще протестират срещу Борисов пред канцлерството в Берлин | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

23 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Българи ще протестират срещу Борисов пред канцлерството в Берлин

Българи в Берлин ще протестират пред канцлерството този петък в работно време, за да привлекат вниманието на канцлера Ангела Меркел и сътрудниците ѝ към ставащото в страната, съобщи БНР. Това е трети протест на българи в германската столица, като предишните бяха пред централата на управляващия Християндемократичен съюз (ХДС) и Бундестага. Протестът пред канцлерството ще се проведе в петък от 15.30 до 18 часа. На предишните протести участие взеха десетки българи, предимно млади хора, които учат или са завършили образованието си в Германия. За протеста в петък те обявиха целите си във Фейсбук страницата си.

През последните 11 г. (през които на власт е Меркел – б.р.) ХДС и канцлерката подкрепят безусловно правителствата на Бойко Борисов, написаха в поканата за протеста организаторите. Протестът настоява за официална позиция от страна на канцлерството по следните въпроси:

Липсата на съдебна реформа в България; Съмнения за срастване на съдебната с изпълнителната власт у нас;

Съмненията за злоупотреби с еврофондове от страна на изпълнителната власт; Силно ограничената медийна свобода в България; Абсолютният провал на правителствата на Борисов в борбата с корупцията;

Освен в Берлин българи ще протестират в още 25 града в Европа и Америка

Към статията във в. СЕГА
noooo1

Групата на ЕНП напълно подкрепя българското правителство на Бойко Борисов в усилията му да защити икономиката от отрицателните последствия от кризата с COVID-19, в борбата срещу корупцията и в напредъка в процеса на присъединяване към еврозоната.

----

Може и да ви е смешно, но така коментира протестите, едно от протежатата на Меркел.

HUMANOID
снимка на HUMANOID

Б. Борисов

Призовам те да си подадеш оставката,

и стига си мъчил бедният народец на България (вече 11 година)

 

ето и две конкретни причини:

- 142 лева/Месец е социалната пенсия в България

- 286 лева/Месец е пенсията на майка ми след стаж 40 години

 

мога да напиша поне още 100 причини,

но и горните две причини са достатъчни...

 

 

Разберете,

че най важният и точен показател за 11 години управление

е размера на социалната пенсия (база за всичко и всички) 

 

под 75  Евро/Месец в България е социалната пенсия

над 750 Евро/Месец в Гърция е социалната пенсия 

 

Защото никой не е застрахован,

че няма да се роди инвалид (глух, сляп и т.н.)...

че няма да се разболее и да стане инвалид...

че няма да му се случи нещастен случай и да стане инвалид...

Purple__Haze

HUMANOID

👍

Peaceful Citizen
снимка на Peaceful Citizen

Оооо, каква драма ще е това за мазният ни премиер.... Ще му развалят дружбата с Меркел?

 

Ще и обяснят нагледно, че е зле за ЕС да си другарува и подкрепя  мутри, крадци, недодиктаторчета и друга средновековна сган, базирана на неандерталска биологична основа. 

Testament
снимка на Testament

Я пак 5 миндила взели някой грош...

а както там е натопорчено са им изтрябвали и тези л@новози.

Shintoabe new
снимка на Shintoabe new

Нека не забравяме, че по време на протестите срещу Орешарски, посланника на Меркел у нас изказа пълна подкрепа за тях. А ХУИ-тата и герберята официално му благодариха. А френския посланник дори участва, та после Вигенин не го предложи за орден "Стара планина" и възмути всички протестиращи.

А сега - чудо невиждано! Народът е крив, а правителството е връхта!

Purple__Haze

👍

Capo di tutti capi  и фондация Ханс Зайдел, основател на ГЕРБ

https://www.youtube.com/watch?v=n3d7nlU-uNc

Злокобно самопризнание на Мутрата-Премиер признава, че партията му се финансира от антибългарската еврейско-германска Фондация Ханс Зайдел.

В Закона за политическите партии има един член. 24 точка 4, който гласи

"Политическите партии не могат да получават средства от чужди правителства или от чуждестранни държавни предприятия, чуждестранни търговски дружества или чуждестранни организации с идеална цел."

Ето какво казва в благодарствената си реч към чуждата агентура, която го финансира:

"Много, много преди ние да се формираме като партия, в Германия бяха преценили, че България има нужда от такава партия... И затова си харчат парите вече сигурно 10 години за нас!"

Злокобно самопризнание на Мутрата-Премиер Бойко Борисов

https://www.youtube.com/watch?v=n3d7nlU-uNc

 

Б.Б: "Всички педераси са умни по-принцип. И аз почвам вече да викам, че съм пидал."

https://www.youtube.com/watch?v=NTUPDi3_kSw

Bullet Tooth Tony
снимка на Bullet Tooth Tony

А какво ще каже Меркел за тия дето се прегръщат с фатмако глава на държавата, дето иска да сменя главен прокурор година след начало на мандата му и дни след като е хванал няколко негови служители "в крачка", да не говорим че някои се хвалят как управляват тълпата по фейса?

Стрина Пена

Шъ каже Бойко капут, чус

BL.N.Lmt

🇧🇬🇩🇪На Германия е необходим "the Market Area" с други думи азиатското обозначение за "Търговия"

или така наречения "Пазар" който приема западната дума "Базар" 🇧🇬🇩🇪 Първата Световна Война Германия изнася от България храни буквално в 🏴‍☠️Кофчези, защото е имало закон забраняващ износа на Хранителни Продукти от България над определено тегло 🇧🇬
🏴‍☠️🇧🇬🇩🇪Държавата е в ремонт гжа Меркел🏴‍☠️🇩🇪🇧🇬
 

Purple__Haze

И през Втората световна са ни изгребали храните до шушка:

От архивите

Третият Райх е ограбил България с десетки милиарди

Из потайностите на клиринговата спогодба "Нойбахер"

http://www.duma.bg/node/123063

4. Май 2016 , брой: 100   669   1
Христо Георгиев

За тази спогодба почти не се пише и говори - дори най-жълтеникавите медии си траят, ако въобще са чували за нея. Малцина са и дръзналите да изнесат в публикации има ли ги наистина и в какъв размер точно са неразплатените задължения на Германия към България по клиринговата спогодба "Нойбахер". А и над други спогодби и споразумения между двете страни от времето на войната също тегне сянката на мълчанието.
Нека надникнем в тайнствената "Спогодба между българското и германското правителство за финансиране и снабдяване на германските войски в България (спогодба Нойбахер)", подписана на 1 февруари 1941 г. Освен за надникване, за друго не може да става и дума, защото разкриването на цялата истина няма как да се случи, ако с разследването не се заемат висококвалифицирани екипи от историци, икономисти и финансисти. Всъщност допускам, че ако това е направено, то е потънало дълбоко в нечий свръхсекретен архив, до който простосмъртни нямат достъп. ...

Testament
снимка на Testament

Абе  по случай този  имате на името на престъпната кобурготска фамилия  паркове,булеварди  болници/чувал лиси за транспортна болница б3 държавна при това?/

па няма 1 касъчка на името на мусолини франко хитлер  ева браун...

Светозар

Парижкият мирен договор 1947 г. слага край на надеждите на България, че Германия ще си изчисти борчовете към България. Очевидно победителите във Втората световна война са изпаднали в голямо мислене какво да решат в тази сложна ситуация. Репарациите, които България трябва да изплати на Гърция и Югославия, възлизат на огромната тогава цифра от 70 милиона долара, а задълженията на Германия към България са многократно повече. Ако те приемели решение, с което да ни се изплатят дълговете, това означава, че България ще излезе с голяма печалба от войната.

Според чл. 26, т. 4 на Парижкия мирен договор с България от 10 февруари 1947 г. тя се отказва да претендира към Германия по отношение на „дългове, всякакви междудържавни претенции по отношение на сключени споразумения в течение на войната и всякакви претенции за загуба или вреда в резултат на войната."

(duma.bg/?go=news&p=detail&nodeId=123063)

BL.N.Lmt

🇧🇬🏴‍☠️🇩🇪🇨🇩☕️Според статистческите  данни, за да запази днешният стандарт на живот в следващите двадесет години Германия трябва да "внесе" 🍺 "Import" над 300 000  "Hi Tech" "special." всяка година🏴‍☠️🇧🇬🇩🇪🍺

Purple__Haze

Назаем от NON BIS IN IDEM:

ЗАКОННО ЛИ Е СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ПАРТИЯ ГЕРБ И КАК МОЖЕ ПО ЗАКОН ДА БЪДЕ РАЗПУСНАТА

http://afera.bg/%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%bd%d0%be-%d0%bb%d0%b8-%d0%b5-%d1%81%d1%8a%d1%89%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b2%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d1%8f/

...Законът е много ясен и изводът е един – Софийска градска прокуратура да слезе временно от прокурорския пиедестал, сътворен от Гешев, да не се потрива, а на базата на двата видеоматериала и задължителните официални годишни отчети на ПП ГЕРБ да внесе в СГС иск за разпускане на тази партия противозаконно действала в продължение на много години.

Аз съм юрист от ниско ниво и гласът ми не може да бъде чут.

Само че къде са бележитите, известните прависти, които са в състояние да дадат гласност, да задвижат нещата и чийто имена чуваме твърде често като опоненти на ГЕРБ – Христо Иванов, адв. Хаджигенов, Крум Зарков и много, много други. Ще се задействат ли, за да бъде разрешен един тежък проблем по много бърз, кардинален и напълно законен начин. ...

 

Бонжуар

Ръц! С 200...👃🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

nebenebe

Кой ша цалува бабата занапред? Франкът има баба и го отписваме. Вижте каква сложна ситуация се получава. Дан' я докараме пак до европейска уйна.

bugar
снимка на bugar

Да намерят и германския фонд дето създаде метастаза Герб, и там да протестират също. Но да протестират и за закриването на тоя фонд...

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Е, ако посланиците, които 2013 подкрепиха Боко, сега не обявят солидарност с протеста срещу него и Гешев, а ЕП и ЕК не декларират, че в България корупцията е станала стил на управление,

то ще имат вместо евролоялна --> евродисидентска България.

 

Нека направят след 1 месец едно проучване на общественото мнение за ЕС.

И да го сравнят с доверието към ЕС от последното общоевропейско проучване.

Ако се получи най-разкото спадане на доверие в историята, да викат 'ура'.

Щото може и съвсем да изчезне.

 

nebenebe

Създали ни германята герб разбийш ли. То в проста кратуна всичко моиш забърка. Дайте да не си оправдавме простотията с външна намеса. Обратно е, първично прости сме.

RAICHOM

Протестите пред "Високата порта" са безсмислени. Нужно е Освобождение на България от ЕС и НАТО. ПП "България на труда и разума" (БТР) работи за това.

Dimitar Dimitro...

ХАха Меркел ти си го избра! :)