facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ

Ангела Меркел: НАТО трябва отново да се фокусира върху руската заплаха

Има опасения, че Вашингтон може да предприеме ходове, които не е координирал със съюзниците си
4783

НАТО трябва да се фокусира върху увеличаване на военното си присъствие си на Източния фланг на Алианса, където трябва да изгради отбрана срещу потенциална руска агресия, смята канцлерът на Германия Ангела Меркел, цитирана от европейската редакция на електронното издание Politicio и от Агенция Фокус.
Коментарите са направени в навечерието на срещата на върха на Северноатлантическия алианс в Брюксел идната седмица. Те  представляват препотвърждение на актуалността на Алианса и послание от най-влиятелния европейски лидер за бъдещата посока на движение на организацията. Някои европейски лидери и анализатори се опасяват, че президентът на САЩ Доналд Тръмп, който ще вземе участие във форума и в миналото определи НАТО като „остаряла“, ще се опита да подкопае допълнително Алианса.
„Предизвикателствата пред НАТО се промениха драстично през последните години“, отбеляза Меркел във видеосъобщение и обясни, че след анексирането на Крим от Русия и намесата й в Източна Украйна сега е важно „фокусът да падне върху отбраната на Алианса“.
„За да я осигурим трябва да направим определени приготовления, като например, да засилим присъствието си в Централно и Източноевропейските страни“, обясни германският канцлер.
Много скоро след срещата на НАТО, американският президент заминава за Хелзинки, където трябва да се види (на 16 юли) с руския си колега Владимир Путин, пише Politico. Това предизвиква опасения в някои, че Вашингтон може да предприеме ходове, които не е координирал със съюзниците си.
„Разбира се, че искаме да имаме отговорни отношения с Русия“, подчерта Меркел в съобщението, като добави, че „именно за това ще продължим разговорите в рамките на Съвета Русия - НАТО“.
Същевременно обаче, Алиансът „трябва да покаже, че е готов да ни защитава“, категорична е канцлерът.
Изданието смята, че на срещата в Брюксел, на 12 юли, е много вероятно Доналд Тръмп отново да поиска от съюзниците си да отделят договорените на срещата в Уелс през 2014 година 2% от БВП за отбрана. Основна жертва на критиките му е Берлин, който в момента отделя изразходва по 1,24% от бюджета за армията и се очаква догодина делът на тези разходи да се увеличи до 1,31%.
„Политико“ припомня, че по-рано тази година Меркел и германският министър на отбраната Урсула фон ден Лайен са уверили, че ще увеличат военните разходи на 1,5% от БВП до 2024 година, но не са посочили кога процентите ще достигнат до два.

Има 452 коментара

Влез или се регистрирай за да коментираш

ЗИП
снимка на ЗИП

Апропо преди два дни Руската Империя нанесе около 600 въздушни удара за 15 часа по пронатовските бандити в Южна Сирия.....

 

Проведе се тактиката на "изгорената земя".

 

:(

българче
снимка на българче

Ясно, пак са бомбили детски градини и болници.

bombastic1
снимка на bombastic1

НАТО умре ама още не го знае....

Той го знае, ама държат табелата все още, ако може другите да не разберат 😁

 

Нато винаги е била една менте организация за събиране на средства /рекетьор/  - нищо повече!  

Mexicano

Става, ама ако Германия даде поне 3-4% от брутния вътрешен продукт за военни цели. Дядо Тръмпи каза: "Плащайте и ще ви се въздаде". No money no funny. 😋

bombastic1
снимка на bombastic1

За какво да ги дава?

 

Украйна: Доставените „Джавелини” отказали да работят на демонстрационните стрелби...

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZAUYgi86vWE

 

Всичкото им е такова напоследък на краварите, все едно да си хвърляш парите на вятъра ;)

rover

и "организацията" (каква организация може да има, щом в нея членува територията), и танте са смешковци. които се вземат насериозно.

помните, вервам, историята с шпионирането - изтече информация (это сноуден путин виноват), че пиндосите подслушват кого ли не в бившия райх. и как реагира танте? правилно, като смешко партнър.

ПГеоргиев

Германия харчи 1,24% за да се противопостави на имагинерна заплаха от Русия, но затова пък ще изхарчи 2,22% от БВП до 2022 г.за мигрантите, които я и ще я налазят.

Т.е. Германия сама финансира убийците си, което си е повод за тревога.

А Меркеловите приказки и призиви за "кадифяна" окупация на източните страни от NATO, завоалирани чрез някаква руска заплаха, са си само повод за реанимиране на германската позиция в световната политика. NATO тук не играе. Всички бази в Централна и Източна Европа, които уж ще спират руска инвазия, са си чисто американски.

Меркел да погледно унизителното положение на собствената си "велика" страна, окупирана от американски войски, преди да прави жалки опити за глобално влияние.

От кого пазят Германия тези военни бази? От ГДР? От СССР? Или от марсианците?

Меркел е БЕЗполезно изкопаемо, което е удобно за американската политика в Европа и ще бъде преизбирана, докато не им омръзне и стане безполезна.

 

дъртреалист
Подценявате и Меркел, и германските стратези... Тече процес на еманципация на европейската отбрана и е хитро да се подсилят настроенията за това в противната страна... защото ще има разделяне на куклите. А и Русия дава удобен повод със Сирия... <p>&nbsp;</p>
Bacho Кольо

НАТО трябва да се фокусира върху увеличаване на военното си присъствие си на Източния фланг на Алианса, където трябва да изгради отбрана срещу потенциална руска агресия, смята канцлерът на Германия Ангела Меркел,

 

Пак Източен фронт ги бие по главите...

Отидоха си германците , преживяли Втората световна война и техните деца и внуци отново започнаха да сънуват Дранг нах Остен. 

ПГеоргиев

Германия имаше стратези и стратегическо мислене преди 70 и кусур години.

И макар да объркаха стратегията с "Барбароса", след поражението при Москва стратезите са съветвали Хитлер да се преразгледат и променят плановете, защото ако Сталинград бе поврата на практика, то Москва бе първия сигнал, че нещата няма да са, както се е мислило.

Германия загуби много от политическата си роля за последните десетилетия. Икономически колос на глинени политически крака.

А европейска еманципирана (от САЩ) отбрана е като футболен отбор, който иска да се еманципира от спонсора си мутра. Хем си казва, че не се нуждае от парите му, хем си казва дано не затвори кранчето.

ЧИЧКО СИМИТЛИ

Погрешно становище - достатъчно е да се разбере кой финансира Хитлер и партията му...

Bacho Кольо

А и Русия дава удобен повод със Сирия..

 Дава повод за какво? И какво му е удобното?

buratinob

А и Русия дава удобен повод със Сирия..

Дане би Германия да смята да кани Русия на помощ, че се правят аналогии със Сирия?

"Поискайте и ще Ви се даде."😐

 

Н16
снимка на Н16

Меркел казва това, което трябва да каже. С цел - да не бъде преизбрана. Тя и без това не бива избирана "от народа" - а назначавана по партийна линия. Тоест - трябва да се дискридитира идеята за нейното повторно пре-назначаване)).

 

Или сега НАТО иска да взима и Белорусия в НАТО ?-)

С помощта на немските танкисти..)
 

Pegpec3aEC

А и Русия дава удобен повод със Сирия..

Дава таратанци. Папагалстването с комсомолски ентусиазъм на кухите опорни точки на ЦРУ в защита на терористите трябва да се наказва с бан. Иначе някой ако напише същото за Германия го фризират. Евроатлантизъм.

miles

Глупава жена.

българче
снимка на българче

Един нов Рейгън ни трябва.... 

българче
снимка на българче

Рашка доказано не спазва международни договори по които е страна, та какви диалози и преговори с тия ?! Пълна изолация на руския режим и никаква търговия с тях. Да мрат там от квото щат по далеч от цивилизования свят.

buratinob

Ми те мрат, бе.

Ще се пукнат от смях.

Санкция след санкция, а търговията си върви, част от изнесените пари се завръщат.

На килимчето се извървяха повече световни "лидери" отколкото в белия дом и всички искат да купуват джепане.

В това време Тръмп, ходи на крака да продава американски орижия и въпреки заплахите не му се получава много.

българче
снимка на българче

Двойно обезценена валута, стотина фалирали банки, липсващи инвестиции, многократно намалели приходи на основните им износители (като ГАЗПРОМ), икономическа и политическа изолация, трицифрена инфлация 2 години поред, реално двукратно обедняване на населението, двукратно увеличаване на бедните (под руския праг за бедност) ... направо са цъфнали и вързали. 
МРЗ им е два пъти по малка от българската - най-бедната ЕС държава, лихвените им проценти за кредити са двойно и тройно по големи от нашите, на практика липсващ среден и малък бизнес, в топ пет са на най-корумпираните държави ...

чудесна държава ! 

Браво !

rover

това "доказано не спазва" го ползва и едно друго детенце на капитан грант. кое ли беше?

като съберете стотина ника, обадете се.

българче
снимка на българче

Рашка гарантира поне в три международни договора териториалната цялост на Украйна. След което анексира Крим и поддържа терористите в Донбас и Луганск. Да на говорим за сваления цивилен самолет...

Асол
снимка на Асол

 в Донбас и Луганск.

 

Луганск е в Донбас, както и Донецк. Вероятно си имало предвид последното, но наличното образование ти е попречило да звучиш грамотно🚬

българче
снимка на българче

Донецк и Луганск ... грешката е моя и поднасям най искрените си извинения за непростимата грешка в бързината.  Ако не можеш да ми простиш, ще тъгувам дълго и продължително докато стане 19:00

duzov

 Пълна изолация на руския режим и никаква търговия с тях. Да мрат там от квото щат по далеч от цивилизования свят.

Нали?! Никакъв газ, никви суровини от агресивната Раша!

 

П.П. Търсих из новите емотикончета, ама не намерих аналог на онова от стария сайт - едно човече държи е дна табела и на нея пише "You are stupid"

българче
снимка на българче

:)) Руските доставки задоволяват едва 30% от газовите нужди на ЕС. Спокойно могат да бъдат заменени. Виж, руснаците какво ще правят после е въпрос с повишена трудност. Примерно, ще се научат да ядат газ.... или ще се самозапалят...

duzov

В момента страната е най-големият потребител на природен газ в Европа. Около 40% от вътрешното потребление се задоволява с внос от Русия, допълват от Wood Mackenzie. Тази зависимост само ще расте и към 2025 г. ще достигне до 50%, прогнозират още анализаторите.

Чети пич!

Ето ти и линк: https://www.investor.bg/evropa/334/a/bloomberg-germaniia-e-pristrastena-kym-ruskiia-priroden-gaz-242483/

 

Това е от миналата година.

4il4irik
снимка на 4il4irik

Точно така както ние направихме! Спряхме им доматите, кислото грозде, сандъците на които казвахме електроника...и сега ние добре, а при тях глад, студ и мор...и прочие.

 

 

българче
снимка на българче

Всичко това беше спряно още 1991 г, не помниш ли ? Рашка наби едни яки мита специално за България ...така, по братски.

Лазо

Ако напиша същото за щатите или турция, ще ме баннат! А за Русия всичко може? КАК МОЖЕ да се пожелае на руснаците да "мрат там и да не пречат..."??? Как е възможно? това са фашистки идеи!!!

Някаква мярка имаш ли? Защо ни излагаш с този ник "българче"? Ние не сме такива кръвожадни!!!

Смени си ника!!!

LEFT

Лазо👍

 

buratinob

Нали така й виката на Гейропа

 

Да така и викаме, радвам се,че се присъедини към нас.👍

българче
снимка на българче

То и Кобзон плещеше някакви такива за Гейропа, ма като опря ножа в кокала, щеше да си счупи краката да бяга към Италия да се лекува. Що пък не пробва с дъбови отвари, както посъветва руският депутатин Толстой, все още е загадка и повод за разследване за антидържавна пропаганда.

bombastic1
снимка на bombastic1

Юнна Мориц: Ако ти сериозно смяташ, че Европа, породила средновековното варварство, инквизицията, нацизма, фашизма, антисемитизма, холокоста, колониализма, легитимизацията на извращенията, девалвацията на църквата и семейството, е способна да те научи на хуманизъм, човеколюбие, търпимост, морал, нравственост и всичко друго добро, на основание това, че у тях пътищата са по-добри - в главата ти нещо сериозно се е повредило.

 

🙈🙉🙊

българче
снимка на българче

Това за пътищата е забележителен довод.. особено от държава която няма и 1 АМ :))) все още.

Гроздето е кисело, а ?

провинциалист 2

Права си е тя, права си е!

По създаването на Източен фронт трябва да се работи.

Толку пари са хвърлени досега, а и времето наближава.😌

Н16
снимка на Н16

До коментар нр. 17:


Рашка е заплаха и трябва да се предприемат мерки. Диалог с това руско управление е невъзможно.

Непременно да идеш там зимъска и да ги напляскаш всичките. Било то като редник в танкова рота или в пехотата. Не може то така. Не искат да се съгласяват на ваште условия. Наглеци))

българче
снимка на българче

:)) Истината е малко по друга. ЕС наложи санкции срещу конкретни физически и юридически лица, Путин прецака допълнително руснаците като забрани внос на евтини и качествени храни. Сами се пляскат. 

 

sim4о

Защото там има експлоатация!
Богатствата са в ръцете на малцина!

На трапезата на трудещите се, няма пармско сирене - пармезан , така полезно за подрастващите .. а разни сурогати, пълни с палмово масло .. 
Хлябът, също не е като стария съветски хляб!

Писали сме :

E6 25 Дек 2017 18:01 ... Ядат хляб с набухватели и сирене от палмово масло. Затъват в дългови ями.


Вей знамето , Сгугни, вей!

 

А в Крим?

Пред трудовите класи се е изправил костеливия Призрак на Глада!

 

Писали сме : 

babavijaga 11 Мар 2018 21:56 .. храната намаля и затова започнаха да хранят хората в Крим с приказки за руското величие и политическа пропаганда ..

В Крим го няма вече МакДоналдс в центъра на Севастопол и менютата за бързо хранене намаляват драстично!

"На местата, на които доскоро имаше ресторанти на Макдоналдс, днес в Севастопол се е разположил Русбургер. Макдоналдс затвори ... още през април, тъй като имали проблем с доставките на продукти. Имаше и слух, че Бъргър Кинг ще заместят Макдоналдс в района. Бързо обаче слухът беше опроверган от американската компания. ... верига Русбургер твърди, че за приготвяне на ястията си използва ... ... продукти, като телешко месо, сирене, зеленчуци."

Да, ама на РусБургер порциите в средното меню - са по-малки , без кола и няма средни картофки! Ей им го сайта:
http://rusburgers.ru/ 
Хора - бдете!

Без средни картофки за работниците и селяните!
Храната намалява!

 

Севастопол скоро ще е на бунт!

Да видим, ще устиска ли Путин до Нова година..

Руската група ще ни вниса факти и данни - а ние ще разсъждаваме!

JollyRoger's

В Брасълс фауто ще е на първа линия в челобитието пред сахиб Дончо, редом с буфосинхрониста Столти. Г-жа Ястребовска, обаче, ще й направи сечено и ще отвлече Дончо на Острова, за да му покаже, че най-добре пере чаршафи на Темза и най я бива в слугинажа...

Отвратен от тез попълзновения дамски, Дончо ще им тегли една сосна и ще иде да похапне хайверец с Владимирович в Хелзинки. В отанската щабквартира ще настъпи масов спеч, поплаци и кански рев...

българче
снимка на българче

Не ти се получава. Пий си лосионите и не се занимавай с несвойствена дейност.

JollyRoger's

Някои яко ги стЕга латекса и ги бие съчмата... 

buratinob

най-бедната ЕС държава, лихвените им проценти за кредити са двойно и тройно по големи от нашите, на практика липсващ среден и малък бизнес, в топ пет са на най-корумпираните държави ...

чудесна държава ! 

Браво !

Това гаче ли за нас си го писал.

Путин прецака допълнително руснаците като забрани внос на евтини и качествени храни

А ние си плюскаме на корем "качествени" храни.

Верно 3-то "качествени" ама все пак има някакво качество.😁

А вземи се свържи с главния мозък, само с гръбначния да чушаш по клавишите не става.

българче
снимка на българче

:) дали знаеш колко % е лихвата в Рашка ако решиш да направиш тази глупост да теглиш ипотечен кредит ? 

ОЛП в Рашка дали знаеш с колко цифри преди десетичната запетая е ? Жокер - повече от една.

buratinob

Както историята, така и финансите са ти тера инкогнита.

Важен е не абсолютният размер, а съотошението инфлация/ лихва по кредита.

Ма това не го пише в днешния бюлетин,нали?

българче
снимка на българче

Да разбираме ли че при инфлация 15% и ОЛП 15%, руските ипотечни кредити са впъти по достъпни за руснаците спрямо българите с 0% ОЛП и дефлация ?

buratinob

спрямо българите с 0% ОЛП и дефлация 

само,че кредитите се въртят около 5%.

И математиката мй ти е трудна.

Колкото до дефлацията тя е само в мокрите сънища на правителството.

Конкретен пример:

Горивата от 2 лева на 2,30 .

Преведно на твой език -15% дефлация или +15 % инфлация.

jorro2

Я ми подскажи? Че ми се върти нещо от рода на 6-9 % за

 

http://www.banki.ru/products/hypothec/rossiya/

Н16
снимка на Н16

До нр. 28)


Рашка доказано не спазва международни договори по които е страна, та какви диалози и преговори с тия. Пълна изолация на руския режим и никаква търговия с тях. Да мрат там от квото щат по далеч от цивилизования свят.

 

Ще те пратим там за 2 години, да разкажеш как е било))


Русия е спасението не само на цивилизования свят (вие с джендърите) - но и за всички останали нормални хора по света.)

Сгугню
снимка на Сгугню

Моментния конфликт между САЩ и Западна Европа за търговските мита не трябва за заслепява никого за отношенията на НАТО с Русия.

Русия нищо не е променила във външната си политика и в поведението си като цяло, нищо от това което обуславя санкциите не е премахнато.

Поради това същите трябва да бъдат продължени и дори засилени. Например да се спре вносът на руски нефт в страните от НАТО. Тук случаят не е като с газа, много лесно могат да бъдат намерени алтернативни източници. Подобен ход бързо ще разбие привидния алианс по темата между Русия и СА, особено ако на СА се предложи да попълни породилите се от такава санкция нужди.

А за Русия подобен ход би бил много тежък удар, доколкото доходите от нефта и газа формират близо 50% от руския бюджет. Кремъл ще клекне мълниеносно при такава ситуация. Крим може би няма да даде, ама от Донбас ще се омете мигновено.

jorro2

Например да се спре вносът на руски нефт в страните от НАТО. Тук случаят не е като с газа, много лесно могат да бъдат намерени алтернативни източници.

 

такава стъпка ще докара цената на барел до 150 дол. 

Su38

Например да се спре вносът на руски нефт в страните от НАТО. Тук случаят не е като с газа, много лесно могат да бъдат намерени алтернативни източници.

 

И как ще стане това? С декрет?

Да не би да има държавни доставчици на нефт, та да им забраниш?

И колко бързо, мисли, ще могат да бъдат заменени руските доставки с по-ефтини? И колко ще загубят фирмити, които вече имат договори с Русия?

ЧИЧКО СИМИТЛИ

„За да я осигурим трябва да направим определени приготовления, като например, да засилим присъствието си в Централно и Източноевропейските страни“, обясни германският канцлер.

Момичето на повикване на Ротшилд е забравило старата реклама на Интурист:

"Посетете СССР, преди той да ви е посетил."

 

Zmeja

Много се отклонихме от темата :"НАТО трябва да се фокусира върху увеличаване на военното си присъствие си на Източния фланг на Алианса, където трябва да изгради отбрана срещу потенциална руска агресия, смята канцлерът на Германия Ангела Меркел"

Меркел си търси прифронтови държави за остъкляване, а някои имат нахалството да си присвояват никове като "българче". Пфу!

ablepsia

Глупава жена.

 

 

Тез були - Ангелинки, Урсули и ония "водещи" чухонки е време да ги разкарат отвсякъде. Аман от дивотиите им. Ако меркелището смята да отвлича вниаманието от катастрофалното мюсюлманско нашествие, предизвикано лично от нея, с няква си имагинерна и изсмукана от пръстите "руска заплаха" - няма да й се получи. Европейците все още не са изкукали съвсем. А на прибалтийските палета пък изобщо не си струва да им се обръща внимание.

Костадин Николов

Не, чини ми се, че идеята е друга и се заключава в следния хитър план:

 

1. Внасяме мюсюлмани-джихадисти.

2. Обявяваме шариата за върховен в Германия.

3. Изпращаме така получената орда за изпълнение на вековната германска мечта – дранг нах остен.

4. ?????

5. Профит!

ФасолЬ
снимка на ФасолЬ

⬆️🐑💭

ablepsia

Колеги, не хранете трола!

 

Тролът ви отплесва от меркелището и глупостите й  къде нефта, Китай и бронзовата ера!

studentka 2

👍👍👍

buratinob

Например да се спре вносът на руски нефт в страните от НАТО. Тук случаят не е като с газа, много лесно могат да бъдат намерени алтернативни източници.

 

Ко речи?

Вдянал си че без руски газ не може.

А сега за петрола:

СА спира доставките за Китай и ги насочва към НАТО.

В следствие Русия спира доставките на НАТО и праща петрола в Китай.😁

Имало е една кралица:

"Като нямат хляб да ядат пасти"

 

 

 

българче
снимка на българче

Да прав си. Китай мило и драго дава да купува скъп нефт от Рашка..... 

Bacho Кольо

Русия нищо не е променила във външната си политика и в поведението си като цяло, нищо от това което обуславя санкциите не е премахнато.

 

Пак демонстрация на непознаване на всички онова, което се промени и се променя във външната политика на Русия!

 

Руската външна политика се освобождава, бавно, но решително, от най-големия си недъг - сляпата вяра в опонента отсреща. Вяра, често преминавала в престъпна наивност...

 

Сгугню
снимка на Сгугню

Русия е спасението не само на цивилизования свят (вие с джендърите) - но и за всички останали нормални хора по света.)

Буххаааа-хаааа-хаааааааа!

buratinob

Българче, Китай купува на борсови цени +/- процент, не на приятелски или неприятелски цени.

Същото важи и за страните в НАТО, но реалностите не те засягат.

Има си директиви, спазвай си ги.😁

whoever

като четеш колежанчето тука излиза, че рашка е една загиваща държава.

като е на смъртен одър, дойчовците за кво искат да укрепват източния фланг на нато?

момченце, требе не само да се чете, но и да се мисли, дори и да четеш оная половина от изреченията, която на теб ти харесва.

българче
снимка на българче

Колко е зле Русия е видимо с просто око. Края на миналата година Кудрин каза, че пенсионните фондове са източени, резервният фонд е празен, пари няма. Путинофилите се смяха и отричаха. Какво се случи след това :
- закриха Резервния фонд

- увеличават възраста за пенсиониране в Рашка до нива които малко руснаци ще доживеят.

 

Честито.

buratinob

Сигурно са преточили резервния фонд в този на САЩ, там какви отрицателни резерви има не ми се мисли.

За пенсионна реформа, в Русия се случва това което вече е реалност в "цивилизованият" свят, так,че не би трябвало да злорадстваш.

Стига с тоя шопски мантакитет:

"Че си запалим къщата, да изгори на Вуте плевнята."

Сгугню
снимка на Сгугню

А сега за петрола:

СА спира доставките за Китай и ги насочва към НАТО.

В следствие Русия спира доставките на НАТО и праща петрола в Китай.😁

Имало е една кралица:

"Като нямат хляб да ядат пасти"

Нещо не си в час или пък ти се щат разни неща.

СА, Кувейт, Ирак, ОАЕ ще си увеличат добива и така ще задоволят нуждите на Европа. Резервни мощности имат.

Русия ко`ш праи при една такава ситуация е хубаво да обясниш?

Всеки с третокласно образование би трябвало да го е схванал това от раз.

Bacho Кольо

Нед., 08/07/2018 - 11:07 (нов)

whoever

като четеш колежанчето тука излиза,

 

Колега, кое е "колежанчето"?

българче
снимка на българче

Намерето го и го позастреляйте в  най-добрите традиции на КГБ. Аман от колежанчета !

ablepsia

buratinob и останалите колеги, стига сте хранили тролчето.

Оставете го да си приказва самò и да сгугни на воля.

Сгугню
снимка на Сгугню

като четеш колежанчето тука излиза, че рашка е една загиваща държава.

като е на смъртен одър, дойчовците за кво искат да укрепват източния фланг на нато?

Щото кучето като е притиснато в кюшето най-злобно хапе.

whoever

сгугич, що ли да не може да се каже и за нато тва за кучето. гледам дописката - те се натискат да хапят.

Сгугню
снимка на Сгугню

buratinob и останалите колеги, стига сте хранили тролчето.

Оставете го да си приказва само и да сгугни на воля.

Безценен принос към дискусията, както обикновено.

Що не видиш нещо там некой да не е сбъркал я тире, я запетайка?

Село123

Гледам тука в темата за Меркел и нейните сънища, едно българче упорито и неадекватно си плещи колко е зле Русия. 

 

 

ей за това е цялото плакане 

"Някои европейски лидери и анализатори се опасяват, че президентът на САЩ Доналд Тръмп, който ще вземе участие във форума и в миналото определи НАТО като „остаряла“, ще се опита да подкопае допълнително Алианса."

българче
снимка на българче

Днес има официално изявление на Белия Дом, че позицията на САЩ за анексията на Крим и подръжката на терористите в Донбас и Луганск от Рашка е непроменена. Включително, американски сенатор обяви, че изглежда санкциите са недостатъчни и трябва да се обмисли увеличаването им.

sim4о

Скоро Путин пада!

Бунтове!

 

Няма пармезан, боза!

buratinob

Резервни мощности имат.

 

Някой да те ущипе, че да се събудиш.

И аз имам пари за 10 бентлита, ама си карам старата кола.😁

българче
снимка на българче

Москвич, Лада или ЗАЗска ти е бракмата ?

Н16
снимка на Н16

нр. 71: Колко е зле Русия е видимо с просто око. Края на миналата година Кудрин каза, че пенсионните фондове са източени, резервният фонд е празен, пари няма. Путинофилите се смяха и отричаха. Какво се случи след това :
- закриха Резервния фонд
- увеличават възраста за пенсиониране в Рашка до нива които малко руснаци ще доживеят

Ми идеално - за вас от цивилизования свят. Тъкмо няма да оставате там надълго) Но къде ще ходите тогава, ако не не може да идете в Русия ?)
Щото в Сирия, Ирак, Либия, Афганистан - не ви щат))

българче
снимка на българче

😂 Не знам защо си мислиш, че някой иска да ходи в Рашка ?!  В изброените страни и джуджето не го щат. Вагнеровци пък направо ги изпаряват.

buratinob

ablepsia

Скучно ми е, момченцето у мен се събуди.

Харесва ми да дразня вързаното куче на съседа.😁

Н16
снимка на Н16

Гледам тука в темата за Меркел и нейните сънища, едно българче упорито и неадекватно си плещи колко е зле Русия. 

Това не са толкова българчета, колкото специалисти по международни отношения. Със специалност - Русия. Тях са ги учили на български в специални учебни заведения))

българче
снимка на българче

Да разбираме ли, че ако не сме завършили школата на КГБ в Москва, не можем и нямаме право да коментираме ?!

buratinob

Едно време имаше такива ПУЦ, сега са ги преместили към посолствотона Козяк.

Приемат изпитани кадри от старите ПУЦ, скъсаната партийна книжка дава предимство при приемането.😁

А ако някъде в родата или поне в махалата е имало дядо пострадал от ОФ тричленките си с предимство.

whoever

сгугя си го знаем. това новото явленийце беше интересно, ма за кратко 

buratinob

Надявам се,че си е взело отпуск за финалите и има много свободно време.

Дано се върне към по-полезни занимания.😁

банда

Може ли някой смислено да обясни:

В какво конкретно се състои " руската заплаха"?

buratinob

" руската заплаха"

 

Ми не слушат, не правят каквото иска НАТО.

Искат да си живеят без ЕАТЦ, не може така.

4il4irik
снимка на 4il4irik

ablepsia, нека бе нека...без Сгуганото група и новото циганче, тук ще е скучно. Влязох в този форум за да чета умни коментари и да се кефя на сгугания се жена му рускинята го бие. Покрай него от умерен и неутрален, станах фил. Но още малко, защото нали знаете, до Нова година, догодина до амина и без рашките.

ФасолЬ
снимка на ФасолЬ

⬆️🐑💭

ablepsia

сгугя си го знаем. това новото явленийце беше интересно, ма за кратко 

Аман от тая хоремащина. Обръщат форума на кръчмарска лакърдия и отплесват анализите къмто спора за броя на дяволите на върха на иглата и колко чибучета може да направи московецът от иглата на  ингилизина.

българче
снимка на българче

Простете ... аз едно селянче миришещо на чесън, дето толкова нахално се влючих да коментирам във вашият форум на еднакво мнение и тези за всичко и всички, ... е направо непростимо. Моя е грешката, че си мислех форумът за собственост на медията и правото за изразяване на мнение без цензура- за неотменимо такова.  
Как пък може да съм толкова прост и да не видя, че съм трол, само защото не мисля като вас. УжасТ!

buratinob

Може и да си права, но тук се опитвам да се збавлявам.

Ако има интересни неща ги чета с удоволствие.

Покрай световното и лятото, новините се скапаха, само до новите на импланти на ..... не сме я докарали.

duzov

Това "българче" не е ли прероден "шурчо"?

Su38

Не е. Има разлика в нивата и тя е видна....

Zmeja

"НАТО трябва да се фокусира върху увеличаване на военното си присъствие си на Източния фланг на Алианса, където трябва да изгради отбрана срещу потенциална руска агресия, смята канцлерът на Германия Ангела Меркел". Меркел търси прифронтови държави за остъкляване и човек може да я разбере. Немога да разбера нахалството на хора българофоби, които си присвояват никове от сорта "българче". Пфу!

българче
снимка на българче

Драги, Ние сме член на НАТО и всяка заплаха за България (Русия е доказано такава, вкл. и с доклад на ДАНС) е заплаха и за НАТО. Аз съм един обикновен българофил. Вие, като един стандартен русофил сте всичко което аз не съм. Мерете си квалификациите за хора които не познавате. Знам, че си мислите, че ЦРУ е на всеки ъгъл, но поне в този случай грешите.

buratinob

вкл. и с доклад на ДАНС

😂😂😂

Петолучков
снимка на Петолучков

Сети се меркелището...

fierce 2

потенциална руска агресия - тва много ми хареса

 

buratinob

Много потенциални и предполагаеми станахме напоследък.😁

Потенциална заплаха.

Предполагаема химическа атака.

С висока степен на увереност.

Ясни знаци и силни сигнали.

 

Май минахме на следващато астрално ниво.😁

провинциалист 2

Ако някой си мисли, че това са празни приказки, или плещения, по подобие на „съществото„ (нямам кураж да го нарека българче ), много се лъже.

Дошло е време за действия.

По създаване на източен фронт се работи от години.

Източен за Европа, западен за Русия.

Колко още фронта спрямо Русия се предвиждат?

Както казах, дошло е вече време да се берат плодовете.

българче
снимка на българче

Ще анексирате прибалтийските държави и отново ще освобождавате Финландия ли ?

4il4irik
снимка на 4il4irik

Що бе? Ако Прибалтика и Финландия си направят референдум и кажат отиваме в Рашка, ти кво се циганиниш?

българче
снимка на българче

Така де ... всичко е въпрос на вежливи зелени човечета и заредени калашници. 

4il4irik
снимка на 4il4irik

...а на западния фронт нищо ново...

ablepsia

Пак си го търсят, не спряха да настъпват едни и същи мотики... Малко им са, види се, Леденото побоище, наполеоновото и хитлеровото позорище из руските степи. 

Петолучков
снимка на Петолучков

Айде тури и Кримската война, па и Руско-японската за пълно изброяване на непрестанните победи, побоища, позорища, и т.н. Първата световна отбранителна може да пропуснеш...

fierce 2

Ние сме член на НАТО и всяка заплаха за България (Русия е доказано такава, вкл. и с доклад на

ДАНС) е заплаха и за НАТО

аде речи сега каква точно е заплахата за нас от русия, щото в доклада на данс пак се говори витиевато за евентуална, потенциална и нам ква си заплаха!

пък това за българия и нато, ако разчиташ на чл. 5, те съветвам пак да го прочетеш, има там една удобна врътня!😊

buratinob

Член 5, в договора на НАТО е като всички други членове.

Голем, голем па мек.😁

българче
снимка на българче

нови 45 години съветско робство как ти се струва ? 

извинявай, тъп въпрос. за вас робският руски камшик е желан, за разлика от нас българофилите. 

Чл.5 и врътнята Рашка да си ги тълкува както ще. За последните 100 години поне няма нито един акт на приятелство от Рашка към България - факт!

ДАНС няма да ти каже в прав текст специално за теб, вкл и източниците на информация определящи Рашка като заплаха, нали ?

 

 

buratinob

За ДАНС си прав.

Първо сами трябва да разберат, после да преценят на когокакво да кажат.

Колкото до последните 100 години, Русия ни е взела по-малко отколкото демокрацията за 28.

българче
снимка на българче

Например, избитите стотици хиляди българи по време на режима е нещо .... доста пренебрежимо малко, нали ?

buratinob

Толкова загинаха и  в началото на демокрацията.

От улична престъпност, глад, липса на медицинска помощ, но това кого ли интересува.

българче
снимка на българче

В началото на демокрацията беше мизерия заради БКП/БСП - не помниш ли ? Те докараха България до това положение и после допълнително я закопаха през Виденовата зима. 

aver4e
снимка на aver4e

Хайли лайкли ще довършат и другата тръба, а стрина тогава няма да е канцлерина. И ко прай НАТОто тогаз ?...особено зимъска

buratinob

Наща лесна.

Ще ползваме чист анадолски газ, Ердо обеща.😁

Поне югоизточния фланг на НАТО е обезпечен с газ за зимата.

Само Путин да не разбере.😁

micky73
снимка на micky73
А китайската заплаха няма ли да я боримЕ? :)))
aver4e
снимка на aver4e

За китайската заплаха отговаря "това което имаме като пъпеш"

Сгугню
снимка на Сгугню

Аман от тая хоремащина. Обръщат форума на кръчмарска лакърдия и отплесват анализите къмто спора за броя на дяволите на върха на иглата и колко чибучета може да направи московецът от иглата на  ингилизина.

Две запетайки имаш пропущени поне ........

micky73
снимка на micky73
Сгуга, като приключиш със запетайките, кАжи кво ше правим с китайската заплаха. Тез ше ни купят и продадат преди да им изстине кафето, ние тука борим некви невидими руснаци!
buratinob

Какво да ги правим Китайците?

САЩ пропищяха от тях, ние ли ще им се опрем.

Само в Макетата ни е надеждата.😁

bambi

Ти да не си учителка ма како?

ablepsia

Две запетайки имаш пропущени поне ........

Не по-горе от обувките. Не продавай на краставичар краставици. Не се изявявай поне в тази област и барем нея не осгугняй, в останалите си те знаем какъв си експерт.

българче
снимка на българче

Може би ще трябва да прочетете условията на форума/сайта. Абсолютно забранено е да се правите на модератор и има съответните санкции за това. 

Лазо

      

Отговор на № 40 "българче":

Ако напиша същото за щатите или турция, ще ме баннат! А за Русия всичко може? КАК МОЖЕ да се пожелае на руснаците да "мрат там и да не пречат..."??? Как е възможно? Това са фашистки изказвания!!!

Някаква мярка имаш ли? Защо ни излагаш с този ник "българче"? Ние не сме такива кръвожадни!!!

Смени си ника!!! Не ни срами!!!

българче
снимка на българче

"Да мрат там от квото щат по далеч от цивилизования свят."

 

:)) Някъде да видя призив за скоропостижна смърт ?! Дори като цитираш от същата страница, пак не можеш да се пречупиш и да не промениш 'цитата' и да изманипулираш хората, нали ? 

В крайна сметка, всички ще умрен, нали ? Освен чичко Путин, иляда години да живеЙ!.

buratinob

"Да мрат там от квото щат по далеч от цивилизования свят."

Ако потърсиш в китайската, арабската и ли руската преса ще намериш почти същите думи.

Различни са ни понятията за цивилизация.

Проблем за нас не е цивилизацията, мултикултуризма.

Проблем е ако има многокултури на едно място.

Ако има една култура в Европа, друга в Азия, трета в Африка..... е проблем за САЩ, не за нас.

Ченгето

Таман смятах Българчето за един превъплътен Сгугньо и той взе, че се появи. Добре сте ни дошли, юнаци русофоби. Без вас ще е скучно, а и хъсът с който  дебютира тия дни Българчето е похвален. Веселбата продължава.

българче
снимка на българче

Благодаря за добрите думи, драги ми русофиле (или както се познати иначе - българофоби). Все пак, за протокола - не съм русофоб. Т'ва, че смятам Путин и компания за едни обикновени диктаторче и свитата му е съвсем друга тема... тема за клептокрация, милиарди в офшорки, приятели челисти милиардерди и други подобни забавни неща.

4ик4ирик
снимка на 4ик4ирик

... а защо не ми отговори на въпроса по горе?👽

българче
снимка на българче

Отгворих ти  😂
Ето, ще се самоцитирам :

.....

4ик4ирик
снимка на 4ик4ирик

лелее колко много точки.......също като на муха акуту :-) 

Асол
снимка на Асол

Всяко второ мнение е негово, баси помията

То не е виновно, че му обръщате внимание и така всяка тема отива у киреча. Вчера оспамихте една, за днес е тази

ablepsia

То не е виновно, че му обръщате внимание 

Геният откога-откога е предупредил: "И не оспаривай..."

Гретел

💬

Zmeja

Преди време засекох един (не си спомням ника му),  подобен  по производителност на "българчето",  да пише в един и същ  час и минута под различни статии. Имаше постинги от 10-15 реда пускани през една минут. Публикувах "откритието" във форума и той малко след това изчезна. Мисля си, да не би да се е появил с друг ник?

българче
снимка на българче

Така е другарю, разконспирира ме. Имам един специален файл с около 40 стандартни отговора дето става за всичките ви мнения и просто ги copy-paste-вам. Не че съм бърз с клавиатурата. Просто мненията ви са такива едни ... стандартно еднотипни, без да се обиждаш.... то е до ген и интелект, не е до саморазвитие или подобно трудноизпълнимо.

4ик4ирик
снимка на 4ик4ирик

точно ... на стандартни мнения стандар реплика - пяна кати пожарогасител с пяна. не е като с маркуч. тук не става въпрос за б.б.

buratinob

Така се вдига посещаемостта на "СЕГА" и се вдигат парите за реклами.

Не се стеснявайте.

Пишете!

българче
снимка на българче

Викаш, да искам % от СЕГА ли ? Ще помисля, но едва ли. Пиша тук за удоволствие и по една проста причина - малко ми писна от лъжите и манипулациите ви.

4ик4ирик
снимка на 4ик4ирик

...и понеже става дума за удоволствие.... мокрите сънища, приемат ли се за удоволствие. Какво Вие бихте отговорили разбиращото от фсичко сиганче?

българче
снимка на българче

Нямам представа. Сигурно затова ти е такъв никнейма - птичи ... Нали, учили сме по биология навремето, че птиците не задърже урина/фекалии а директно изхвърлят....

4ик4ирик
снимка на 4ик4ирик

...това е работа на природата, на Абсолютния Разум, така решил така направил. Няма да се чудя и ако в неговите работи се навреш, ама циганчетата на ....на всеки километър. 

Н16
снимка на Н16

нр. 163: Т'ва, че смятам Путин и компания за едни обикновени диктаторче и свитата му е съвсем друга тема..

Кажи за Меркел нещо, все пак. Това че и насън ти се привиждат други неща - го разбрахме вече. Сигурни сме, че подлежи на лечение.)

българче
снимка на българче

Казвам за Меркел. Меркел. 

Надявам се да спиш спокоен довечера и да не се будиш в кошмари с ЦРУ, МОСАД, МИ5/6  и други трибуквия дето не е възпитано човек да ги пише.

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Майкаааааааааааа........

Имаме си много уставен агитпропчик! 

Усвоил е наизуст всичко, спуснато от Центъра. 

И най-важното, агитпропчикът е убеден, че чрез чародейството на глупостите, които пише, действителността ще се промени в желаната посока. 

Козяшка инкантация! 

Incantatio Koziaci! 

провинциалист 2

Защо аз, за да напиша кометар, с новата система ми трябва половин час, а „българчето„ да то кажем, изстрелва постове на всяка митута?

От къде!?

Кой се гаври с „форума„ и двама-тримата форумци, които останаха?

Има ли смисъл да участваме втази подигравка, имаща 20-30 читатели?

българче
снимка на българче

Защото си некадърен ? В смисъл, не те квалифицирам, само ти предлагам причина.

ablepsia

И тъй като темата окончателно се осгугни и охоремази, да цитирам все същия гений:

Иль нам с Европой спорить ново?
Иль русский от побед отвык?
Иль мало нас? Или от Перми до Тавриды,
От финских хладных скал до пламенной Колхиды,
От потрясенного Кремля
До стен недвижного Китая,
Стальной щетиною сверкая,
Не встанет русская земля?..
Так высылайте ж к нам, витии,
Своих озлобленных сынов:
Есть место им в полях России,
Среди нечуждых им гробов.

 

 

 

Butch
снимка на Butch

Например, избитите стотици хиляди българи по време на режима е нещо .... доста пренебрежимо малко, нали ?

Няма нужда от скромност. Пиши милионите  избити от "режима" и ще съм на твоя страна.

българче,

дръж здраво фронта!

Ние, здравите сили те поддържаме.  Високо знамето на ЕТАЦ!

 "Руската заплаха" трябва да се пресича решително. Venseremos!

Ти си на правилната страна на историята. 😁

 

PS Липсва ми сим4о и Majorov. Аз само наподобявам.😖

българче
снимка на българче

Щом не ги поиска поименно и с номер на лична карта/паспорт, имаме напредък. 

ablepsia

Какво е инкантация?

Заклинание, демек, баене против страх от "руската заплаха".

 

 

Bacho Кольо

Благодаря!

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Пиша тук за удоволствие

При по-голямата част от селкорите се наблюдава задоволство от упражняваната професия. 

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Имам един специален файл с около 40 стандартни отговора 

Казах ли ви, че е наизустил всички лиШчета?! 

българче
снимка на българче

Да ти кажа, репертоара ви е такъв, че реално ползвам 10.

micky73
снимка на micky73
Тотален новобранец. Я Сгуга как я кара отгоре-отгоре и по-редичко. Ще се научи то, ако не го уволнят, че не е фешън да се фъргаш на всеки форумец като прасе на беленец. :)))
Libеrtа
снимка на Libеrtа

Аз не виждам с какво е заплашена Меркел или Европа. Достатъчно разбъркаха Украйна. Тя да му мисли за гостите които покани, а не да се чуди на кой да ги прехвърли.

 

От няколко дни чета колко е напорито българчето. Ясно е ново за форума и набира точки. Но просто не му отговаряйте, нека си говори само.

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Не е ново! 

Старо папагалче е. 

Асол
снимка на Асол

Определено👏

Butch
снимка на Butch

В един аватар виждам "картата с черепите" заради която блаженопочившото СДС загуби първите избори. А това "45 години стигат" хваща за сърцето. Поне мен. На 24 - та дата направих 45 години и на 27- ми се качих в самолета за Калифорния с тези думи.

Жив да си българче! Ти ми даваш надежда, че правото (нашето) дело ще пребъде.

 

PS Нали задобрявам? Ако Majorov не се появи, ще си го взема като резервен ник.

банда
  1. Няма нужда от скромност. Пиши милионите  избити от "режима" и ще съм на твоя страна

Аз викам " милиардите" избити. Звучи по-така...

Но дето взеха дюкяна на дедо- туй веке не моим им прости.

( Много липсват старите емотикони) 

 

българче
снимка на българче

Нима отричате, че престъпният комунистически режим изби стотици хиляди българи  от 9ти септември 1944 г до 1989 г нейде ?

Нима отричате, че режимът на Сталин в СССР изби над 100 хиляди таврийски и бесарабски българи (много повече от жертвите на турците след Априлското въстание) ?

Асол
снимка на Асол

Почваш да правиш фалове...същия, ама абсолютно същия текст вече съм го чела в предишния форум, но поставен от друго лице😄

българче
снимка на българче

Що, да не се е променило нещо миналото някак си от вчера или пък някой комуноиден да си е признал греховете ?

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Нима отричаш, че престъпният комунистически режим изби стотици хиляди извънземни? 

И продължава да ги избива? 

Нима отричаш, че режимът на Сталин изби над 100 хиляди таврийски и бесарабски извънземни? 

българче
снимка на българче

Подобни опити за подигравателно отношение към жертвите на комунистическия режим и сталинизма в СССР ви прави не жалък.... вие сте срам за думата човек.

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Към тебе е подигравателното отношение, ама ти така и не се докимясваш. 

Апропо, можеш да туриш още няколко нули към стотиците хиляди. 

Новото число ще изглежда също толкова достоверно, колкото и посоченото дотук. 

българче
снимка на българче

Аха, не стотици ... колко са ? Десетки хиляди или 2-3ма блъснати от каруца в тъмното ?

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Не, бе! 

Милиони са, много милиони. 

Много повече от 7 милиона. 

българче
снимка на българче

Жертвите на комунизма

 

Непълен списък. Според документираните признания на Мирчо Спасов, само в първите месеци след 1944 г, само в Софийска област са избити без съд и присъда над 10 хиляди човек.

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Да, де! 

И аз това казвам. 

Много повече са от 7 милиона, не можеш ли да четеш? 

Гретел

То не е виновно, че му обръщате внимание 

Геният откога-откога е предупредил: "И не оспаривай..."

 

 

 Аз съм чела и друга гениална мисъл

"Чуждата глупост не ни прави по-умни." И гледам, няколко човека упорито я доказвате. 

4il4irik
снимка на 4il4irik

...има и друга мисъл или приказка.. бъди с умния-умен, с простия-прост, с простака-простак...но най добре е да го помогнеш и да не му обръщай внимание. А те, именно това търсят.

читатель

НАТО трябва да се фокусира върху увеличаване на военното си присъствие си на Източния фланг на Алианса, където трябва да изгради отбрана срещу потенциална руска агресия, смята канцлерът на Германия Ангела Меркел

Смехория!

ablepsia

Аз не виждам с какво е заплашена Меркел или Европа. 

Бягайте в горната статия за Виена и ще видите с какво е заплашена Европа, и най-вече България. Връщат ни 60 000 главорези от Германия. Със самолети кацат в Безмер. Меркел е сключила споразумение с Хай Буй и му дава 500 милиона долара да ги коландри у нас.

На фонарь!

 

Вече писах по-горе, че плещенията й за "руската заплаха" са опит да отклони вниманието от извършеното лично от нея престъпление спрямо целия ни континент!

Libеrtа
снимка на Libеrtа

Аз питах каква заплаха вижда от Русия?

4ик4ирик
снимка на 4ик4ирик

Малеиииий това циганче утрепа всечките партнери, затвори им усрата, взе им думата....и на...ни Глас, ни Сгъг, ни америката123456677. Успех голем, не ли. Ама и голям кеф да чета такиви умнотии. 👏🐙🍌🗽🚾

банда

Нима отричаш, че престъпният комунистически режим изби стотици хиляди извънземни? 

И продължава да ги избива? 

Нима отричаш, че режимът на Сталин изби над 100 хиляди таврийски и бесарабски извънземни? 

 

 

При това- с атомни/ водородни боНби.

Butch
снимка на Butch

българче,

Не им се давай на рубладжийте! Те ти завиждат. Ти правиш пачки, а те борят вятърни мелници. Лапат мухи. А ти си вземай кешарката от Южен парк и да не ти пука! 

Ей, да не забравиш да се отчетеш на Раковска 134! Няма да се погледне с добро око.

българче
снимка на българче

Бе да ти кажа, ей ся се обадих на шефа и поисках 1000 рубли повече. Каза, че рубли не може. Викам му, цял отбор форумци в СЕГА може, аз що да не мога ?! 

тогава ми обясни, че те го правили от глупост и за някой друг руски орден. На отличилите се повече им давали да пипнат пистолета на Джерджински... та, съгласих се на +1000 долара и толкоз. Не може всички да сме отгоре, нали ?

Асол
снимка на Асол

Джерджински

 

Грамотей!👍

Виждам, че си започнало да покриваш и други теми, в които се намирва думичката "Русия". Чак при футбола се намъкна

българче
снимка на българче

И какъв ти е проблема, ще споделиш ли или ще ни оставиш да се мъчим с неизвестното и непознаваемото ?

Асол
снимка на Асол

Аз нямам проблем. Не разбираш, нали? Ползвай търсачка...😃😃😃

българче
снимка на българче

Използвах. Потърсих 'какъв е проблема на асол'

Излезе в тоя ред :
1. Форум СЕГА - Парното поскъпва със 7%, а токът - с 2%

2. Форум СЕГА - Социалният министър подаде оставка
3. ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 3 ФЕРУМ ФОСФОРИКУМ D 12 ...

както и :

10 неща, които мандрите не искат да знаете | Накратко - Nakratko.bg

което още повече ме обърка. Вероятно сте твърде сложна личност с много проблеми и не сте лъжица за моята уста.

банда

Ей, да не забравиш да се отчетеш на Раковска 134! Няма да се погледне с добро око.

 

Правилно, там е голям глад в момента....требе да се удари едно рамо.

Zmeja

Трудно се превежда хумор от английски на български.

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Агитпропчето май се опитва да навлезе в terra incognita - иронията. 

Ама му отива като на свинче звънче. 

българче
снимка на българче

Не ги разбирам аз тия висши алюзии... Га съм виждал аз свинче, че и звънче ?! Хеле пък на едно място. Може пък да ми липсват първите 7 години като шумкар и мандраджия, знам ли ...

4il4irik
снимка на 4il4irik

Питай дядо си бе циганче. Нали той попаднал на хора и станал човек - комуниз. После пак попаднал на хора, пак станал човек и...си изгорил парткнижкта

lum

понеже "престъпният комунистически режим" в ГДР е пропснал да "избие" един протестански пастор и семейството му, днес обсъждаме щенията на госпожа канцлерин. Ето още едно мнение относно тях:

Trump’s remarks will likely get attention for their tenor and tone, but what he said next is perhaps more informative about how he sees the trans-Atlantic alliance.  

“They go out and make a gas deal, oil and gas, from Russia, where they pay billions and billions of dollars to Russia,” he said of Germany’s energy purchases from Russia, which is the top supplier of oil and natural gas to Europe. “They want to protect against Russia and yet they pay billions of dollars to Russia, and we’re the schmucks paying for the whole thing.”

от тук

micky73
снимка на micky73
Докато циганчето се е отплеснало по проблемите на Асол да се пробвам да завия пак темата: Какво ш правим с китайската заплаха?! Щото 700+ руснака в София не съм виждал, ама 700+ китаеца накацали НДК-то лично ми показаха вчера телевизорите МУ!
Асол
снимка на Асол

Той изобщо не разбра, защо го нарекох - грамотей. Мноо ми прилича на Павелчо, направо са като под един калъп правени🚬

българче
снимка на българче

А, не разбрах .... :)) Вече ти се подиграха, че се заяждаш за всяко тире, буква, запетайка или подобно.... защо да не използвам повода да ти го върна, а ?

 

Сигурен съм, че се впечатли за доброто ми включване с ДжерДжински, нали ? 

Ще ме харесаш накрая и ще ми пълзиш в краката, но ще е късно.

Ще те замерям с тирета и запетайки както ми падне докато ревеш безсилно за невъзможната ни любов като в някой боливудски филм.

Асол
снимка на Асол

Ама ти наистина ли си мислиш, че някой ти гледа запетайките? 

Аре малко ЛИКБЕЗ

Феликс Едмундович Дзержински

 

 

 

 

българче
снимка на българче

Леле ... какъв срам ! Сбъркал съм цели 2 букви в името на този ВЕЛИК руский ! УжасТ

От което следва, че съм тотален дебил, имбецил, педофил, джендърофил, ... фил и само един 'фоб' - русофоб !

Тутакси ще си сипя миша отрова и цианкалий и ще отида да пукна нейде по далеч... примерно в Брюксел, да не мърся с трупа си тази русофилска ангелогласна армия

българче
снимка на българче

българче съм. Много ти се иска да съм всичко останало, но съм българче. Не че е срамно да си циганче. Е, един Азис си изкарва по почтенно прехраната от много партийни вождове на позитано. Такива като мен са мнозинство и изборите го доказват многократно от 10 години насам.  Вероятно визираш изказване на Цветанов (което не съм  чел/чул) за което питай него. Не знам защо ти приличам на негов говорител но няма да е първата и последната ти грешка в живота ти.

Butch
снимка на Butch

българче,

You are the best! Мачкаш "рубладжийте" като засилен бронепоезд. 

Минаваш като факел. Как си ми липсвал в стария форум? 

А може би си бил там?😁

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Направо като валяк - цинкова кофа! 😎

Сгугню
снимка на Сгугню

Бягайте в горната статия за Виена и ще видите с какво е заплашена Европа, и най-вече България. Връщат ни 60 000 главорези от Германия. Със самолети кацат в Безмер. Меркел е сключила споразумение с Хай Буй и му дава 500 милиона долара да ги коландри у нас.

На фонарь!

Отбелязвам поредната прогноза как щели да ни залеят безброй мигранти по вина на Запада и Борисов, как щели да ни ги натресат и прочее.

Амнайсета поред в сий форум откак почна цялата работа с "бежанците".

Все ни заливат и Борисов все ни предава.

Пък наяве - нищо такова.

И все от една и съща групичка тук валят тия умотворения.

Доморасли врачки разни и любители-сеячи на паника и драма.

Сгугню
снимка на Сгугню

Поздравявам форумеца с ник "българче" за твърдостта и устойчивостта на опитите да бъде залян с помия.

Не се давай, човече, и не се поддавай на глупавите провокации срещу себе си - опитват се да ти изкарат елементарно бан.

Познати подходи на познати никове.

българче
снимка на българче

:) Предполагам и затова внимавам :)) Е, един Лазо се опита да ме изкара не знам къв си с променен цитат и рев до небето. Но и да си получа бан, това е положението.... ще го преживеем :)

Асол
снимка на Асол

А, така, Сгуги! Моралната подкрепа е ноо важна😉

Butch
снимка на Butch

Поздравявам форумеца с ник "българче" за твърдостта и устойчивостта на опитите да бъде залян с помия.

Не се давай, човече,

А, не така! Бях първи който отбелязах, че 

българче,

е правилния форумец и апелирах да не се огъва пред заплахата от североизток.

Той е нашата надежда.

Сгугню
снимка на Сгугню

Какво ш правим с китайската заплаха?! Щото 700+ руснака в София не съм виждал, ама 700+ китаеца накацали НДК-то лично ми показаха вчера телевизорите МУ!

Речи сега с какво толкоз те плашат Китай и китайците?

Тука са се писали сякакви бисери за това как са ни изкупили руснаците, как са ни изкупили турците и т.н.

Сега явно става модно да се плашим как ще ни изкупят китайците.

Или заплахата е от друго?

 

Освен туй, в духа на бойките реплики на форумният русофилиат следва да отбележим, че Китай е съюзник на Най-светлата личност в Кремъл поради което априори няма как да видим зло от него.

Или?

micky73
снимка на micky73
Реквам ти веднага: Китай и китайците ме плашат малко по-малко от руснаците. Щото съм любопитен, а тези са различни. А с руснаците е пълна скука - тия са досущ като нас, но по-малко ги боли главата сутрин. :)))
Сгугню
снимка на Сгугню

А, така, Сгуги! Моралната подкрепа е ноо важна😉

Тия две черти в края емотикон ли са и ако да - какъв?

Ха, рекох да ги болдна и те станаха на квадрат.

Забавно.

Асол
снимка на Асол

Оф топик! Тва с емотиконите го карам малко на сляпо - на каквото ми прилича, щото се оказа, че на различни операционни системи изглеждали различно. Така по-познато ли ти е ;)

Сгугню
снимка на Сгугню

Да ;)

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Но и да си получа бан, това е положението.... ще го преживеем :)

Герой на ЕТАЦ и борбата срещу комунизъма! 

Златна звезда с Рейгън и Тачър, изобразени като рабочий и колхозница. 

Много ще ти гила! 😎

българче
снимка на българче

Човек, да не си препил нещо, че хич не ти разбирам ?!

Туткалчев
снимка на Туткалчев

За да ме разбереш, трябва да си завършил поне начално образование. 

Ти не си ли? 

Асол
снимка на Асол

Това не бива да те тревожи! Не разбираш не само него😃

българче
снимка на българче

Теб не те разбирам. Не съм сигурен дали и ти самата се разбираш. Да ме караш да търся в гугъл какъв ти е е проблема е доста странно, не мислиш ли ? 

Но пък ... в една така невъзможна любов като нашата, няма нужда от разбиране....

дъртреалист

Самозваните квестори на форума се държат като тролове, обсъждайки личната си омраза към форумец, чието мнение не харесват. 

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Освен туй, в духа на бойките реплики на форумният русофилиат следва да отбележим, че Китай е съюзник на Най-светлата личност в Кремъл поради което априори няма как да видим зло от него.

Или?

Цвъкито онзи ден каза, че е заплаха. 

Аз на форумния русофилиат ли да вярвам, или на ходещия на молитвени закуски? 

Гретел

дъртреалист

Самозваните квестори на форума се държат като тролове, обсъждайки личната си омраза към форумец, чието мнение не харесват.                                  

 

Точно! Вие намерихте точното определение - самозвани, а те са си едни тролове. И се държат, като да са им дошли в техния дом.

Сгугню
снимка на Сгугню

Наистина трябва да се внимава. Аз например, един път не внимавах, и след като ти пусна една лъжа по мой адрес, аз ти дадох онова определение, което се дава за човек, който говори неистини..

Йезуит /къде се скри тоя?!?/  в свой стил ме топна и ме баннаха за три седмици.

Тебе тогава си те баннаха за каквото те банват всеки път - за грубиянщина.

А Йезуита е с дългосрочен бан за съжаление.

Bacho Кольо

То грубянщината не е за хвалба, ама ти защо излъга?

Сгугню
снимка на Сгугню

Не съм лъгал тогава.

Аз ако излъжа (заблудил съм се нещо, объркал съм се или пък съм избързал, както беше случая с цената на Околовръстното) си признавам.

Н16
снимка на Н16

И все пак, от какво се страхува Канцлерин ? Че тя нали си изпълни задачката. Спря граничния контрол и пусна необходимия ограничен контингент интернационалисти в ЕС. За тях ще се строят безплатни жилища и ще се печатят нови евро- банкноти. За радост на банкерите и политиците. Иска да го направи - неограничен?

 

Или пак трябва да се събира войнство, както преди 77 години - към Москва и Китай ? Нещо не си пасва, с днешното време). Други са вече, хората.

Сгугню
снимка на Сгугню

Интересни неща стават с номерацията на мненията.

Преди малко последното ми мнение тук беше с номер 255, после стана с номер 242, а спреди малко - с номер 236.

 

А, сега прегледах назад и видях - някои мнения просто са изтрити.

 

sim4о

И не ти възстановяват Руските Теми ???

 

Що тъй правят тез хора???

Долу ръцете отСгугни!


Нека бъдат възстановени и темите на Тормозчиян , например  Протести в Москва включват се комунистите на 15 May, 2017г. - 12:05:10

Долу ръцете от руската група!
Нима Сгугни, с последната си тема Новини от Русия от Сгугню на 29 November не запълни една очебийна празнина на форума?

Нима Тормозчиян  не ни направи съпричастни към борбата и протестите в Москва? 
Четейки живото , експресивно слово на Тормозчиян, имах чувството, че съм на протестите в Москва, че до мене се веят червени копринени знамена.. 
Не внесе ли , малко духовност на форума , пак Тормозчиян с : Духовные скрепы России Видяна: 4,798 от Д-р Тормозчиян на 11 May, 2017 г. 

 

А иначе Танте се опитва да ни заблуди..

 

ГЛАВНАТА опасност за НАТО  е Иран!

 

Поне 50 пъти съм цитирал и анализи, и мнения и аргументация защо НАТО се разширява и защо превозва ракети?

Ами заради Иран!

Мога и ОТНОВО да давам и цитати от "СЕГА" ако щете и интервюта, и изказвания ..

Помним, помним.. каква Русия????????

Иран!

 

Съмнение няма!

Що ма, како ни лъжеш и ни отклоняваш от антииранската евроатлантическа борба??

В чия мелнице наливате вода, другарко Меркел????

 

 

Invisible

Защо изчезват мненията?

micky73
снимка на micky73
Може да прочистват циганиите на циганчето. Би трябвало да паднат до двуцифрено число постовете. :)
браун

Не разбрах защо агитката се нахвърли на българче?! Дали не смята, че само прововерни русофилски мнения имат място в този форум? И други не се допускат? Вярно е, че тук се превърна във филиал на Позитано, ама все пак не се ли допуска и противно мнение? Свобода на словото, туй-онуй...

пп Новият формат на сайта не ми харесва, а емотиконите са отврат (нямам предвид форумеца с този ник).

Туткалчев
снимка на Туткалчев

А ти защо се нахвърляш на "агитката"? Дали не смяташ, че само правоверни глупости имат място в този форум? И други не се допускат? 

Вярно е, че тук се превърна във филиал на помощното във Вършец, ама все пак не се ли допуска и противно мнение? 

браун

Туткалчев, глупостите тук са и от агитката, и от противната страна. Само щото са ви неприятни и не съвпадат с тяснополитическото ви виждане и мнение, не е повод да ги сатанизирате. "Оригиналниченето" и грубиянството ви (имам предвид поста, под който пиша) с нищо не помага за добрия тон във форума. А това, че ника на форумеца, който коментираме е неподходящ - да, бих препоръчал нова регистрация. Смятам, че с това име ангажира с мнението си повече хора, а не само себе си.

micky73
снимка на micky73
Изчети му циганиите, не само под тази тема - белким разбереш! Но няма да разбереш нищо, защото не ти е това идеята...
Лазо

Браун, защо се "нахвърляме" срещу "българче"?

Ами щото не е! И ни причислява всички (българи) към неговия "морал"!

Не бих искал "българин" да се асоциира с безнравственост!

българче
снимка на българче

И кое ви дава повод да смятате, че съм безнравствен ?!

kаily
снимка на kаily

Абе тая жена какви бесове са я обсебили?!?

Довлече милиони врагове на Европа, разхвърля ги навсякъде, защо???

И сег отклонява вниманието!

Това нормален човек няма да го направи, сатаната от пъкъла държи ръката ѝ.

Вижте какво гледах вчера

Muslim destroying a Statue in Italy of Infant Jesus with Mother Mary ... The country which gave him

https://www.youtube.com/watch?v=R4aLWdUYrs4&feature=share

 

И що линковете не работят!

Асол
снимка на Асол

Натискаш третото бутонче от дясно наляво, копираш адреса в прозорчето, ОК и си готова

 

https://www.youtube.com/watch?v=R4aLWdUYrs4&feature=share

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Работят, Кайле. 

Цъкваш на иконката за линк (третата отдясно), вкарваш в указаното поле (URL) линка, цъкваш "запази" и си готова. 

Здравка
снимка на Здравка

Абе тая жена какви бесове са я обсебили?!?

И аз искам да знам отговора на този въпрос. Фрау Меркел е опасна и за Европа и за себе си.

kаily
снимка на kаily

Здравче, непрекъснато си задавам тоя въпрос. Знайно е, че една ситуация се създава, за да спечели някой от нея нещо. Съвсем сериозно питам кой печели от тая ситуация и какво. 

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Не е само за печалби, Кайле. 

Има и простотия, и глупост, и идеологическа индоктринираност, и национална комплексарщина...

българче
снимка на българче

Я споделете какъв точно комплекс избивате когато се обръщате към личност с никнейм 'българче', наричайки го 'циганче'  ?

Дали по подобие на това поведение ми се дава правото вместо Туткалчев да използвам примерно - наркоман (туткал - лепило, изцяло предан русофил... ерго, наркоман) ?!

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Къш, къш!!! 💀

българче
снимка на българче

:)) Не ви останаха думи май. Пробвайте само с емотикончета а аз ще се правя, че всичко ви разбирам... за да не се чувствате пренебрегнат.

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Чиба! 💀

kаily
снимка на kаily

На Асол и Туткалчев благодаря за инфото за линковете, преди беше доста по-лесно.

На Туткалчев за простотията - ще ме прощаваш, ама това нема как да е верно. Не може цела една държава да работи на простотия само, и то Германия.

Можеш да си мислиш, каквото си искаш, ама тук има задни мисли, които ние не знаем.

 

Това беше отправено към Тути, кой знае що пристигна другаде...баси бъркотията...

българче
снимка на българче

Да наричаш един българин като мен с прозвището 'циганче' наистина е голямо падение за всички русофили. Явно за Русия всички в България сме джипсита. Не, че някой се съмнява към кого се предани тези хорица, но все пак всичко си има граници. 

buratinob

Той изобщо не разбра, защо го нарекох - грамотей. Мноо ми прилича на Павелчо, направо са като под един калъп правени🚬

 

И аз така предположих вчера Асол като ми копира любимата си справка от след преврата за фалитите на България.

Отрича обаче, държи се здраво както комунист.😁

Това което ме впечатлява обаче е, че реагира бързо, с готови фрази, нерядко неотговарящи на поставения му въпрос.

Мисля,че форумът е оценен подобаващо и са врегнали група професионалисти.

Трябва да се гордеем, получили сме признание.🌟

българче
снимка на българче

аахахахахахахахаа :)) Човек, влязал си здраво във филма :))))))))

 

Като ти чета 'постовете', единственото признание което ще получиш е на едно определено специализирано място :))))
Иначе, да .. реагира бързо, интелигентно и с чувство за хумор непостижимо за никое русофилско дърво.

И долу ръцете от Асол ! Тя ме обича, братчед !

Туткалчев
снимка на Туткалчев

ще ме прощаваш, ама това нема как да е верно. Не може цела една държава да работи на простотия само, и то Германия.

Не си права, Кайле. Не работи цяла държава. Работи една неголяма клика. 

kаily
снимка на kаily

Добре, де. Тая клика какви задни мисли гони?

buratinob

редактирай

отговор

report

232(Отговор на #231)

Нед., 08/07/2018 - 16:12 (нов)

българче

аахахахахахахахаа :)) Човек, влязал си здраво във филма :))))))))

 

Като ти чета 'постовете', единственото признание което ще получиш е на едно определено специализирано място :))))
Иначе, да .. реагира бързо, интелигентно и с чувство за хумор непостижимо за никое русофилско дърво.

И долу ръцете от Асол ! Тя ме обича, братчед !

 

 

Не знам как успя да напишеш всичко толкова бързо.

българче
снимка на българче

Имам специална приставка към компа. Спира времето, пиша 2 часа реално време за мен, 2 секунди реално време за теб. След което пускам. 

Също така, чувал съм за приставка 'чепат комуноид' която спира времето изцяло за определено мозъци настроени на определени вълни. Твърди се, работи от около 30 години непрекъснато .. но това са слухове, знаеш. Не бих могъл да посоча това за твой проблем, никак!

buratinob

Аз за 2 мин само те копирах написах 1 ред.

buratinob

А това  "братчед" съм го чувал в някой махали.😁

българче
снимка на българче

А аз в един филм с Тодор Колев :)) Кое каквато му е средата, знаеш.

micky73
снимка на micky73
Форумците те кръстиха така дарагой! А народа бързо нанюхва как стоят нещата. :)
българче
снимка на българче

Форумците викаш ... тия дето са русофили и смятат липсата на преданост към Путин за цигания ?

sim4о

Точно обратното!

Истинските русофили са леви и чакат трепетно рухването на ставленикът на буржоазията и олигарсите  - Путин, барабар-цузамен с министрите-капиталисти от Кремъл..

 

И за това сме говорили, говорили, говорили .. анализирали сме и сме цитирали стотици мнения .. Иван Стамболов - Сула, е писал същото ..

 

Русофилите са леви и са носталгици!

 

А по какво ще ги познаем ли? .. ами по много неща - от заинтриговаността им от Русия , по никнеймовете, по това за което пишат , по използването на руското обръщение "товарищ" ако щете !

 

Такива са ни те - русофили!

Имат своето място на Форума!

fierce 2

е имаме си пак форумен клоун😊

българче
снимка на българче

Няма да говориш така за buratinob. 

Invisible

Кой е той?

Slava
снимка на Slava

Виждам, че

ablepsia

169

Нед., 08/07/2018 - 13:21 (нов)

 

е побързала и тук да сложи лъжата в която беше уличена под тази статия

 

https://segabg.com/forum-topic/viena-i-sled-100-g-nyama-da-priemem-obratno-bezhanci#comment-3832

 

И същата пише за тролове, нарежда на останалите да не се отклоняват от дискусията, а под горепосочената статия започна от Безмер, мина през острова на Борисов, през гръцкото имение на Плевнелиев, за да стигне до френските парашутисти в Коиловци. Да питам ли "кой ти плаща", за да бълваш тролщини и лъжи?

 

buratinob

Май трябва да просмислим критериите за:

Българофил - Страстно да мрази Путин и Русия. Да бъде предан на ЕАТЦ.

Българофоб - Да не е джедър, да мисли, че освен САЩ има и други развити страни.

 

П.П. Май не остана място за  отношението на горните към България, ама на кой му пука за тая земя като човешка длан.

Колко такива територии са усвоили демократите, една в повече или по-малко, даже не ги броят.

Н16
снимка на Н16

Не разбрах защо агитката се нахвърли на българче?

Защото българчето не е българче, а въздушно балонче ?-)
Или са цял екип - отбор от въздушни балончета))

micky73
снимка на micky73
Бе къв екип - некъв запецнал скрипт, някъде по компютрите. :)))
Лазо

Чудя се защо "българчето" толкова мрази Русия? Какво му е направила? Може би са исторически причините? Не иска да ни е освобождавала? Яд го е на нея за това?

Дали е българче изобщо? Кой плаща? Същите дето на Меркел и цвъка ли? Или връзката е съседска?

Та, "българче", какво лошо ти е направила Русия?

И какво добро ти е направила Меркел? Може би ти харесва да ни пратят мюсюлманските "бежанци" от цяла Европа у нас?

Invisible

От къде разбра, че българчето мрази Русия?

Той не харесва Путин.

българче
снимка на българче

Не мразя Русия. Харесвам много руски автори, музика и имам доста приятели руснаци. Виж, за Путин и кликата олигарси дето не само ограбват руснаците но и се **** с комшиите си, думата 'омраза' е мека. 

Петолучков
снимка на Петолучков

Изчетох го Лазо... требе да е сърбин - много отбира от българи. И изпедепцал целата логика от кора до кора - по реториката си личи. Бравос!

buratinob

Слава, просто завиждаш, че не са те удостоили с орден:

 

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD_%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%8B

българче
снимка на българче

:) Изглежда мнението ми редица русофили е било прекалено високо (а не беше много високо само от четене на постовете им).

Накратко да резюмирам :
идва един нов 'форумец' с ник 'българче' който има наглостта да се държи възпитано и да отговоря на всеки. Най-наглото обаче е, че декларира ясно че не харесва Путин и сие и определя соца като престъпен комунистически режим. 

Следствието - лични атаки срещу личността му, обвинения че е трол, обиди, квалификации и лично заяждане. 

'Българче' опитва да слезе на тяхното ниво и им връща всичкото което получава по много. При това без нито една обида или квалификация към никого лично. Опитва се да се шегува и държи цивилизовано въпреки всички нападки.

Бива наричан клоун. 

Ето, 'форумци' ... това точно, сте вие 'клоуни'. Не сте способни на една нормална дискусия/спор с човек на различно мнение от вас и при това, се имате за нещо повече ?! 

Жал ми е за вас.... около 10 мин, после ми минава.

 

sim4о

Руската група вселява в сърца ни, само скръб и жалост!

 

Но имат, имат своето място на форума!

Долу ръцете от тях!

 

Що да не са вторачени все към Москва???

buratinob

'Българче' опитва да слезе на тяхното ниво и им връща всичкото което получава по много

 

Открил си антигравитацията викаш?

Вече от долу можеш да слизаш нагоре.😁

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Добре, де. Тая клика какви задни мисли гони?

 

Не знам дали гони задни мисли. 

Може така да разбира работата за доброто на Германия. Има немалко хора, които, ужасени от ниската раждаемост в Германия, сериозно мислят, че прииждането на мигранти е нещо добро. Познавам такива българи, живеещи от 15-20 години в Германия и устроили се вече там. 

Такива като Булинка и като тях не разбират какво означава да смениш 20% от населението си с друг етнос. Впрочем не друг етнос - другаезикова общност, друга раса, друга религия, друго светоусещане. Това идентичността за нищо я нямат. Мислят технологично. И уйде коня на Германия и Европа в ряката... 

kаily
снимка на kаily

Нали не си вярваш, като пишеш?

Що смяташ толкова народ за толкова абсолютно тъпи, че да не виждат какво става? То не е един човек, не са двама, и всичките тъпи като галоши и толкова нагли?

Просто щом са се докопали до такива високи позиции, требе да са поне хитри, ако са тъпи, според теб...а питрият човек винаги играе некви игри

 

Кой колкото и технологично да мисли, вече се мина бая време и при технологичното мислене се проследяват резултатите непрекъснато. нема как да не с ги видели. И продължават?

Извинявай, ама това твойто е по-безумно от теориите на конспирациите.

ivm1976

Si vis pacem, para bellum

Спокойно. Танте Меркел просто си прави вятър на устата.

Ако беше сериозна щеше да представи програма за възстановяване на бундесвера, луфтвафе и бундесмарината след погрома преди години.

Програма няма. ВС на ФРГ си остават напълно разрушени.

Лазо

Ами върнете се назад и прочетете какво написа "българчето": "да измрат всички в Русия, за да не пречат..."

На това аз написах, че са фашистки изказвания, но отговор от "българчето" този път нямаше!

Що ли?

Н16
снимка на Н16

идва един нов 'форумец'.. който..се държи възпитано и отговоря на всеки..

Въпроса не е в писането на изречения, заради самото щракане и писане. А в аргументираното и с факти и доказателства написано мнение. Било то американо- израело- или Меркелофилско.) Тая част обаче, липсва)
Има само безграничното желание да се ходи в Русия - на гости при Путин или при жена му))

българче
снимка на българче

И как да отговоря аргументирано на русофил, дето ме пита дали знам кой е баща ми ? Ще споделиш ли ?

Или на друг който ме нарича 'цигане','трол', козяшки не знам къв си (даже не знам за какво иде реч, та ми е трудно да се обидя с това 'козяшкото') :)

Едната Асол пък се вторачва във всяка граматична грешка ... естествено само в постовете на неправилно мислещите, другите срамежливо ги пропуска.

Вие въобще способни ли сте да спорите с уважение и без обиди и квалификации към личността на опонента ?

micky73
снимка на micky73
Цъ! Мерака му е да бачка във Втора Атомна. На половината форум се предложи, ама има условия - да не храни прасета.
българче
снимка на българче

Мерака ми беше да не бъда храна за прасета. Изглежда паметта ви не работи много добре. Хубаво е в такива случаи да проверявате отново нещата.

българче
снимка на българче

Путин не се ли разведе ? Православно някак си беше разводът му, ако не бъркам.

Н16
снимка на Н16

Може така да разбира работата за доброто на Германия. Има немалко хора, които, ужасени от ниската раждаемост в Германия, сериозно мислят, че прииждането на мигранти е нещо добро. Познавам такива българи, живеещи от 15-20 години в Германия и устроили се вече там. 

Такива като Булинка и като тях не разбират какво означава да смениш 20% от населението си с друг етнос. Впрочем не друг етнос - друга езикова общност, друга раса, друга религия, друго светоусещане. Това идентичността за нищо я нямат. Мислят технологично. И уйде коня на Германия и Европа в ряката... 

Да ама не е само това. Те не искат новите етноси само за ФРГ, но и за целия ЕС. Искат и да плащат на тия, които да ги приемат на тяхна територия. Така че, тоя план ще да е с глобална насоченост. "Обединена Европа" трябва да е такава, каквато не е била досега. Религиите трябва да са 2- конкуриращи се. Да се приказва на различни езици. И т.н.

D4D5
снимка на D4D5

"Днес има официално изявление на Белия Дом, че позицията на САЩ за анексията на Крим и подръжката на терористите в Донбас и Луганск от Рашка е непроменена. Включително, американски сенатор обяви, че изглежда санкциите са недостатъчни и трябва да се обмисли увеличаването им."

 

А на някого дреме ли му? Аз лично пет стинки не давам.

българче
снимка на българче

:) И това мнение е в отговор на теза, че Белият Дом щял да признае Крим. 

Браво.... вие сте един много честен човек, който въобще не се опитва да манипулира хората... истински русофил.

D4D5
снимка на D4D5

Ти тъп ли си? Тва е в отговор на твоя коментар, не на някаква теза. Тоя бил казал тва, оня бил казал онова. И аз трябва да се впечатля ли? Ми да си дрънкат, боли ме фара. 

Лазо

Ето точните думи:

 

"Пълна изолация на руския режим и никаква търговия с тях. Да мрат там от квото щат по далеч от цивилизования свят."

 

Значи Русия не е цивилизована?

Кой си ти, че да определяш една велика държава? Какъв си? Какво ти е направила Русия?

Войните през 20-и и 21-ви век в света са развързани от Запада! Не от Русия!

българче
снимка на българче

О да, Русия определено не е цивилизована към момента. Същствуващата цензура, следене, забрана на протести, физическо и психологическо насилие над всеки, корупция на световно ниво, мафия, беднотия .... всичкото това са атрибути на един варварски свят който няма нищо общо с върховенството на закона, свободата на личността и правото за изразяване на мнение.

Русия в Чечня сигурно цивилизовано направи референдум и въобще не убиваше цивилни ? 

Десетките избити опозиционно мислещи журнаисти в Рашка сигурно е поредният пример за цивилизованост ?
Какво дда кажем за убийството на Немцов ?

 

 

Какво са ми направили Русия ? Например 45 години съветско робство е най-близкото. В по далече план, атентатът в ц Света Неделя, 1916 г руски войски в Добруджата, русия е единствената която е ПРОТИВ Съединението, Капитанската война е предизвикана от Русия... Човече, правилният въпрос е .. какво приятелско въобще е направила Русия за България ?!

sim4о

атентатът в ц Света Неделя, 1916 г руски войски в Добруджата, русия е единствената която е ПРОТИВ Съединението, Капитанската война е предизвикана от Русия... Човече, правилният въпрос е .. какво приятелско въобще е направила Русия за България ?!

 

1. Примерно положително - прави така, че да си имаме днес, в момента Българска Държава и да говорим и пишем на нашия си език ..

 

2. Отрицателно - казвал съм го многократно..

На р. Драва четвърти казашки полк (или беше трети полк ???? ) на предмостието при Валпово пленява три наши оръдия от 16-а дивизия.

Ама ние пък после обкръжаваме целия щаб на Терския полк до Клагенфурт .. ама те се емват да се предават на някакви англичани.

 

3.Има и други държави и народи - дето са постъпвали с нал лошо .. ей швеците .. през 10 век Светослав идва тукана с войска и помъква някакви книги накъм Киев..

После пък - в САЩ швеците ни биха за 3-4 място на малкия финал..


Друга не съвсем приятелска към нас държава е Иран.

Иранците тъкмят ракети - искат да ни нападнат с тях, та да се защитим - трябва да градим бази на НАТО, да го разширяваме, да майсторим щит и да се харчим!

 

Що тъй правят тез хора???

 

4.А Танте да каже с думи прости, на нас - на бъдещите хора, що Иран отпадна като основна заплаха и що на негово място се намърда Русия?

 

 

Butch
снимка на Butch

Що тъй правят тез хора???

👍😁

hamel

Тва вече не е на мода, щото е тъпо, както като съчинителите, така и като дуднещите тея тъпотии. Ако ти, болко моя, се драскаш за "българче" - проследявай социологиите по отношението на респондите към рашка. Ако искаш, да те подритват и да се гъбаркат с теп - нидей.

buratinob

Тръмп си направи селфи с Ким, сега ще направи друго с Путин и пак минава на снкции, мита и.... то друго май няма.😁

Президентът на САЩ е бутафорна фигура, няма да спре Уолстриит да търгува с ембаргови страни.

Само ще им вдигне ставката, акодо сега са вземали 1 % сега ще вземат 5 % заради риска.

fierce 2

Вие въобще способни ли сте да спорите с уважение и без обиди и квалификации към личността на опонента ?

а върху какво да спорим?!?

върху квалификации и предположения?!?

няма как!

Лазо

Нека Меркел първо докаже, че Русия е заплаха! Първо, второ, трето...

С какво Русия е заплаха? Ще нападне Германия? Ще нападне България?

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Да ама не е само това. Те не искат новите етноси само за ФРГ, но и за целия ЕС. 

 

Не че Германия иска новите етноси за целия ЕС, но така се получава, защото така или иначе това е някакво пространство, управлявано от ФРГ. 

Когато останалите народи са тъпи и позволяват това, що да не го правят? 

buratinob

а върху какво да спорим?!?

върху квалификации и предположения?!?

няма как!

Върху ОБОСНОВАНИ предположения.

Това вече е друга бира.😁

buratinob

Лазо Меркел не иска да доказва нищо.

Тя казва:

Сърбайте попарата дето я забърках с мигрантите, но мислете за "заплахата от агресивна Русия".

Мигрантите са маловажни.😁

micky73
снимка на micky73
Скрипта "циганче" май заби и налива всички словоблудства в един пост! Това към администрацията де - че така става скучно....
българче
снимка на българче

скрипта 'мишок73' май се прави на модератор ?

micky73
снимка на micky73
Я, оправи се!!! Това е хубаво, че форумците взеха да пишат по темата. )))
buratinob

Мики не забива, преследва ме и в темата за децата в тайланд.

Ама аз имам и други ангажименти.

Не съм дежурен по форум.😁

Страници