facebook
twitter

Вие сте тук

14 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Ген. Мутафчийски отиде на първа линия във ВМА

Шефът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса и началник на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски посети колегите си от инфекциозно отделение в ръководената от него болница. Именно там са най-много настанените за лечение пациенти, заразени с коронавирус.

Той се срещна специално с медиците от Катедрата по инфекциозни болести на ВМА, за да им благодари за "неимоверните усилия, които полагат в условията на пандемията от COVID-19" и по повод Празника на специалистите по здравни грижи.

"Това е поредното предизвикателство пред бойците в бяло, предизвикателство, срещу което трябва да се изправим единни и на висотата на нашата професия. Колеги, благодаря на всички вас, които със своя професионализъм и всеотдайност допринасяте за устойчивото развитие на ВМА, въпреки предизвикателствата, пред които сме изправени", обяви Мутафчийски. 

"Колеги - всички Вие, които сте част от голямото семейство на ВМА, включващо 5 болници и 2 санаториума, благодаря Ви за ентусиазма и човещината, с които всекидневно защитавате името на българския лекар и на Академията като водещ фактор в българското здравеопазване", се добавя в посланието на шефа на оперативния щаб, което завършва с думите: "Бъдете здрави! Бъдете силни и сърцати! Бъдете винаги на време и на място!"

 

Към статията във в. СЕГА
nebenebe

Умори се той от диалога с мисирките. 

Justinian2
снимка на Justinian2

"Бойците" взеха ли си обещаните 1000 лв. ?😁

Звън®
снимка на Звън®

Очаква се до два дни генерал-майорът проф. д-р Мутафчийски да даде заповед за отпочване катеренето по венериния хълм с последваща атака на могилата Голяма косматка. След туй пълководецът ще поведе овирусения народец по коремното плато с цел достигане на местността Момини гърди. Кога ще стане това - селсъветът още не е взел решение.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Първа линия, браво! Не може само в тила. В "Швейк" са описвани много подобни визити

Lillian
снимка на Lillian

да са здрави тези хора и Бог да е с тях!

eussr

А супер, сега да вземе да обясни това:

 

Няма бързи тестове. Последната голяма доставка от 30 000 теста са били закупени от ВМА. ..41.80 лева за тест


https://czpz.org/jurisprudence/judge-and-prosecuto... 

 

Мисирките? нещо??

 

nebenebe

Звън, ако имаш идея, кажи нещо за финансовий министър, сол ташак на БХ. Пардон! Да го видим в естествена светлина, дет' се вика. Ако си в настроение де.

Звън®
снимка на Звън®

Кои са на снимката? Аз разпознавам само доц. Михайлова. И защо генерал-майорът от инфантерията не се е обозначил чрез задължителните по устав пагони и лампази върху парадната маскировъчна униформа?

nebenebe

Не бе, не ме разбра ти. Преуморяваш се. Дръж се . Друг път пак ще те моля, не че е толкоз важно. Бъди здрав! Да имам твоя поглед. Сигурно си млад. Радвам се за теб. Де повече такива хора и един по- голям лост и да катурнем дебелия дирник. Пардон!

Danibus

Кви са тези на снимката, защо така са облечени и какво означават тези знаци с ръцете. 

Никса

 Кви са тези на снимката, защо така са облечени и какво означават тези знаци с ръцете.

 Марсианци, с марсиански поздрав "Ако ни паднете в ръцете"!

PlaNed
снимка на PlaNed

Знаците са много ясни за тези които още помним зората на дИмокрацията.

Единия пунтира лъвчето на СДС, а останалите Начко...

PlaNed
снимка на PlaNed

Правилно, "първа линия" е точно пред входа, от където започва работата на лекарите.

По-нататък говорителките нямат работа. Те по-добре да си гледат аутокюто и съгласуват удобни въпроси с Беновска

×