Quantcast
Дебатът в ЕП за българската демокрация ще е на 5 октомври | Page 2 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

70 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

AliBabah

Гешев вероятно ще прати въпросите в кръглата папка.

А Боко ще обясни колко магистрали и детски градини е построил.

Просто евродепутатите не ги познават достатъчно и очакват на разумно поставени въпроси да се отговаря.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Просто евродепутатите не ги познават достатъчно и очакват на разумно поставени въпроси да се отговаря.

 

Аз пък си мисля, че е обратното - нашите бандюги не познават достатъчно евродепутатите.

Flamand

Някой успя ли да намери на сайта на ЕП питанията? Да видим кой пита - дали е целият ЕП, както излиза от заглавието или пак няколко ЛГБТ съмишленици на Йончева от крайната левица?

MAPOH

Каскетът е над нещата, спокойно.

Васик

Едно време Борисов се снимаше ухилен до ушите с брюкселските чиновници, но сега палачинката се обърна....

Яни-Янаки

Аз не виждам защо някои от коментиращите статията трябва да се възмущават, че  има зададени 30 въпроса към правителството на ГЕРБ и към прокуратурата, още повече че не става дума за обвинения, а за въпроси, което само по себе си  дава възможност на тези две институции да се защитят от клевети, нападки и инсинуации и да пресекат бъдещи спекулации по теми, по които обществото е много чувствително.

Бонжуар

Резилът от черпак-кючек "политиката" на Толупий придобива международни измерения.

Потърпевшите от дупаризма Му здраво Му опъват шланга. 

Мъка и тормоз! 🎃🎃🎃

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Защото, идеята е да се дискредитира ГЕРБ

 

Не е това идеята. Кажи му на коня си. Герп се дискредитира достатъчно сам, за да го дискредитира некой друг. Дори ти и конят ти дискредитирате герп от сутрин до вечер. Безпристрастните наблюдатели се питат каква е тази партия с такива фенове и такива коне.

Epikur

Извинявай "TheCrusader", но съм сигурен(а вероятно и доста от колегите тук), че дори Боко да получи просветление и признае "Да аз съм на записите, парите са мои, къщата в Барселона на любовницата аз купих.." ти ще крещиш тук, че не е вярно, че Боко лъже..!

    Толкова влюбен и заслепен от дебелите измами човек, рядко се среща. Поздравления, това също е талант.

Su38

Какво значи "безспорно" за теб?

Хайде, много си босичък в опитите за манипулация.

Хайде сега, кажи, при какви условия би хвърлил камък? Документи за прехвърляне на милиони? Снимки, в които се дават милиони на мискинката? Ключ от квартиры, где деньги лежат?

Кара Колю

Оммм.... Омммм.... Омммм...

Другари, не се хабете.... Ще ви трябват сили за изборите...

Nashenec

За: TheCrusader

Искате пркуратурата да разследва дали една девойка е имала интимна връзка с Борисов ?!

Че какъв е проблемът, след като вече ни се демонстрира преследване на девойка, защото била в интимна връзка (може би ???) с Божков?

 

Нали не очаквате българската прокуратура да разследва по цял свят всеки българин, какви пари е изхарчил и отде ги е взел ?

Нали не смяташ, че прането на пари от българи се прави основно от фирми в България? А и нали някоя държава да се активизира заради нарушения на наша територия трябва нашата прокуратура да поиска съдействие. Я как срещу Елена Йончева я разследваха за връзки с офшорка. И то за действия не на българска територия.

А има и друга гледна точка - кой трябва да разследва престъпления срещу България, извършени на територията на други държави? Кой казва, че това с Барцелона не е действие срещу НЕГО за вербуване или оклеветяване. Като знаем историята как ЩАЗИ и КГБ са вербували и компрометирали "демократични" политици чрез специално обучени "девойки", напълно нормално е да се заинтересува нашата прокуратура дали наистина не се провежда и срещу НЕГО такова мероприятие. И кой го провежда. И да поиска присъди.

 

Снимките не доказват нищо. Няма реално доказателство за сумата

Вярно, само дето ТОЙ не ги отхвърли, а започна да се обяснява - първо беше как го снимали с дрон през прозореца, а след това стана как някой от НСО го е направил. Престана да се обяснява едва когато бивш шеф на НСО обясни как всеки, който влиза в охранявана област от НСО се записва като дата, час, по чия покана, дали охраната да стои по време на срещата и т.н. Тогава се изнесе инфото, че по снимките се знае кога, кой, от какъв пол, по чия покана.

 

За да разберете по добре, снимка на паркиран мерцедес пред къщата ми, не доказва, че е мой. Не доказва,  че мерцедесът е в движение, примерно.

А ти за да разбереш по-добре ще ти дам пример от любимата тема за "виновника" Божков - това че някой си е пиел кафето с Божков или му е бил приятел/приятелка не го прави виновен за дейностите на Божков, нито прави виновен Божков за неговите дейности. Ама от месеци четем как прокуратурата удря и преследва (журналистически термини) приближени на Божков само защото/може би/евентуално ще има в техните документи/компютри/мазета нещо за Божков.

 

П.П. А за примера - парите, кюлчето и пищовът не са пред къщата МУ, на на нощното му шкафче. За да е поне малко адекватен примерът ти трябва да ни осветлиш кой е този човек, дето използва стаята заедно с НЕГО и е толква интимен с НЕГО, че му се позволява да слага такива неща до главата МУ.

 

Бонжуар

Где е Вождът? Или се възстановява от моабета с "брат Му" Ердо? 🤪

McDouglas

Highy Likely, Европарламентът е попаднал под влиянието на рубладжийско затъмнение. Всичко това е Фейк Нюс.

 

От мен една много важна мъдрост за европолитици: Европарламентът да усвои простото тройно правило - нищо няма значение освен Демократично-Републиканската партия, Европейската Народна Партия и каквото каже г-жа Канцлерът.

 

Да се заяждат колкото си искат, да цитират фейк нюз колкото си искат, Премиерът на България има желязна поддръжка от ЕНП и от Европейския Съюз! Точка! Толкова по темата

 

Аз лично вярвам само на ЕНП - докато не се разбере кой в Щатите е взимал пари от Путин и кой - от Си! 17 щатски агенции написаха доклади за това, не може всички да грешат, нали така. Като се разбере, извинете ама Щатите идват Always First

 

И изобщо, някой знае ли що е туй чудо Европарламент? Тия хора там какво правят? Толкова народ що чини в Брюксел?! Защо им се плаща? ЗА КАКВО СА ТИЯ ЗАПЛАТИ ПО ДЕСЕТ ИЛЯДО ЕВРА на калпак??! Друга е истината - Канцлера и ЕНП решават всичко, ЕНП дава политическата линия, Еврокомисията изпълнява, всичко друго трябва да се затвори поради безполезност!

 

А да видим, греша ли?

McDouglas

TheCrusader 👍👍👌

 

Бонжуар, хич не сте прав, колега. Уважение трябва да се демонстрира към институциите, вижте позицията на Европейския Съюз, няма нужда да се върви срещу Европейската Идея 😩😩😟

дрибъл

 

 

 

                          Този някой да го докаже. Презумпция за невиновност, нали се сещаш ? Освен това, за аранжираните чекмеджета, този дето е снимал мълчи като комунист на разпит и нищо не твърди 😁

 

                                      Таз презумпция за невиновност само за Боко ли важи ? Защо не важеше за Миню , Баневи , Бобокови че и на Черепа и мн. други ? Защо при тези обвинения до сега не са осъдени вече две г.? Не ме интересува кой е задал въпросите , същественото е , че такива въпроси ще стават все повече и повече . Нищо , че не са зададени от порочното семейство на ЕНП в което според Боко се практикува инцест. Каквото искат да правят , аз чакам момента в който един дебел задник ще се друса към Козяк по град от камъни .

 

Асол
снимка на Асол

Ако бях на мястото на ГЕРБ, тези въпроси ми идват дюшеш. Такава реклама на правителството ще друсна, че ще се чудят отде им е дошло. 

Смяташ ли, че ежедневното ти, почти денонощно, задръстващо всички теми участие тук  друса реклама на гербавото правителство? И да знайш, че има и лоша реклама. Ако ги рекламираш така и по сайтовете на юробюрокрацията, ше те блокират още след петия чаршаф 

Banana Joe
снимка на Banana Joe

Хармлес-Крастоносец друса си реклама,

чака да му пуснат "Камъните падат"

 

Lucius Fer St. Ana

За всичко си има време, time to sow and time to reap. Божиите мелници мелят бавно...

Orlin

Апропо, миналата година ми направили рехабилитация на сметката тук. За какво са им след толкова години? Повече няма да правя предложения за реформи в политическа програма, че да ме ползват. Свърши  се. Да попитам по темата -- между другото къде скриха мис Шебекини?

 

Гледам Барце пак почнал борчове да взима и няма проблеми. Той стана вече и темерут тулуп-оглу. Та като съм започнал, да довърша пак участието си тук със скок във фризера - сега е вече шебекбаши тупангиби тумбак гербери рънгоч комунез темерут тулупоглу Праните гащи и Буда бурсука.

Интервал

Брюкселска Бутафория.

wreckage
снимка на wreckage

ЕС-то треа да пита Гешеф що с тоа каскет изглежда като печурка.

дрибъл

 

 

 

                                                 ЕС-то треа да пита Гешеф що с тоа каскет изглежда като печурка.

 

 

                                          Прай са на Глеб Жеглов бе .

Жозефа
снимка на Жозефа

И екипно. 🚬

Дяд Омраз

Нездравата ракитофобия води до грешни заключения...😁

Mаndalorian

Некадърни метежници на Клеър Дейли и Ска Келер се надат...

Бонжуар

Ирландската работа е известна. Има си и име. Шин Фейн - Ние Сами. Ако беше те да ни оправят, Св. Толупий отдавна щеше да бъде във вечните ловни полета.

Сега Го чака само пенция и затвор. 

mi6osp.

До N 65(отговор на N 6) Интеграл

 

Борисов ни беше натресен от Големия Бял Брат, който брат чрез ЦРУ контролира и направлява процеса на демократизиране на България от10. 11.1989г. и ни натресе и други съсипали България управници.

ЦРУ бе наясно какъв е Борисов и бе направило точна преценка какви ще са резултатите от неговото управление.

ЦРУ беше наясно, че след като има пълна информация за състоянието на банковите му сметки, ще може да го управлява безпроблемно, в интерес на САЩ и във вреда на основния им икономически конкурент ЕС.

Р с. Сега опитват по същия начин да ни натресат Цветанов - като обединител на десните. 

mi6osp.

Тъ цъ, ЦРУ са разиграли за селския бек Банкянски белот. 

nebenebe

Как само едно говедо може да осере всичко. Пардон! За форума ми е думата.

Страници