Quantcast
Навални се връща в Русия | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

47 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Навални се връща в Русия

Критикът на Кремъл Алексей Навални обяви днес, че ще отпътува от Германия за Русия на 17 януари, предаде БНР, като се позова на Ройтерс.

Навални, водещ критик на президента Владимир Путин, бе откаран в Германия през август за лечение, след като припадна в самолета. Впоследствие Берлин обяви, че е имало опит за убийството му с нервнопаралитичния агент „Новичок“. Руските власти отричат да имат нещо общо с инцидента. 

"Купих билети", съобщи в "Инстаграм" Навални. "Тази сутрин правих лицеви опори и клякания и осъзнах, че е настъпил моментът, който очаквах".

Решението му е дръзко, защото преди ден в московски съд бе отправено искане условната присъда, действаща срещу него, да бъде сменена с реална.

Навални твърди, че тъй като вече е възстановил здравето си, е време да се завърне в Русия въпреки заплахата от съдебно преследване.

Към статията във в. СЕГА

Страници

ИИ79

Какъв смел мъж! Какъв герой!!
Абе, дали няма да го доубият на връщане сега? Дали му е останал на Путин новичок или се е превърнал в старичок (от стоене по летищата.. да го чакат Навалният)?

Дан Колов

Путин е приготвил зенитно оръдие за него! Този път няма спасение..

ЛАФЪРДИЕВ

Пък според немците - Нахални го натирват:

https://dip21.bundestag.de/dip21/btd/19/244/1924493.pdf

76 въпроса към Меркел и правителството за Навални.. Зададени от депутати на „АЛТЕРНАТИВА за ГЕРМАНИЯ”.

36 от отговорите за тях са –

федералното правителство не разполага с достоверна информация. (Die Bundesregierung hat keine Kenntnis zum Sachverhalt.);

Или - федералното правителство не знае за това. (Der Bundesregierung liegen hierzu keine Erkenntnisse vor.)

https://abend-hamburg.de/sensationell-der-westen-hat-beschlossen-alexej-nawalny-durch-seine-frau-julia-zu-ersetzen/

23.11.2020    -  Навални – неудачник, а неговата „организация” се разпада (по анализ на западни разузнавателни служби)

За народа той не е лидер, не се разпознава като самостоятелен и независим политик. И западните служби ще го заменят с жена му Юлия!

azsxdc

Към 15 Младоликия

"Според руснаците, джуджето се е барикадирало в бункер и не мърда от там,"

= = = = = = 

Младолики, одъртяваш вече заедно със своите остарели "опорки".

Ето според руснаците къде е Путин:

https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/10437425?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&nw=1610546386000

Има снимка на Путин заедно с Алиев и Пашинян.

Вижда се "социалната" дистанция, но са без маски !?

Вероятно защото преди това руски лекари са ходили в Баку и Ереван !?

 

last

 

 Херой...

Асол
снимка на Асол

Бездарна клоунада! Но като за назобани с "евроатлантически ценноости" минава...🚬

Дан Колов

Европа и Америка - това е цивилизацията..

Мариана Кълвачева

Да подготвя: четка за зъби, два чифта бельо, налъми и канче за супа.

Мястото на провокаторите и националните предатели е ясно. Въпросът е защо и медиите тръгват след такива като него, май за пари. Тоест понятието само се разширява и включва нови хора.

Phoenix59

Защо решихте,че е национален предател г-жо Кълвачева ? По бельото ли познахте ?

woogie

Кого и кога е предал, др. Кълвачева? Това, че е срещу Путин, който докара Русия до просешка тояга, срина рублата в прахта, претърпя тотално, скъпо струващо, фиаско в Сирия и Либия....Който нападна Грузия, пожертва заложниците в Норд-Ост и Беслан, отказа предлаганата му помощ за КУРСК и пр. Напротив, това е един герой, който показа на цял свят мракобесието на Кремъл.

Bifidus Essensis

Колкото и да се прикрива зад някакви исторически аргументи, всеки един български "русофил" си е точно същото: НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

 

Та като сме зачекнали темата за руските, нека ясно да заявим къде им е мястото и на нашенските.

Мариана Кълвачева

Кой ме тражи, йе съм тутай,

един по един, не се бутай.

-

Ама моля ви Бифидус Есенсис, по полека с квалификациите изсмукани от малкия пръст на лявата ръка.

Къде видяхте русофили тук, че и ги квалифицирахте като предатели ?

Ние бихме запитали, а какво става с американофилите, те не са ли ... хм същите, но няма да питаме за да не ви затрудним излишно.

Да вървим напред.

Нямам намерение нито да се заяждам с някого тук, нито пък да отговарям на въздухарски квалификации и несериозни обвинения.

Тя историята един ден ще си каже думата, вярвайте, така ще бъде.

Boris65

Не иска да бъде сакрална жертва на службите  както Скрипалите и Литвиенко. Не иска да става мъченик герой)  Явно в Матушка е по - сигурно за язвеници, диабетици и болни от цироза. 

Phoenix59

...или да "хапне" рязанска захар .Прав сте!

скайспирит

ФСБ веднага да поемат охраната (ако не са я поели неофициално), защото менторите му отново ще се пробват да го "новичок"-нат. 

Кара Колю

Ндааа... Само се обади Навални, че се прибира, и доларът и еврото тръгнаха нагоре 😁

woogie

Джуджето се е посрало от страх и няма да посмее да направи нищо. Русия е изолирана, икономиката й е в колапс. В голяма част от страната вече има купонна система. Азербейджан й направи дъмпинг в цените на петрола и газа, Казахстан й показа пръст среден. Русия е мразена в Грузия, Украйна, Молдова, Прибалтика, бившите соцстстрани. Джуджето е в тупик. Така, че Навални се върна на Бял Кон.

Жозефа
снимка на Жозефа

Разбира се, че ще го върнат. Извън Русия той никому не е нужен. 

Антей

 

Обаче е пропуснал най-същественото да сподели Навални - какво ще прави в Русия!

 

Ще си отиде в къщи и ще развива собствен бизнес, отдавайки личен принос за благоденствието на Родината си?!

 

?

Nashenec

Започнаха и даже няколко пъти поискаха от немците информацията от медицинските прегледи и от експертизите за веществото. И ако наистина следиш инфото трябва да си спомниш поне една пресконференция на Маша и две на Песков, в които им зададоха тези въпроси - и двамата отговориха как са пуснали официални запитвания и нито немците, нито франсетата, нито шведите са изпратили поисканата информация. А и показаха документи от разследванията (протоколи, медицински експертизи, ...) по темата в Русия.

Sine_metu

Ср., 13/01/2021 - 11:38 (нов)

МладоликМъдрец

В Русия започнаха ли разследване по опит за убийство на руски гражданин или ако не си кремълски ибрикчия, това е просто обит за самоубийство?

 

А за кремълските ибрикчии като тебе и още неколцина тука опит за какво е?

Oraсle

Удивителна, нескрита злоба срещу Навални. Ще речеш, фесебешниците - отровители участват във форума...

Отровното соло

Чак па злоба. Боли го некой дедовия за тоя смешник. Ма ти заработвай, рубел мус роллен.

hamel

По-горе един попита за националното предателство на Навални - Има такъв член и доколкото знам, повдигнато е обвинение. А кой е доказал, че Навални е бил отровен и то от ФСБ? Не беше ли ГРУ?

Отровното соло

Ми патриот е младежа. За родни нови гащички отива, не ще швухтел-бельото от берлинските бутици. Па те са и затворени, заради пландемията.

ПГеоргиев

Най-грешния ход за рашъните ще бъде да му обърнат внимание. Никакви ефективни присъди, никакви полицаи на летището, никакви медии.

Ако решат да го арестуват още на аероплана, ще го превърнат наистина в мъченик, герой, дисидент, какъвто той не е. Обикновен шмеркар и комбинатор (далеч от Остап Бендер), който решил преди време да си попълни незаконно сметката, но го хванали и осъдили. Вор, както се казва на чист американски.

Пълно неглижиране и нула внимание за персоната му. 

Така след време ще се оттече в канализацията и ще се забрави. 

bay Dragan

Дойде ми на акъла прекрасната  българска народна песен " Цонке ле чушка червена" / три пъти в манджа турена, два пъти в боклук фърляна/

geo_19

Миссия ЕС в Twitter назвала этот эпизод «дружественной» проверкой судна в рамках операции IRINI, цель которой — пресечь незаконные поставки вооружения в Ливию.
Подробнее: https://eadaily.com/ru/news/2021/01/13/specnaz-vms-grecii-demonstrativno-vysadilsya-na-rossiyskiy-suhogruz

geo_19

IRINI, (от гръцки „мир"), ще има за основна задача прилагането на оръжейното ембарго на ООН чрез използването на въздушни, сателитни и морски активи. По-специално мисията ще може да извършва инспекции на корабите, плаващи в открито море край бреговете на Либия, за които има съмнения, че превозват оръжия или свързани с тях материали за или от Либия в съответствие с Резолюция 2292 (2016) на Съвета за сигурност на ООН.

Звън®
снимка на Звън®

Новичокът май безвъзвратно е увредил когнитивните умения на Навални и най-вече способността му да взема адекватни решения. Истинско безумие е завръщането му в Русия. Навярно още на паспортния контрол ще го чака садистът сержант Шлемник-Байкалски. Ще погледне паспорта му и вместо да го приветства с "Добре дошъл, другарю Навални!", ще грабне новия си електрически смарт трион HUSQVARNA 420EL с изкуствен интелект и ще отреже левия  крак на десидента. И не само виртуозно ще го отдели от тялото му, но ще го хвърли на сибирските мечоци, чакащи в салона за транзитни пътници. Писъци, стенания, локви кръв, мечешко ръмжене и лакомо мляскане - това го очаква Навални на летището в Шереметиево. Клети, клети, Навални, защо не умря в Томск?

Страници