Quantcast
Репортер на "Сега" бе привикан на разпит за въпроси към МВР | Page 2 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

45 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

Luft hans

Аааа, не. Сега обяснението ще е, че е дийп фейк с ползване на GAN в реално време, за да може БТВ да го излъчи. Освен това бокса е мъничък обект с постояна форма и може да натренират мрежата лесно. По тази причина не е хай/дефинишън изображение и нарочно е нощем.

Ай сега да видим как се оборва това хехехе. Минувач, Слава - терена е ваш. 😋

Тъмно пиво

По-вероятно е да си обясняват с bankiashop.

Хумангоид

Да ги видим дали схващат; не е бокс, ами са двете гривни на белезници в отворено състояние и готови да щракнат върху гнусните кунки на некой клатител на държавната ладия.

Интервал

В полюцията мислене не е необходимо. Послушанието към по-високопоставения тиквеник е ключово. Нищо друго няма значение.

gigaton

Не е нужно да се променя ПКП на ПБП. Добавя се само една буквичка и става ПКуП. Не е цял град, а един прекрасен квартал, чиито искащинонямащижелание избиратели редовно гласуват за бандита и му докарват по-големи проценти от Лукашенко. 😁 https://uniconbg.com/post/19197-striptiiz-i-kiuchek-pred-chengeta-v-kumluka-snimki-.html

майор Цепеняков

Събират се обяснения, защото се работи по обосновано предположение, че тоя с бокса е агент-провокатор, член на организирана престъпна група, дегизиран като приличащ на мутра полицай. Засега не е установено дали това е полковникът от ГРУ Мишкин или е полковникът от ГРУ Чепига. Вследствие съвместната работа с партньорските служби е доказано, че този път задачата на Мишкин или на Чепига не е да се обработи с новичока отделно взето лице като гражданина Гебрев. Задачата е по-мащабна - да се пръскат с ново, неизвестно вещество от групата на Новичок големи групи хора, в случая - протестиращи, като особено внимание се отделя на бременните жени и на децата. Целта както винаги е една - да се предизвика недоверие във властта, евроатлантическите ценности, НАТО и F-16. И доверие в Путин, обкръжението му, Северен поток 2 и руската ваксина за Covid-19.

Доц.Трътлев

И аз да подскажа на боковистите - боксът на снимката/видеото е от дунапрен.

paragraph39

Недялко Недялков с призив за арест на "Отровното трио", написан с грешка

15.09.2020

Actualno.com

Призив за арест на организаторите на протестите от "Отровното трио" отправи издателят на ПИК Недялко Недялков. Той използва за целта социалната мрежа фейсбук, като допусна грешка в поста си:

...

"Три бързи стъпки за овладяване на преврата:

1. Арест на Отровното трио и повдигане на обвинения по членове от НК за престъпления срещу републиката.

2. Масиран политически и дипломатически натиск над Сърбия и Дубай за екстрадиране на Цветан Василев и Васил Божков. Включително пл линия на партньорски служби.

3. Старт в парламента на процедура по импийчмънт на Румен Радев.

...

Може и в обратен ред. Да не се предприеме поне едно от тези неща обаче, ми мяза на съзнателно дезертьорство. Изобщо има нещо гнило в...Дания", пише той. Любопитното е, че три дни след излизането на поста, грешката още не е оправена.

https://www.actualno.com/society/nedjalko-nedjalkov-s-priziv-za-arest-na-otrovnoto-trio-napisan-s-greshka-snimka-news_1499818.html

...............

Издателят на ПИК: Бомбите на протеста да се третират като атентат от типа на тези на Ал Кайда ...-https://www.actualno.com/society/izdateljat-na-pik-bombite-na-protesta-da-se-tretirat-kato-atentat-ot-tipa-na-tezi-na-al-kajda-news_1496323.html

 

 

 

 

wake_up
снимка на wake_up

На МВР могат да се зададат страшно много въпроси. Обикновеният гражданин остава с впечатление, че това е структура, в която работят тежкари, или по-точно си човъркат в носа.

Само пред Районно можеш да висиш от 10 до 16.30, за да пуснеш жалба, поради което хората се отказват, или минават към саморазправа - колко жени бяха убити от съпрузите си, въпреки пуснатите жалби?!

Всяко едно ведомство приема жалби по електронен път,, като ги входира с номер и отговаря на жалбите и питанията - омбудсман, НЗОК, министерства. Само МВР не! Ако пуснеш питане по електронен път, отговарят след месец и половина, ако изобщо отговорят, с пет думи на кръст, неофициално.

МВР да не е нещо повече от МОН, че МОН да комуникира с гражданите по електронен път, а тия не?!

мучачo

пишеш за хора, които събираха декларации на хартия 4 дена от десетки хиляди граждани и после на ръка са ги търсили в кашоните, за да ги сравнят.

тая институция е с 20 години назад във времето. 

първолета

https://www.facebook.com/photo?fbid=10157272771486831&set=a.478787746830

Maria Spirova

3ч.  ·

Днес работната група по въпросите на медиите в Европейския парламент излезе с остро писмо до Христо Терзийски, министър на потушаването на протести с всички средства, пардон, министър на вътрешните работи на Република България.

Затова все пак е назначена проверка, макар че ние си знаем как свършват техните проверки.

'FranceskRivalta'8

Оставка и затвор за мутрокрацията!

 

Адвокат Емил Василев, Фейсбук

https://www.facebook.com/terorrist/posts/10207858386414196

До всички медии!

НАСТОЯВАМ ЗА ОСТАВКАТА НА ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР.

Дами и господа, живеем в брутална полицейска държава, а мнозина от нас дори не го съзнават.

Свикнали сме нарушаването на закона от тези, които трябва да гарантират прилагането му, да бъде правило, а не изключение.  Без да споменавам имена, защото е адвокатска тайна, ще споделя, че към мен се обърнаха за защита няколко млади хора, които са били арестувани по време на протеста на 02 септември. От общо 5 души, на които станах защитник, трима са бити от полицията при арестуването им, а един е бит в РПУ. Т.е. само един-единствен човек не е бил бит, нито при задържането си, нито в участъка. И петимата са незаконно арестувани, защото не са били участници в радикалната групичка, която замеряше полицаите с бомбички, т. е. не е имало причина да бъдат задържани. Някои от тях дори вече са си били тръгнали преди началото на полицейските ексцесии и са задържани на голямо разстояние от Триъгълника на властта. Оказва се, че полицията е арестувала "на килограм" напълно невинни хора. На нито един от петимата мои клиенти заповедта за задържане не е била издадена с предвидените от закона реквизити, което подлага на сериозно съмнение интелигентността на служителите, които са ги съставяли. ...

ddantgwyn
снимка на ddantgwyn

Това не е от вчера -- още преди 13 години бяха арестувани хора според външния им вид, а не за това, че бяха направили нещо нередно:

 

https://leeneeann.info/wordpress/?p=489

н16
снимка на н16

Вгледайте се отново в снимката с бокса: Дебела мускулеста, космата и тъмна ръка, завършва тънка, бяла, обезкосмена ръка, в която е бокса. 

Доста глупаво е да се твърди, че това е... "фотошоп", при условие, че видеото е навсякъде в интернет.

 

Не знам дали това е точно бокс, но в случая всяко едно видео се състои от хиляди снимки, които са навързани едно към едно и се движат в едно цяло. Които много лесно могат да бъдат и променени. Въпрос на софтуер и умения. За проверка трябва да се видят началните снимки. Ако няма такива, възможно да е точно така. Тоест да е манипулация.

Страници