Quantcast
Младежкото ДПС: Късмет и щастие е да бъдем обучени от Доган | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

13 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Младежкото ДПС: Късмет и щастие е да бъдем обучени от Доган

Младежкото ДПС е първата политическа организация, която проведе своята национална конференция онлайн в условията на пандемия. С това се похвалиха комсомолците на Ахмед Доган, след като събраха 357 делегати на електронен форум в събота.

Това събрание може да се смята за репетиция за закъснялата национална конференция на самата партия. Събранието трябваше да се проведе през лятото, но беше отложено заради здравната криза. В началото на ноември ДПС предложи законовите срокове за провеждане на партийни конгреси да не важат в условията на извънредна епидемична обстановка. Управляващите обаче отказаха да ги подкрепят и движението се принуди да се обърне към новите технологии, за да не наруши закона.

На онлайн конференцията на младежите се изказа техният лидер – евродепутатът Илхан Кючюк. Неминуемо акцент в словото му беше отдаването на почит на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. “Важно е да сме признателни и да не забравяме нашите учители. Такава култура не съществува в нито една партия в българското политическо пространство, което ни прави и верни на принципите на движението. Бих искал да благодаря на почетния председател д-р Ахмед Доган, че ни даде възможност да изберем ДПС за своя съдба”, смирено се обърна Кючюк към основателя на партията.

И продължи с апологията на своя водач: “Д-р Доган казва, че най-ценният капитал на един политик е знанието. Но колко от съвременните лидери са склонни да преминат тест за политическа култура и подготвеност? Ние имаме късмета и щастието да бъдем обучавани лично от д-р Ахмед Доган.” Не беше забравен и оперативният ръководител на ДПС Мустафа Карадайъ, който се очаква да бъде преизбран начело на партията – на него евродепутатът благодари, че “положи основите на дългия път на най-голямата младежка организация в Европа”.

Кючюк демонстрира мащабните амбиции на комсомола на ДПС: “Време е да се включим активно в политиките на ЕС – не само като представителство, а като директни субекти. Младите ни хора се ползват с доверие пред европейските ни партньори. Младите хора на ДПС могат да изиграят ключова роля в конференцията за бъдещето на Европа. Участвайки активно в младежката агора, могат да съградят Европа на следващите поколения.”

Евродепутататът не пропусна да похвали и “уникалния български етнически модел”, чието авторство членовете на партията отдават на Ахмед Доган. Кючюк обяви, че моделът може да допринесе за по-бързото обществено развитие на страните от Западните Балкани, ако го възприемат.

На конференцията се проведе и избор на нов председател на организацията. Спечели единственият кандидат - досегашният заместник на Кючюк Сезгин Мехмед.

Към статията във в. СЕГА
muro04

"Комсомол" е съкращение от "коммунисти́ческий сою́з молодёжи". Не знам дали е уместно да се употребява тук.

Кайзер Сoзе
снимка на Кайзер Сoзе

култът към Почетният председател е вечен.да видим кога ще му вдигнат мавзолей на Росенец

Льо Клер

Ако можеш да го кланяш всеки ден, прави го.

Ако не можеш то поне всеки петък.

 

Това е за Доган, а иначе ставало дума за Аллах!

Phoenix59

Колко е щастлиФ Илхан ! Късметлия 😃

Hasta la vista

За тез късмет и щастие е да ги обучи Доган, щото сички мурафети с раздаването на порциите са му известни. Ние пък имаме огромния късмет, че ни управлява, па и тях биля, велик вожд и любим ръководител, черпещ вдъхновение от едни чекмеджета, и който хич не знае как се таковата мангизи...

d5555

Пълни идиоти.

Скрудж

Илхане! Преди няколко години Лютфи Местан, наративно словославеше д-р Амед Демир Доан, доста по-сполучливо от теб. Преди това, Амед Емин правеше същото. Съдбата и на двамата е незавидна и не ти я пожелавам. Особено тази на последния!

Льо Клер

Управляващите партньори, в сянка, съвсем самоуки отправят същите молитви към божеството си и някои ги огряват даже зам. министърски постове. Женските активистки се/ги задоволяват по друг начин. 👃

Kerr Avon
снимка на Kerr Avon

Машалла, майор Милев...

Кайзер Сoзе
снимка на Кайзер Сoзе

подценявате федаина

 

 

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/ilhan-kiuchiuk-privyrzhenicite-na-dps-sa-v-rosenec-v-podkrepa-na-ahmed-dogan-2232908

dobadoba

Да си направи гробница, като на Демир Баба Теке, че след смъртта му всеки ще го забрави.

Соколе, Соколе...

⚓️

golyamataani

Балъците и камъните никога няма да свършат.