facebook
twitter

Вие сте тук

3 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Стоичков атакува COVID-19 с лук, чесън и топла вода

Христо Стоичков обяви своята рецепта за предпазване от COVID-19. "Много се пазя. Ям много чесън, лук, пия топла вода и стоя дълго време под душа с гореща вода, за да се опазя от този вирус", заяви носителят на "Златната топка" за 1994 г. пред в. "Мундо депортиво".

Той обясни, че си стои в дома си в Маями. "Мерките в Маями са все по-драстични. Първо училищата се опразниха, след това плажовете. В къщи съм със семейството си - с Мариана, моята съпруга, с тъщата ми, която е на 80 години и трябва много да внимаваме с нея, защото вирусът е опасен най-вече за възрастните. Дъщеря ми живее наблизо, а от седмица не съм виждал внучето, не можем да рискуваме. Тази болест се предава много лесно. Аз съм роден спортист, през целия си живот спортувам. Здрав съм, но внимавам много, за да не засегна тези, които най-много обичам. Броят на заразените и починалите расте, а болниците са претоварени. Този коронавирус ни дава много ясна картина за света", коментира Стоичков, цитиран от БГНЕС.

Преди дни той отправи друг съвет за предпазване от коронавирус - да се спазва карантина от 8 дни, макар лекари и учени да препоръчват поне 14 дни самоизолация.

Към статията във в. СЕГА
Invisible

  Ицо, добави и мастика.

  Много хора я пренебрегват, но върши работа.

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

Ако в топлата вода е вряло телешко шкембе и парчетата още плуват вътре - м-м-м!