Quantcast
Имало едно време ... в Боливуд | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

18 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Имало едно време ... в Боливуд

На челото му пише "Много съм умен". Цитира Библията. Чувства се за инструмент на Господ. Пречат му доказателствата и затова ще променя НПК. Единият от братя Бобокови смята, че разиграва сцени от боливудски екшън. Във филма, в който ни вкара Иван Гешев, няма "Барселонагейт", няма снимки от спалнята на премиера, няма записи на арогантен познат глас. Главният прокурор създава нова реалност.

Към статията във в. СЕГА
maestrata

Единственият известен инструмент е трънен венец /каскет,може би/?👮

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

"Десет малки..." какво? Гешев, оправи си терминологията! Ти не четеш ли какво става по света?

редник

Симпатяги - скъпи са ни...

Добре че е Страсбург, та често ни напомня цената...   ;)

Epikur

 

  Очевидно Боко ще се сгромоляса. Дали на избори, или преди тях, не съм гадач, както казваше Царя. Но няма как да се задържи, след толкова много залепена към името му мръсотия. Обратното ще покаже че наистина сме 80% дебили, както беше ни определил един червен професор. Тогава е доста интересно каква позиция ще заема този богоугоден прокурор? Ще бъде ли все още лоялен към  "Ти си го избра!", или първи ще го ритне и ще поеме веднага близка защита на следващия силен? Според мен  огромна е вероятността за  второто.

fisherman

Не забравяй, че има един друг професор, също червен, но е математик.

Калпазанче

Как е времето в Бояна? Задава ли си Инструмента та въпрос...Жалък милицай, Кука!

Буболечо
снимка на Буболечо

Ко речи? Колко гигабайта е "Война и мир"?

 

Внезапно ми се прииска да проверя - 5.35 МЕГАБАЙТА

Доста далече от гигабайтите, а?

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Не е в Боливуд, не е.Баш в Боковуд си е......

Феликс Кот

В центъра на София се вихреше поредният ужасен скандал, заплашващ стабилността в страната. Известният рецидивист Силвестър Тигъра от Бяла Слатина знаеше, че човекът, който държеше стабилността в страната да бъде запазена, в момента гледаше картата на света и загадъчно повтаряше „Бяла Слатина, Бяла Слатина…“ 
Разтревожен Тигъра веднага отиде до полицейското управление. Там закупи половин кило амфетамин и малко взрив. Забързан се върна в дома си, където на видно място на масата в кухнята остави взрива и част от амфетамина. Другото набута по дрехите, които носеше. „Ше земе да се намери некое адвокатче, дето не е в час, да докаже в съда, че са ми го подхвърлили ченгетата, после да се чудим как да се оправям“, каза си на глас Тигъра.
След това свали и разпечата от интернет всякакви снимки на обществени сгради, включително Министерски съвет  и ги разхвърля из хола. После Тигъра взе една голяма черно-бяла фотография на Васил Божков-Черепа, написа на нея „От чичо Васко за Тигъра, с пожелание за здраве и трудови успехи“, надраска един подпис отдолу, сложи я в рамка и я окачи над леглото си. Накрая се обади на три свои познати проститутки от Кнежа и с големи мъки успя да ги убеди да свидетелстват срещу него, че ги бил изнасилил. 
„За съжаление положението е трагично. Полицаите вършат нашата работа, а ние, престъпниците - тяхната“, отново помисли на глас Тигъра, излезе на балкона, набра телефона на Пепи Еврото и му каза: „Готово, викай ги да ме прибират“.

Светозар

Татяна Дончева коментира пред БТВ действията на главния прокурор Иван Гешев и колегите му:

„Човекът е завършил полицейската школа, ходи с пистолет на кръста, няма нито интелект, нито задръжки. Ако още плащаме арестите на Цветанов, тепърва ще започват незаконните арести, които ще трябва да плащаме заради Гешев.", 28.08.2019 г.;

„Това са едни милиционери, обучени в школата в Симеоново, за които йерархията е всичко. Там има поръчка, задача, строй се, преброй се и батальонът се строява. Така ще работят.", 12.01.2020 г. - (https://clubz.bg/92820-tova_sa_edni_milicioneri_porychka_zadacha_batalonyt_se_stroqva)

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Колкото повече гледам-слушам Иван Гешев,

толкова по-съмнително ми се чини, да е би-сексуален😜

zumer

На времето в България имеше прокуратура.

С времето прокуратурата започна да се спуска стремително

по един черен и мръсен наклон. Наклон предимно омазан с кафяви

екскременти.

И лека по-лека пъвро се превърна в безлична държавна машина.

След това в Цацаратура, сега в Каскетпрокуратура и най-накрая

в обикновена мръсна халтура.

 

 

Epikur

 

 Тук си прав. Достатъчно е да посочим само едно име на главен прокурор на България-Васил Мръчков. Специалист по международно трудово право, Директор на института за правни науки, дебелия "Коментар на Кодекса на труда" още се ползва от специалистите. 

   Как да го сравняваме с днешния? Как да сравняваш високоерудиран специалист, с арогантен, злобен и политически ангажиран милиционер?

Леля_Стойка_III

Epikure,  и Борис Велчев беше, а и продължава да е  интелигентен човек с енциклопедични познания в областта на наказателното право, НО ... има голямо "НО", беше посредствен и страхлив главен прокурор. Разбира се, след него нещата пък са още по-зле, но мисълта ми е друга - дори и да си голяма работа в своята област не означава, че ще си голяма работа и в каквото друго захванеш ...

Epikur

 

  Да, съгласен съм с Леля Стойка. Трябва да се приемат разумните коментари.

nebenebe

Галошът Гешев и за клоун не става, макар да се старае. С бебешкия глас и маниер, все пак впечатлява.

nebenebe

Що не отместите тоя плакат вече? Платено ли е?