Quantcast
Проф. Минеков към униформените: Вие не сте ли от народа? | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

17 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Проф. Минеков към униформените: Вие не сте ли от народа?
<p>Отровното трио разпространи видео от емоционалната реч, държана от проф. Велислав Минеков пред униформените късно през нощта, след като десетки жандармеристи образуваха кордон на Ректората до паметника на Христо Георгиев.</p> <p>"Достойно ли е мафията да бъде защитавана по този начин? В момента това се излъчва на живо и целият&nbsp;свят ще го разбере. На чия страна сте? На страната на мафията или на страната на народа? Вие част ли сте от народа? Не сте ли част от нас? С вашите семейства, с вашето съзнание, с вашия разум. Аз разбирам, че трябва да пазите тишина, но това, което вършите, е предателство срещу народа“, обърна се Минеков към служителите на реда.&nbsp;</p>
Към статията във в. СЕГА
Льо Клер

Те са като козите - всяка за своя крак. И шкембе.

Epikur

 

  Често съм чувал този израз "всяка коза за своя крак" и съм се чудил какво ли означава?  Веднъж обаче прочетох " всяка коза на своя крак виси" и това ми се стори по-логично и разбираемо. Вероятно така е било употребено в началото, но народното творчество го е изменило.

   Моля за извинение "Льо Клер",  съвсем не правя забележка, не се преструвам на по-знаещ, просто уточнявам нещо, което съм прочел.

Льо Клер

👍 Цялата поговорка е „Всяка коза на свой крак, но като дойде Видовден ще видим”. Така и на милиционерите ще им е по-ясно. И под колоните се вижда, какво става. Записите се пазят за "Видовден".

Каубой
снимка на Каубой

Тц, тц хич не е тъй. Поговорката е : И черната и бялата коза висят еднакво на ченГела. Дори ДемократТИТИ гарантираха правата на червените ченгета и военни. Много сте нахъсен Клер ле. Внимавайте -  идат кат аслани, ходят си насР???и. Познайте за кои камунисти става дума...

inventus

Пълният израз е " и всяка коза на свой крак ще виси когато я дере колячът"

Сладур

Тоя Минетов от кой народ е?

hawk

Нашият.

nafta

А тази полиция от кой народ е?

https://www.youtube.com/watch?v=BXMDGAGfHGs

hawk

Нашият.

Офтоп:

Не се прави на дребен тарикат.

Звън®
снимка на Звън®

Изключително инфантилно и безполезно обръщение на Минеков към полицаите. При обучението си на тах е обяснено, че често ще ги облъчват с подобни послания. Затова те знаят как търпеливо да слушат подобни схематични словоизлеания и след тях, ако е нужно, здраво да бият. Това е все едно полицай да прави проповед в ателието на скулптора Минеков, че е неморално да се посяга с длетото върху мраморния къс, опитвайки се насилствено да го превръща в паметник.

inventus

Не подозирах че някой може да зададе такъв въпрос. За всеки нормален човек на планетата е ясно че структурата на държавата е от три нива основно. Също както е и в едно овче стадо. Най отгоре стои чобанинът собственик на овцете. Той решава кога къде и колко ще ги пасе кога ще ги стриже кога ще ги дере. Кучетата са негови помощници и пазачи на стадото. Те го пазят както от вълци така и да не се отклони в неправилна посока. Развиват усет за желанията на господаря си и не се притесняват да респектират някоя непокорна овца. Именно такава е била ролята на полицията през почти цялата история на човечеството.Не така е стоял въпросът със милициите които са съвсем друго нещо но историята сочи че с течение на времето те също са се израждали до полиции.

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...казах много пъти, че не е лесно да си еничар...еничарството е гадна работа...трябва да биеш народа си...да се бориш против интересите на народа и да  пазиш всяакакви мафиоти...там където е парата...там е и еничаря...

 

...според мен е безмислено да се търси някакво пробуждане на съвестта при  еничараите..те съвестта отдавна са я погребали...

 

..така че препоръчвам на професора да не си пилее енергията и да си насочи усилията в друга посока...

Скрудж

Професор Минеков, който незнайно как е станал професор без дисертационен труд трябва да знае, че народът е седем милиона. По площадите подскачат 3-4 хиляди души. Останалите си работят или почиват активно. Лично аз, след много напрегнат от работа месец, от вторник ще си взема почивка и ще изкарам 12 дни на СПА. Всяка вечер ще "удрям" по един малц за здравето на протестърите!

Скрудж

Не се хваля, споделям☺️

Льо Клер

Тук имаше един от америка, който все си забравяше уискито на рояла. Ти ли беше?

NEM2

Те са от народа дето седи в колите и не може да се прибере от работа заради палатки по асфалта. Да се използва световната здравна и икономическа криза за политически боричкания е меко казано непатриотично. Цели империи са падали по този начин, а камо ли малка страна като България. Както историята учи: Съединението прави силата - другото е в ущърб на България и българите. А който е недоволен да си го каже по време на изборите, вместо да дестабилизира държавата по време на световна криза.