Quantcast
ВМРО и „Атака” призоваха патриотите да се съберат за изборите | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

19 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
ВМРО и „Атака” призоваха патриотите да се съберат за изборите

ВМРО и „Атака” отправиха съвместен призив за единно явяване на „Обединени патриоти” на евровота. Това стана на конгреса на „воеводите”, на който Красимир Каракачанов беше преизбран за лидер на своята партия.

Водачът на НФСБ и съпредседател на патриотите Валери Симеонов знаково отсъстваше от събитието.

„Аз съм радетел за това да се запази коалицията „Обединени патриоти”. Защото не е достатъчно само да се издигне лозунгът „България над всичко”. Хубаво е човек да погледне лозунга на Народното събрание, на което пише „Съединението прави силата”. Може би не е фатално, ако на тези избори се явим отделно. Ние няма да участваме със сепаративни действия, ще видим дали разумът ще надделее или дребните чувства за налагане на осбствено мнение”, заяви Красимир Каракачанов.

„Да, ние имаме различия, защото лидерите на трите партии сме с различен характер, не сме мижитурки. Но те могат да бъдат преодолени. Най-лесното е да се разделим, по-трудно е да се явим заедно. Аз, като лидер на „Атака”, казвам, че можем”, каза Волен Сидеров. Той беше категоричен, че няма претенции да бъде водач на листата.

Към статията във в. СЕГА
buratinob

Да бегат бързо към Баце.

Сега докато е наведен може и на тях да се разбере да им даде едно две места.

коалиция "Патриоти С ДС до Гроб" внушително, завладяващо.?

Миряна Б.

 

Отколе ми прави впечатление, че Волен е надарен с типични Мефистофелски вежди като в грима на Фьодор Шаляпин. Липсва му конската опашка на тила, непатриотичен пропуск спрямо прабългарите. Но този, наведен над него, с нищо не наподобява Фауст, основен персонаж и при Гьоте, и в операта на Гуно. Господ гледа на този учен като на свой роб, както лично декларира. И всъщност дърпа дявола за опашката. Като в притчата за бедния Йов.Гяволът естествено, се хили сатанински и предлага бас: Старче, ще видиш, че Фауст ще ме последва. Според мен само Валери Симеонов може да бъде Фауст, любител на тишината в лабораторията си и мизантроп. Поради омразата си към всички, той се старае да забърка един хомункулус в колбата си - изкуствено човече три сантима. 

 

Остана да намерим роля за Каракачанов. Мисията невъзможна.Не може да е Гретхен, я...

Утре ще потърся в литературата по-подходяща трагедия за някоя дружна/или враждуваща Троица.

 

http://gorkiy.tatmuseum.ru/wp-content/uploads/2018/01/1.-%D1%84%D0%B0%D1%83%D1%81%D1%82-649x999.jpg

 

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/17/Faust_image_19thcentury.jpg

Кайзер Созе
снимка на Кайзер Созе

Херцогинята от Падуа.

Миряна Б.

  

 

 Рок Гьоте  https://www.youtube.com/watch?v=5EyNvuvQxdM

paragraph39

RE:

Що се отнася до "Обединени патриоти", само да припомня, че: НФСБ и ВМРО са имали проблеми с влизането в Парламента/ и са имали НЕвлизане!/, а НЕ "Атака"!

И те/ а НЕ "Атака"!/ може пак да имат отново такъв проблем, ако те разпаднат парламентарната коалиция "Обединени патриоти" сега?!

Това е Истината! ТЧК

П.П.: Винаги съм твърдял, казвал и доказвал, че влизането на истински патриотични партии и коалиции в Изпълнителната власт е пагубно, самоубийствено за тях! И, май, пак се оказах прав?! Защото управлението на държавата е винаги КЛАСОВО- реализира и защитава интересите на "силната на деня" Класа! А истинските патриотични партии са ВСЕкласови- Патриотизмът е БЕЗкласов! И влязат ли в управлението на държавата, неизбежно избива на повърхността една/ най-силната или най-кресливата/ класова съставка в партията- и следва вътрешен разпад на тази партия или коалиция от такива партии!

А в битието си, основателят на НФСБ Валери Симеонов е класово определен, идеологизиран и ангажиран- той е от Класата на капиталистите-работодатели/"Висшата Класа", "десен"/ и е логично, ако участва в управлението на държавата, да реализира и защитава интересите на Класата, към която принадлежи!!!

О.б.: ИСТИНСКИ патриотични партии са тези, които се появяват и се качват на политическата сцена когато Нацията и държавата ѝ е в дълбока КРИЗА/ икономическа, социална, демографска, политическа, военна и т.н./- и слизат от политическата сцена веднага щом кризата бъде преодоляна и отмине- тогава на власт пак идват класовоопределените и класовоангажираните партии! Истински патриотичните партии олицетворяват казаното от Иван Вазов в "Епопея на забравените": "...И всякоя възраст, класа, пол, занятье. зимаше участье в това предприятье..."!

Но си струва "смъртта" на една партиотична партия или коалиция, ако тя е успяла да допринесе за преодоляването и отминаването на кризата! КАЗАХ!

П.П.П:

Впрочем, дейността на една партия в националния и тази в европейския Парламент НЯМАТ нищо общо- тъй като в европейския парламент Мнозинството е на НАДнационална партийна формация, която може да е различна/дори и да е опонент!/ от партийното Мнозинство в националния Парламент!

В този смисъл и по тази причина, НЯМА смисъл и нужда от национални Избори за депутати в Европарламента- достатъчно е тези "квотни"  евродепутати  да бъдат посочени и да получат мандат от националния Парламент на държавата-член на ЕС!

Кайзер Созе
снимка на Кайзер Созе

Пара, отиди за попчета. Като рибар -полупрофесионалист. Остави мисленето за можещите.

buratinob

Сега са мо с мрежа ако докопаш нещо.

Водата е студена, попчето не мърда, не кълве.

PlaNed
снимка на PlaNed

Не го подлъгвайте, ще седи там докато хване златната рибка, за да му даде 121 мандата за да реализира мечтите си...

Звън®
снимка на Звън®

Снимката загатва, че на нея има и трети човек, който е отрязан от кадъра. Съдейки по напрегнатата поза на Каракачанов - поприведен,  със зачервени уши, и ръце дирещи опора върху бюрото - тайният трети е лице от мъжки пол. А ококорените очи на Сидеров, видели навярно какви ли не партийни камасутри, подсказват,  че загадъчната личност е удивително надарена. Фотографийката скрива факта, че панталоните на Шкембе-войвода са свлечени и зад него е член, непринадлежащ на обединените патриоти.

kissсинджира

 Да, ама чичо Варели е истински европеец и не се коалира с антиевропейски, популистки и проруски партии. Даже щял да носи истанбулска конфекция. 

paragraph39

КАЙЗЕР СОЗЕ,

/:/ Пара, отиди за попчета. Като рибар -полупрофесионалист. Остави мисленето за можещите.

..........................................................................................................................

Аз мисленето го правя преди да пиша!

При тебе, май, е обратното?!

Остави Историята да каже/да потвърди или да опровергае/ кои могат и кои НЕ могат да мислят!

А Конституцията казва, че: "Чл. 39.(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин."

Впрочем, никът ми paragraph39 е "концентриран израз" на този конституционен член! Нищо повече и нищо по-малко

П.П. Аматьорският рибарлък предоставя идеални условия и достатъчно време за мислене и размисли! Опитай- и ще се увериш! УСПЕХ!

Кайзер Созе
снимка на Кайзер Созе

Концентратът усилва концентрацията, хроничен трезвеник, такъв. И златният пръст да ти е отзаде.Амен.

buratinob

хроничен трезвеник

Без попържни и клетви!?

paragraph39

/:/Концентратът усилва концентрацията, хроничен трезвеник, такъв. И златният пръст да ти е отзаде.Амен.

........................................................................................................................

И ти личи!!!

jekovcar
снимка на jekovcar
патриот на джеба и родното си село. нима езика ни е разбираем за глутница чакали,докопали се парламента.
onzitam

Само да припомня на Параграфа, че на последните избори за ЕП, АТАКА имат 66 210 гласа или 2.957%!

НФСБ  имат 68 376 - 3.053%, а ВМРО имат избран депутат в ЕП!

PlaNed
снимка на PlaNed

Вчера публикувах резултатие от последното проучване на Тренд и тази картинка май казва повече за повода на заверата


Миряна Б.

Хомункулусчето ме безпокои. Дали е в безопасност или Фауст е педофил? Ама ако посегне на детето, находящо се ин витро, ще го разпори цялото отдолу нагоре. Мержелеещият се член вероятно е на брата на Гретхен - Валентин. А има в заверата и един Вагнер, който не е композитор, просто аверче на Валентин. Мефистофел помъква Фауст по бардаци, за ужас на бога, и се оправдава с логото си - Аз съм част от тази сила, която вечно иска зло, но върши все добро. И метафизикът Фауст с изискания вкус си избира девственицата Маргарита. Тя му пуска, но се записва в движението metoo. В резултат се ражда бебе, Фауст убива Валентин, Гретхен се самоубива и оттук нататък похожденията на Фауст и Мефистофел стават толкова оплетени, че дори съвестни преводачи са се самоубивали.