Quantcast
Джамбазки се разкая отново | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

26 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Джамбазки се разкая отново

Евродепутатът Ангел Джамбазки се извини за думите, отправени към двама свои колеги от транспортната комисия предни дни. Той бе заявил, че председателя на комисията Карима Дели е "французойката от алжирски произход", а един от авторите на новите правила за пътни превозите Исмаил Ертуг - "германец от турски произход". Днес Джамбазки бе поканен да се извини и каза от трибуната: "Аз съм българин с корени в днешна Македония, Сърбия и Турция. И не бих се обидил, ако някой ме нарече българин от Македония. Но след като те са се почувствали обидени и искат извинения, те ги имат".

Засегнатите обаче настояват за санкции, които не е ясно дали ще бъдат наложени. Ертуг заяви, че е трябвало да реагира, когато някой тръгне да го обижда, без да се познават лично. Други евродепутати също изразиха недоволство от Джамбазки.

Това е второто разкаяние на представителя на ВМРО в рамките на седмица, след като се забърка и в скандал у нас - бе спипан да шофира с алкохол в кръвта. После заяви, че се срамува от постъпката си.

Към статията във в. СЕГА
Devil in Exile

Демек, казал им е, че са цигани с паспорти от Франция и Германия. Ами то си е баш така. Друг е въпросът, че Джамбазки не е от Македонски или Турски произход, ами си е баш българин.

Invisible

   Ждамбазки се оказа едно ла*но.   Като Бареков.

Умберто Жеко

баречко е баре умен.

nobody2

умно. така постъпват сички квартални хулиганчета като некой батко им гепи за сополивия нос.

ppipi7766

Ербап е нашия търговец на скотове, само да го погледнат строго и поляга.

Търговец какво да го правиш!

Само дето нас ни взема за стока.?

 

Умберто Жеко

не че нещо но нямали как да е в затвора?

6veik
снимка на 6veik
Просто мОмче се оказа Джамбазки , по-просто отколкото си мислихме. Напъна се /напънаха го/ , евродепутат стана. Но така и не е разбрал къде е депутат и как трябва да се говори в Европа. Тукашният просташки говор и лепене на етикети /верни или неверни/ не вървят в Европа. Нещо повече - преследват се ! Може му викаме "политкоректност" , може и да е политкоректност , ама си е правило. Джамбазки е отишал в Европа , не Европа е дошла у Джамбазки ! Значи това момче трябваше да знае как се говори в Евро а и какво не бива да се говори ! Ей и други му пригласят "цигани" , ами не се говори така . Точка ! /да не предполагаме пък точно тия дето викат "цигани" , какъв ли фациес докарват , какъв ли произход имат ?/
vasilevil

Абе верно ли че бил обратен?

Доц.Трътлев

Като онзи, дето замеряше с кюфтета германските стюардеси. Бабаит, но като види дебелия ....

nebenebe

Ша са научи момчето. Младо е още. Другия дингил Слабаков, к'во ше го прайм? Ако е тарикат, ще си затваря устата. То пък какво ли може и да каже.

jovani
снимка на jovani

Всички, които сте си изляли душата преди мен - какво сте казали?

От кога уточняването на нечий произход е обидно?

Къде е расисткото тук? И двамата засегнати депутати са от индо-европейската раса.

А Ертуг (гледах му изказването) - какво? Ако го обиди някой с когото се познава нямаше да реагира? 

Идиот, пълен идиот. Ако след всичките изказвания на Джамбазки, при факта, че Джамбазки е един от най-активните евродепутати в зала - Ертуг, видиш ли, не го познавал.

Ми запознай се, бре...

vvatkov

   Разбирам да се заяжда с някой, ако има необходимост и след това полза, ама така без файда за какво, бе Джамбазки? Приеха ли шофьорите да се разкарват без товар, само да си спят в къщи - приеха. Сега само им дава повод да го одумват.

Хулиган

Джамбазки се разкая отново

Киркор нарекъл Гарабед мошеник.

Обиденият се оплакал и съдията накарал Киркор да заяви, че Гарабед е честен човек и да се извини пред всички в съдебната зала.

- Гарабед честен човек? - рекъл Киркор и продължил - Извинявай!

Та и джамбазнацистчето така...

................................

http://www.drago.info/

 

 

nebenebe

Джамбазки се оказа с нищожен капацитет. Ако беше тарикат щеше да дреме като Малинов и други. А те пък сега ще ни обясняват: "Я бъйл в Брюселе". Хеле пък Пирински с царствената маршалска походка.

скът

А тия - засегнатите - като са искали извинение, казали ли са за каква обида? Да не се окаже, че Джамбазки е произнесъл грешно имената им и да е прозвучало като мръсни думи на алжирски (грешката е вярна) или турски... а после да му се наложи да се извинява, защото не е заченат непорочно.

Аладар
Ако им беше казал че са чистокръвни арийци щяха да се радват.
Бронщайн
снимка на Бронщайн

Джамбазки получи серийно разкаяние. Май му харесва.

Бронщайн
снимка на Бронщайн

За отбелязване е че това лилипутче е политическият колос на ВМРО.

Mavrodinov

Джамбазки се "разЛая".....

Стоф

 Джамбазки има дефицит на култура. Също като избирателите си.

доктор Гилотен

“To Generalise is to be an Idiot; To Particularise is the Alone Distinction of Merit.”


― William Blake

 

Сорри, бро, но сам си избра да се държиш като  цялостно изостанала или недоразвита на личност, съгласно господина Блейка.

Абе ти, вирулетчик/лек/тежък джендърмерист  ли си, или обикновен генерализатор?

Justinian2
снимка на Justinian2

 Като ще даваме цитати , да цитираме и Джордж Бърнард Шоу. "Тясната специализация в широкия смисъл на думата е широка идиотизация в тесния смисъл на думата" ... Така че понякога генерализацията е нужна.?

ловkия

Ако Ангельчо беше мъж, а не пу*ьо, щеше да застане зад думите си и да обясни бавно и внятно защо ги е произнесъл.

Бронщайн
снимка на Бронщайн

Не му  е ден. Напоследък го шамарят, заслужено, затуй е в обяснителен режим. След три дена чудото ще мине и пигмея пак ще се прави на голям мъж. Пинчерът е  недорасъл до доберман. ако ме разбирате- би трябвало да сте свикнали с истериите. Навит на руло вестник има възпитателен ефект за кратко.

Калпазанче

Вчера един приятел попита дали мастурбирането е хомо-дейност... Как се квалифицира по теорията на различните?