Quantcast
Полицай простреля колега при задържане на крадци в София | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

21 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Полицай простреля колега при задържане на крадци в София

Полицай е прострелял свой колега при задържането на крадци. Това става ясно от официално съобщение на МВР.  Полицейският служител е бил улучен със стоп патрон в крака и е настанен в болнично заведение, без опасност за живота.

Според данните до момента, инцидентът е станал към 01.30 ч. днес в столичния ж.к. „Иван Вазов“. Четирима, в съучастие с неустановено към момента лице, разбили патрон на входна врата на жилище с помощта на техническо средство и са отнели бижута и парична сума от 400 лева, собственост на жена, която към момента на извършване на престъплението не е била в дома си. Сигнал до полицията са подали съседи на пострадалата. При задържането обвиняемите оказали съпротива, възникнал е инцидент при който, полицейски служител е бил улучен от свой колега. 

Четиримата са задържани за 72 часа и прокуратурата ще иска за всеки от тях задържане под стража.

Към статията във в. СЕГА
пенико

Добре, че не са простреляли някой от крадците, щото тогава щяха да берат големи ядове....

licho

😂

bD

 Интересно ми е къде се е мерил.

inventus

Пистолетът е много коварно оръжие колега поради късата си мерна линия. Малко завъртане на китката дава големи отклонения на цевта. А във суматохата която вероятно е станала много лесно стават такива грешки. Дано са успяли докторите да извадят всички дробинки от стоп патрона щото много ще тегли момчето. 

bilbotorbins

Крадците на момента са прекратили съпротивата като са видели как полицая прострелва колегата си. Първо са си дали сметка, че стоп-патроните в пълнителя са свършили, а после  логиката им е подсказала какво ще им се случи, когато този започне да стреля предупредително из въздуха.

редник

Пистолетът е много коварно оръжие колега поради късата си мерна линия. Малко завъртане на китката...

 

И това в ръцете на професионалисти -  те себе си не са опазили, ние чакаме нас да пазят...

Нима нямат задължителни тренировки?...

inventus

Имат някакви тренировки...за някои категории повече и по редовни...за други от време на време но както казах със КНО лесно стават грешки. Във ръкопашна схватка по добре е да се използват юмруци или палки .

пенико

Преди няколко години на един курс по стрелба за самоотбрана (selfdefense shooting) се случих с 2ма полицаи. Стреляха доста добре, но само от стойка. При всяка смяна на позицията или мишените (прави се за време) даваха доста сватбарски. 

Инак и тяхната не е лесна - постоянно са на ръба. Преди години имаше един случай: полицайка арестува някакъв. Той е с гръб към нея. Тя с едната ръка се мъчи да му сложи гривните, а другата с пистолета е на гърба му. Пистолетът е с вдигнат ударник. Той решил да се обърне и да й вземе пистолета. Резултатът - изстрел и дотам. Полицайката я осъдиха, още е в затвора. Причината, за която се хванаха е, че пръстът й е бил на спусъка.

илианм
снимка на илианм

В компрадорска територия е така.А онези трима нещастни полицаи на морето, които убиха турски рибар ри самозащита дето Турция сегиз-тогиз иска да и ги предадем какво стана с тях?Не бих се учудил ако гният в Диарбекир.

С по три патрона на година за тренировка това е резултата.

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...на теория всичко е лесно...но на практика всичко може да се случи...да се благодари на Господ, че не го е прострелял в окото например...

 

...това е нищо...по време на войната в Ирак американски пилоти постоянно избиваха английски войнници...погрешка...и това се приема за "приятелски огън"...тоест всичко е О.К...

duzov2

Не е първия и няма да е последния случай!

Преди години, 1993 или 1994г. в офис на ТБ "Балканбанк" охранители се бяха изпозастреляли с автоматични пистолети! 

Льо Клер

На това му се казва "да се простреляш в крака" и при това е истина. 😖

PlaNed
снимка на PlaNed

Нашата полиция ни пази ... от прострелване! 😁

mi6osp.

Не разбрах кой от крадците е колега на тоз полицай? 

Guero Guerolito

https://www.youtube.com/watch?v=XpxY2-il-Ks

Andrij

Случва се.Дано са намерили начин по-незабелязано да понабият крадците,щото само това ще им остане.Преди години някакъв пиян беше подкарал на брат ми буса докато разтоварва и го беше обърнал в дерето.Тогава брат ми го пребил от бой и после тръгна да го съди.Най-различни експертизи,включително и от фирмата производител и накрая не взе и 1 лев.Та му остана само боя.Един бой на цената на 10 000,минус 500 лв.взети за скраб.

пенико

Брат ти трябва да е доволен, че не са го съдили за саморазправа и телесни повреди ......

Хумангоид

Знаете ли как, според Форест Гъмп, свършила Виетнамската война? Виетнамците като видели как самолетите на САЩ бомбардират собствените си позиции, си казали "Божке, тия как изпотрепват техните си хора, пък какво ли ще ни правят нас?" И мигом вдигнали бялото знаме.

d5555

Тъпаци.

Доц.Трътлев

Кой? Виетнамците, американците, българите или марсианците??