Quantcast
Дебатът в ЕП за българската демокрация ще е на 5 октомври | Page 3 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

94 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

Бонжуар

Где е Вождът? Или се възстановява от моабета с "брат Му" Ердо? 🤪

McDouglas

Highy Likely, Европарламентът е попаднал под влиянието на рубладжийско затъмнение. Всичко това е Фейк Нюс.

 

От мен една много важна мъдрост за европолитици: Европарламентът да усвои простото тройно правило - нищо няма значение освен Демократично-Републиканската партия, Европейската Народна Партия и каквото каже г-жа Канцлерът.

 

Да се заяждат колкото си искат, да цитират фейк нюз колкото си искат, Премиерът на България има желязна поддръжка от ЕНП и от Европейския Съюз! Точка! Толкова по темата

 

Аз лично вярвам само на ЕНП - докато не се разбере кой в Щатите е взимал пари от Путин и кой - от Си! 17 щатски агенции написаха доклади за това, не може всички да грешат, нали така. Като се разбере, извинете ама Щатите идват Always First

 

И изобщо, някой знае ли що е туй чудо Европарламент? Тия хора там какво правят? Толкова народ що чини в Брюксел?! Защо им се плаща? ЗА КАКВО СА ТИЯ ЗАПЛАТИ ПО ДЕСЕТ ИЛЯДО ЕВРА на калпак??! Друга е истината - Канцлера и ЕНП решават всичко, ЕНП дава политическата линия, Еврокомисията изпълнява, всичко друго трябва да се затвори поради безполезност!

 

А да видим, греша ли?

McDouglas

TheCrusader 👍👍👌

 

Бонжуар, хич не сте прав, колега. Уважение трябва да се демонстрира към институциите, вижте позицията на Европейския Съюз, няма нужда да се върви срещу Европейската Идея 😩😩😟

Basilisk

Ако бях на мястото на ГЕРБ, тези въпроси ми идват дюшеш. Такава реклама на правителството ще друсна, че ще се чудят отде им е дошло. 

Ти и без тва такава реклама му друсаш на Тулупа, че след малко ще повърна.

дрибъл

 

 

 

                          Този някой да го докаже. Презумпция за невиновност, нали се сещаш ? Освен това, за аранжираните чекмеджета, този дето е снимал мълчи като комунист на разпит и нищо не твърди 😁

 

                                      Таз презумпция за невиновност само за Боко ли важи ? Защо не важеше за Миню , Баневи , Бобокови че и на Черепа и мн. други ? Защо при тези обвинения до сега не са осъдени вече две г.? Не ме интересува кой е задал въпросите , същественото е , че такива въпроси ще стават все повече и повече . Нищо , че не са зададени от порочното семейство на ЕНП в което според Боко се практикува инцест. Каквото искат да правят , аз чакам момента в който един дебел задник ще се друса към Козяк по град от камъни .

 

TheCrusader
снимка на TheCrusader

Е, само във филмите, обвинение, съд и присъда се случва за по малко от 1.5 часа. В 'живия' живот, това се случва доста по бавно, без значение в коя държава се намираш. 

Илиан Мавров156...

??? Той централния не е ли в друга посока ? А ако искат да го "изведат" ще духаме супата.Всъшност някой знае ли Го де е в момента?

 

Асол
снимка на Асол

Ако бях на мястото на ГЕРБ, тези въпроси ми идват дюшеш. Такава реклама на правителството ще друсна, че ще се чудят отде им е дошло. 

Смяташ ли, че ежедневното ти, почти денонощно, задръстващо всички теми участие тук  друса реклама на гербавото правителство? И да знайш, че има и лоша реклама. Ако ги рекламираш така и по сайтовете на юробюрокрацията, ше те блокират още след петия чаршаф 

TheCrusader
снимка на TheCrusader

Пишете по темата на статията моля. Как изразходвам времето си за това което съм решил, си е моя работа. Не е моя работа, дали моето мнение ви харесва или ви дразни. Без значение е.

Banana Joe
снимка на Banana Joe

Хармлес-Крастоносец друса си реклама,

чака да му пуснат "Камъните падат"

 

Lucius Fer St. Ana

За всичко си има време, time to sow and time to reap. Божиите мелници мелят бавно...

Orlin

Апропо, миналата година ми направили рехабилитация на сметката тук. За какво са им след толкова години? Повече няма да правя предложения за реформи в политическа програма, че да ме ползват. Свърши  се. Да попитам по темата -- между другото къде скриха мис Шебекини?

 

Гледам Барце пак почнал борчове да взима и няма проблеми. Той стана вече и темерут тулуп-оглу. Та като съм започнал, да довърша пак участието си тук със скок във фризера - сега е вече шебекбаши тупангиби тумбак гербери рънгоч комунез темерут тулупоглу Праните гащи и Буда бурсука.

Интервал

Брюкселска Бутафория.

wreckage
снимка на wreckage

ЕС-то треа да пита Гешеф що с тоа каскет изглежда като печурка.

дрибъл

 

 

 

                                                 ЕС-то треа да пита Гешеф що с тоа каскет изглежда като печурка.

 

 

                                          Прай са на Глеб Жеглов бе .

Жозефа
снимка на Жозефа

И екипно. 🚬

Дяд Омраз

Нездравата ракитофобия води до грешни заключения...😁

Mаndalorian

Некадърни метежници на Клеър Дейли и Ска Келер се надат...

TheCrusader
снимка на TheCrusader

Присъствието на г-н Гешев предизвиква сериозни притеснения сред нас

https://www.segabg.com/node/109504

03 Дек. 2019

 

Да се чуди човек, кво искат. Веднъж се притесняват, после - чакат ... ирландска му работа.

Бонжуар

Ирландската работа е известна. Има си и име. Шин Фейн - Ние Сами. Ако беше те да ни оправят, Св. Толупий отдавна щеше да бъде във вечните ловни полета.

Сега Го чака само пенция и затвор. 

mi6osp.

До N 65(отговор на N 6) Интеграл

 

Борисов ни беше натресен от Големия Бял Брат, който брат чрез ЦРУ контролира и направлява процеса на демократизиране на България от10. 11.1989г. и ни натресе и други съсипали България управници.

ЦРУ бе наясно какъв е Борисов и бе направило точна преценка какви ще са резултатите от неговото управление.

ЦРУ беше наясно, че след като има пълна информация за състоянието на банковите му сметки, ще може да го управлява безпроблемно, в интерес на САЩ и във вреда на основния им икономически конкурент ЕС.

Р с. Сега опитват по същия начин да ни натресат Цветанов - като обединител на десните. 

TheCrusader
снимка на TheCrusader

В смисъл, ЦРУ са гласували за ГЕРБ или ?

mi6osp.

Тъ цъ, ЦРУ са разиграли за селския бек Банкянски белот. 

nebenebe

Как само едно говедо може да осере всичко. Пардон! За форума ми е думата.

KaraKoliu
снимка на KaraKoliu

Че то, говедото, не е едно. Цяла чарда са, ако и да пишат под един-два ника.

 

 

.

nebenebe

Не разбирам защо трябва да се реагира на техните простотии. Има ефективен начин да бъдат удушени, неутрализирани де. Което съвсем не значи, че всички трябва да сме на едно мнение. 

ppipi7766

На този етап не можем да обвиним испанската прокуратурата, след някой месец те ще излязат със съобщение че не са получили поискано съдействие от България и не могат да доведат разследването до край.

Тия пари са тръгнали от нашенско, ако има платени данъци трябва да са тук - ние трябва да кажем какви са.

Уви не казваме, чакаме барселонската прокуратура да направо одит на нашия фиск, ама ние тях поне с 200...

ИвКо

 Как изразходвам времето си за това което съм решил, си е моя работа

 Така е, но ако ако имаш някакво възпитание относно уважението към другите можеш да го правиш и без да досаждаш с фанатичната си амбициозност. Не става по този начин, забележи не сме 1990-та.

Интервал

Дебатът в ЕП за българската демокрация ще е на 5 октомври.
Работа и българска работа.
Демокрация и българска демокрация.
Та така.

принцеса Даяна

"ще е на 5 октомври от 17 ч. Това съобщи в Туитър евродепутатът Милийонка Йончева, която е един от инициаторите на пленарния дебат."

 

Милийонка отдавна работи срещу България а взема солидни заплати за да работи ЗА страната за което си забравя. В този случай следва да се даде на съдия-изпълнител който да възстанови щетите на потърпевшите. Тарифата на ТЕЗИ изпълнители по правило е колкото щетата и малко отгоре.

Страници