Quantcast
Полицията попречи на репортер на "Сега" да работи | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

13 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Полицията попречи на репортер на "Сега" да работи

Двама полицаи не позволиха на репортера на "Сега" Мартин Георгиев, който отразява протеста пред Народното събрание, да мине зад полицейския кордон - каквото право имат журналистите. Полицаите не признаха журналистическата му карта, подписана от главния редактор Теодора Пеева и подпечатана с печата на "Сега". 

В 23-годишната история на "Сега" се случва за първи път полицай да не признае служебна журналистически карта от изданието. 

Настояваме полицаите да преразгледат абсурдното си решение! Журналистите на "Сега" са допускани с картите си и в Кремъл, и в Белия дом, и в Бундестага. Дори в сградата на българското МВР!

Към статията във в. СЕГА
shipka3

Уверено и с бодра крачка тичаме към 211 място по свобода на печата! Полицията ще се оправдае, че не пуска мисири, а репортери.

noooo1

А ПИКльовците дали са ги пуснали? 😁

Dimitar Dimitro...

ПИКльовците  са се изпокрили като мишки хаха, щото може да им се случи нещо :)

ЛюдоедкаЭллочка

Обикновеният капитализъм еволюира, както е редно, в обикновен фашизъм.

Кайзер Сoзе

Без отразяване протестът е паднало в гората дърво. Пука им за свободата на словото

ловkия

Е отразяват го и трите национални телевизии, които достатъчно добре обрисуват полицаите като изверги, пръскащи клетите хора със спрей.

 

ЛюдоедкаЭллочка

Веска от Варна:

На извънреден брифинг ченгетата реват, че те били обгазени с газ, който не го знаели какъв е, ама те хич не пръскали, пръскали само с „лични средства за самоотбрана“. Тия смешници са всите за дисциплинарно уволнение, и продължават да бранят като изоглавени Хунтата! Впрочем, нали се сещате как преди време сами се обгазиха, като малоумници?! Иначе, да, къде се гушите, докато няма протести бре, полицаи, дето пищите, че сте обгазени! Ами така е на война, то не е като да лапате рушветите по време на делнична „битка с престъпността“.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

А ПИКльовците дали са ги пуснали?

 

ПИКльовците са във ВИП ложата. Предвождани от старуха Извергил Ива Николова

Foton4ik
снимка на Foton4ik

Не ги бройте - повече ще станат!

плувецът

Да им пикам на полицаите - явно не могат да четат и не разбрали, че насреща им е репортер. 😠

ИвКо

Обикновеният капитализъм еволюира, както е редно, в обикновен фашизъм.

Позволявам си забележка, не става въпрос за редно, а по скоро извънредно. Извънредно понеже това предположително става когато липсва цоциализъм. В смисъл става така, че няма кой да ги притеснява идеологически и донякъде практически. В момента къпитлизъма е връхта и може да осира на воля не само околните, но и себе си. Простотия някаква.

Кара Колю

Ейгу... пък ний се чудим що въстанието ... такова де...