Quantcast
Протестиращият с гладна и жадна стачка бе откаран в болница | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

27 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Протестиращият с гладна и жадна стачка бе откаран в болница

Обявилият гладна и жадна стачка Владимир Генов беше откаран в болница в ранния следобед днес.

58-годишният мъж на 31 юли обяви публично от микрофона на поредния протест, че започва гладна стачка, докато правителството и главният прокурор не подадат оставка. Часове по-късно Генов премина и на жадна стачка, като не приемаше никакви течности. Той е в палатковия лагер пред Министерския съвет.

Вчера мъжът разказа пред БНТ, че е много изтощен и едва се изправя на крака. Днес състоянието му рязко се и влошило и останалите протестиращи в палатковия лагер са успели да го убедят поне да пие вода и да извикат Спешна помощ. Линейката е откарала Владимир Генов в болница.

По-късно от болница "Св.Анна", където бе приет протестиращият, обявиха, че няма опасност за живота на Генов, нещо повече - той бил в добро състояние.

"58-годишният мъж, обявил гладна стачка пред МС, беше приет в Спешно отделение на УМБАЛ „Св. Анна“ - София АД. Прегледан е от спешните медици в болницата. Пациентът е във видимо добро състояние, без установени здравни проблеми. Няма показания за болнично лечение. Отказал е допълнителни изследвания и се е подписал, че напуска болницата по собствено желание. Мъжът е здравно неосигурен повече от 5 години!", съобщиха от болницата.

Към статията във в. СЕГА
ДpaгaнOxpидcки

Солидарен съм с протестиращите, но не и с изпълнения тип "Едвин Сугарев". 

Като си казал "гладувам до смърт или до оставка - whichever comes first" - дръж си на думата. Като Боби Сендс. А не като Едвин Сугарев.

Каубой
снимка на Каубой

даа,п цирка е тук. За бОБен ху2222К ИЧ не ми е грижа. Има си майки...има си системата ни убива и т.н. червени изро????и. Един орк по малко...га,га.га мордор ги има МНОГО.

Кире

Мекушав излезе тоя. Но така пише в листчетата от ЦРУ. Умирайте за кефа на подстрекателите, (а също и на тройката). Бог ще пази Америка! 

 

😘

woogie

Дебелият дембел не можа да отслабне. Сега ще постачкува в болниицата за сметка на държавата срещу която протестира.

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

Този има запаси да изкара цяла зима, да се връща и да продължава! Так держать товариши

cymen

Срамота просто. Този на снимката има запаси за три месеца глад, а не издържа и седмица. Според мен е опитал диета, а някой си е направил майтап, че е протест.

Чичo
Мамбиста на кадрото е заприличал на чироз, корема му се е залепил за гърба ;)
SergElias
снимка на SergElias

Вчера мъжът разказа пред БНТ че е много изтощен и едва се изправя на крака.

Edwin V.2.0 

Дяд Омраз

Опасното е, че е отказал и прием на вода, което - особено в тази жега - може да доведе до фатални последици.

Дано го оправят в болницата.

Здравка
снимка на Здравка

Съгласна съм с Дяд Омраз. Когато сте на такава драстична диета, пийте много вода и билков чай, подсладен с мед. Справка - д-р Людмила Емилова. 

Чичo
Протестърчето поразително напомня на Фред Флинтстоун след състезание по надяждане.
nobody2

без вода не става. 6-7-8 дни - и си gone.

а тюфлека за 6-7-8 дни оставка няма да даде.

 

дано не са му се увредили бъбреците - 4 дни без вода е мнооого.

Джиджи

Гладна стачка може, но ЖАДНА – НЕ ❗️❗️❗️

 

Толкоз му е на тоя акъла – искал е на някого да се покаже ... 😏💩💨

F+
снимка на F+

дебил като за дебили

 

нямали кадро от палатчиците  ?теа от чистотата  изфърлиха ли ги ако Не - раследване .

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

ТОЗИ Е БОРЕЦ СРЕЩУ ВСИЧКИ СИСТЕМИ, В СЛУЧАЯ ЗДРАВНАТА.

Пропусна 2-3 плюскания, падна му кръвното и бега. А ги приказваше едни ....

 

old war horse
снимка на old war horse

адеее, стефан от Фторо и доктор се писа!😁😁😁

Flamand

Пациентът е във видимо добро състояние, без установени здравни проблеми. Няма показания за болнично лечение. Отказал е допълнителни изследвания и се е подписал, че напуска болницата по собствено желание. Мъжът е здравно неосигурен повече от 5 години!

Какво да коментираш? Не съм лекар, но ми се струва, че ако в тази жега човек наистина 5 денонощия не пие никакви течности, ще е толкова дехидратиран, че ще има нужда от сериозно болнично лечение. А му нямало нищо и си тръгнал сам от болницата. Това са ви хероите!

Здравка
снимка на Здравка

''Мъжът е здравно неосигурен повече от 5 години!'' Защо е здравно неосигурен?!  Явно не получава пенсия по болест, значи е трудоспособен.  Работи на черно ли, или има други източници на доходи, достатъчни, за да си плаща 100% от здравните грижи при необходимост. Лумпен, тарикат, богат по наследство, или собствен бизнес?! Кой е Владимир Генов? Питам, защото искам да разбера кой, освен студенти във ваканция, организатори и ''спонсорирани'' граждани протестира срещу правителството и ББ, чиито фен категорично не съм.

******

За да няма недоразумения - против съм предсрочни избори. Не харесвам президента и не му вярвам.

old war horse
снимка на old war horse

а за какво си за?!?😁

Здравка
снимка на Здравка

За редовни парламентарни избори с машинно гласуване в секции с 300+ избиратели. За начало на електронно гласуване, поне за сънародниците ни в чужбина. Много бих искала електронно гласуване за всички български граждани желаещи това. Не сме уви, дори близо до постсъветска Естония.

Дяд Омраз

Според ПИК-овете (което означава, че вероятността да е вярно и да не е вярно е еднаква) работи извън България.

Минувача
снимка на Минувача

58-годишният Владимир Генов, обявил гладна стачка пред МС, е бил приет в Спешното отделение на УМБАЛ "Св. Анна". Прегледан е от спешните медици в болницата, съобщиха от лечебното заведение. 
Пациентът е във видимо добро състояние, без установени здравни проблеми. Няма показания за болнично лечение.  Отказал е допълнителни изследвания и се е подписал, че напуска болницата по собствено желание. Мъжът е здравно неосигурен повече от 5 години, уточняват от "Св. Анна".  


Владимир Генов опъна палатка и обяви, че започва гладна стачка, защото жена му не му давала да се види с детето си. Той каза, че протестира и срещу самата система.  Подробностите, обаче, са малко по-различни, разкриват хора, които го познават. Те разказват, че самият Генов не си е плащал издръжката, а майката на детето била принудена да се премести в друг град, защото я тормозел.
 

Здравка
снимка на Здравка

Разбрах, благодаря.😁 Остават професия и какво работи за да си завърша картинката в главата.

Каубой
снимка на Каубой

Поредното красно куку. Май майонезата със сис мамата ни дава по 1-000 лв на калпак и ни убива де Я! ай гиди казачоци шъ рипами ли! Казачок раз два три!

Oldten
снимка на Oldten

Поредният палачо и тези около него, бори се за промяна а не си плаща здравните осигуровки, те се борят за спазване на законите а окупират кръстовища и пречат на другите, Фигуранта говори за мафия и мутри а негови съветници държат в касите си нерегламентирано секретни материали и имат предварителни съдебни решения, които разпращат на определени хора, та как да им повярвам?

Все повече се питам, кой поръчва "музиката"? Приемем, че има избори и спечелят тези протестиращи господа и другите започнат в техен стил, какво ще правим, ще закриваме държавата ли?

Никога не сме имали такъв президент, който провокира гражданска война! Като един марксист-ленинец веднага си задавам въпроса: Кому ето угодна, и си отговарям-на мафията в лицето на олигарсите.

ИвКо

 По собствено желание без храна и дори без капка вода съм изкарвал точно 42 часа, имах сили за още няколко часа. Гадно е след това, от момента в който си наясно че всичко е вече минало за 2-3 часа си като жив труп.

 Не вярвам в случая този човек да е бил толкова време без вода.