facebook
twitter

Вие сте тук

36 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
В Германия осъдиха четирима български тийнейджъри за групово изнасилване

 

Четирима български тийнейджъри бяха осъдени на затвор за участие в груповото изнасилване на 13-годишно момиче в югозападния германски град Фелберт, предаде bTV.  Осем момчета на възраст между 14 и 17 години са обвинени, че са нападнали момичето, което се прибирало в къщи от плувен басейн, завлекли го в близка гора и го насилвали, докато не се намесила минаваща през гората жена. Всички обвиняеми са от български произход. Главният извършител е осъден на 4 години и 9 месеца затвор, а основният му съучастник е осъден на 4 години затвор. Други двама получиха по-кратки присъди затвор, а останалите двама получиха изпитателен срок.

Сред доказателствата по делото има видеозапис на деянието, заснет с мобилния телефон на един от насилниците, взети от жертвата ДНК проби и показанията на жената, която прекъснала престъплението. Само шест от тях бяха осъдени в съда във Вупертал. Другите двама избягаха със семействата си в България, където бяха задържани и ще бъдат съдени отделно.

Към статията във в. СЕГА

Страници

Penchobre

Всички обвиняеми са от български произход. 

 

Германците, дали знаят, какво значи това? ?

ddantgwyn
снимка на ddantgwyn

докато не се намесила минаваща през гората жена

Хм, една жена да респектира 8 изнасилвача?!

Solace

Циганите са страхливи, принципно, освен ако не са на много голяма тумба. А тук имам някакво вътрешно усещане, че извършителите са именно циганета, а не бледолики...

йкдсбфхйфбхд

Всички обвиняеми са от български произход.

Ъхъ, ъхъ, в Германия са от български произход, като се върнат в България си го сменят.Кажете къде са били задържани? 

Pifa

Малко им е. Съсипали са живота на момичето. Дано и тях групово в затвора.

hamer

По една от ТВ казаха, че всички са роми.

6veik
снимка на 6veik
Няма нужда.
Zmeja

Не съм видял българчета да вървят на тумби из чужбинско, освен едни ...

_rex_

Всички обвиняеми са не от български, а от цигански произход.

https://mobil.n-tv.de/mediathek/videos/panorama/Wuppertaler-Gericht-verurteilt-sechs-Jugendliche-article20660805.html

 

Shintoabe new
снимка на Shintoabe new

Hamer, Zmeja, rex ??

Мунчо_Огнянов

"Всички обвиняеми са от български произход"

Хм...

Забелязахте ли? Някога бяха "българи от ромски произход", сега "роми от български произход"!

А това отразява обективната промяна в съотношението на етнническият състав в милата Родина (моля ударението да се поставя на "О")!

.

Евроценности, молиМ!

Доси

Бългрски произход или само българско гражданство? 

Не че сред нас българите няма изроди, но все пак ако замазваме, размиваме и изкривяваме истината, от това нещата няма да се подобрят! 

йкдсбфхйфбхд

Всички обвиняеми са от български произход

А, напънете се СЕГА медиите и опитайте да обясните, че не сте фейк нюз, като казвате постоянно на черното бяло да ви видим каква мишка ще родите. Политкоректността на либералния соросоиден надзор ще яде здраво хурката на евроизборите.

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

Щом са родени в България, значи са българи и точка по въпроса. Защо не сме ги вкарали в правия път а чакаме немците да ги вкарат в правия път?...ясно защо...

 

...защото сме некадърни... ние едни джигити не можем да научим как да карат кво остава да оправяме гета...просто не можем и това е...нямаме умствен капацитет за това....американците се справиха с индианците, сега се справят добре с афро американците....австралийците с аборигените, немците са справят с милиони имигранти и българи и румънци от гета,...ние тука не можем и не можем нищо да направим....само можем да викаме...ама тез не са от нас...ама другарко....Пешо не е от моя клас...

rorik

Точно така. Некадърни сме.

Ако това беше в България , щяха да накарат свидетелката да им доказва че са тия.

Нямаше да признаят записа , защото ще им се нарушат правата . Ще имат право да искат да не се приема записа , както майката има право да защитава сина си, макар че е направил престъпление?? .

Нали си синхронизирахме законодателството със стандартите на ЕС??

Защо в Гемания имат право да съдят непълнолетни а тук не??

 

ViktorSchauberger

Ако може без обобщения за некадърността. Виж колко се справят бурите в ЮАР с чернокожите, американците с мексиканските мигранти, шведите с No go zone-те си, немците по Нова година в някои големи градове, UK с пакистанските grooming банди. Инжектирането на малцинства, които се множат безконтролно, защитата на техните "привички и обичаи" от чуждестранни, враждебни за държавата приемник НПО, намаляването раждаемостта с призиви за разни социални роли и узаконяване на съжителства без бъдеще си е кофти схема и от нея страда не само България, а доста страни по света с преобладаващо мммм... европейско население.

rorik

Разбира се , прав сте. Без обобщения.

Според мен демокрацията е начин на управление което дава право на  гражданите за самоконтрол.

Абе нещо приближаване към Бога. И Бог като демокрацията е дал едни  Десет   Божи Заповеди и както казваше баба ми . "Внимавайте какви ги вършите  , сичко се пише у Божата книга. " Човешките закони би трябвало да са написани според Божиите закони. Човешките закони при демокрацията  не позволяват да се отнема това право на избор. Законът при демокрацията казва че не трябва да наказваш със смъртно наказание. Човешките закони са казали че трябва да си платиш  за прегрешенията. Но не да платиш на адвокати , съдии, ....а на потърпевшия.

Това че избраните,  назначените,   да раздават справедливост , да управляват  , не ги спазват " сичко им се пише у Божията книга". Между другото не са редки случаите  на такива които "плащат" с живота на децата си.

Много критикуват българина че бил търпелив. Търпение му е майката.

Днес на един разбойник му се разминава . утре пак и накрая чувството за ненаказуемост  му намира цаката и започва да си плаща  за записаното у Божията книга.

Привърженик съм  на това който каквото иска да му се даде. Няма по голямо наказание от това.

Както казва Параграфа " Демокрация е бе" .  

dral4i

 ...немците са справят с милиони имигранти и българи и румънци от гета...

 Zavinagi CSKAR, наистина ли? Щото аз имам един неособено приятен спомен от миналата Коледа в Кьолн. През целия ден после не съм се отдалечвала на повече от 5 метра от мъжа си. Нещо като в едни други държави, но не и като за пъпа на европейската цивилизация. А хич и не искам да коментирам посещението си в Гелзенкирхен. 

onzitam

Защо в Гемания имат право да съдят непълнолетни а тук не??

Кой ти каза, че в България непълнолетните не ги съдят?

Поправителният дом в Бойчиновци е за непълнолетни които изтърпяват наказание лишаване от свобода. Ако в процеса на изтърпяване на наказанието осъденото лице навърши пълнолетие, то бива привеждано в затвор за възрастни където доизтърпява остатъка от наказанието си.

https://www.vbox7.com/play:3f0b9c4cf7

 

 

 

аман бе

Саде българчета са.... от опушените...до тъмнозелено. То и там отишла маалата групово в съда, но германците още не са ги смачкали като нас и номерът май не минава.

Proculus
снимка на Proculus

"Защо в Гемания имат право да съдят непълнолетни а тук не?"

 

През 2017 г. в България са осъдени 1085 мъже и 67 жени на възраст 14-17 години, т.е. непълнолетни, поне според статистиката на НСИ, която минава за официална.

БАСТЪР
снимка на БАСТЪР

а дали ще има  кастрация?  силно е наложителна в тези случаи.

Solace

Деянието е в месец април. И в месец октомври вече има присъди. Тук има да е влачене с години...

rorik

Ааа,  благодаря ви за разяснението относно съденето. . .

 

Mастар

 

Деянието е в месец април. И в месец октомври вече има присъди. Тук има да е влачене с години...

В България има достаъчно добро правосъдие, което отговаря на нуждите и разбиранията на избирателите. 

Или мислите, че някой който иска повече ред, правосъдие и борба с престъпността би гласувал за бойку и неговият дибел господар? 

ddantgwyn
снимка на ddantgwyn

Вт., 09/10/2018 - 09:44 (нов)

@Zavinagi CSKAR

Щом са родени в България, значи са българи и точка по въпроса. Защо не сме ги вкарали в правия път а чакаме немците да ги вкарат в правия път?...ясно защо...

Заради едни правозащитни организации, натрапени ни и от Германия включително. Ясно защо …

Душегуб
снимка на Душегуб

Главният извършител е осъден на 4 години и 9 месеца затвор, а основният му съучастник е осъден на 4 години затвор. Други двама получиха по-кратки присъди затвор, а останалите двама получиха изпитателен срок.

Главен извършител, основен съучастник и помагачи. 

 

 Осем момчета на възраст между 14 и 17 години са обвинени, че са нападнали момичето, което се прибирало в къщи от плувен басейн, завлекли го в близка гора и го насилвали, докато не се намесила минаваща през гората жена. 

 Нещо не се връзва. Опитайте пак. 

Solace

Двама насилвали, другите 6 снимали и зяпали.

Двама духнали в България, единият е заловен в Пловдив и ще се праща към Германия.

 

Душегуб
снимка на Душегуб

Главният извършител е осъден на 4 години и 9 месеца затвор, а основният му съучастник е осъден на 4 години затвор. Други двама получиха по-кратки присъди затвор, а останалите двама получиха изпитателен срок.

Смятай. Общо шест човека са осъдени.  

rorik

Заради едни правозащитни организации, натрапени ни и от Германия включително. Ясно защо …

 

Не ни е виновна никаква Германия , соросоиди , Путин , Обама, ..

Повече съм от сигурна че родителите на тези са възпитяани в България . Ние сме им натресли тази напаст. Те така възпитават децата си. Като са непълнолетни има ли наказание за родителите които  би трябвало да отговарят за възпитанието , действията им???

 

 

Страници