Quantcast
Борисов кипна след скандал между репортери и пиарката му | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / Видео

Борисов кипна след скандал между репортери и пиарката му

40 022

Скандал между журналисти и пиарката на Борисов Севделина Арнаудова се разгоря по време на брифинга в Министерски съвет тази сутрин и това накара премиера Бойко Борисов да кипне и да се скара на своята пиарка.

Репортерът от телевизия "7/8" на Станислав "Слави" Трифонов - Станислав Балабанов, предизвика гнева на колегите си с настояване да му се отговори на всички въпроси. Те започнаха да го прекъсват, намеси се и пиарката на министър-председателя Севделина Арнаудова.

Премиерът се ядоса от цялата дандания и заплаши Арнаудова, че ще я изгони от пресконференцията. Той няколко пъти я помоли да млъкне, а тя накрая се обиди и каза, че сама ще си тръгне. "Ми, тръгни си! Тръгни си!", сопна й се той, като обясни, че ще отговори на всички въпроси, защото "Няма да слушам след това, че някой искал да ме пита нещо и аз, като Радев (б.р. - президента на България), съм се обърнал и съм избягал!".

Видео: Novini.bg

Към края на брифинга Борисов дръпна и една реч как и той можел да изпее някоя песен, "и то нелошо", визирайки Слави Трифонов, чийто репортер зададе най-много въпроси на брифинга. А на тръгване благодари за въпросите и изпрати много поздрави на собственика на телевизия "7/8" и добави: "Мо`е се надпяваме".

След което започна нова разправия между репортерите в залата, като обясненията бяха най-вече за това как се използват микрофоните (недоволството на другите репортери бе, че Балабанов държи непрекъснато включен своя микрофон, което блокира останалите микрофони и така другите журналисти не могат за задават въпроси). 

Севделина Арнаудова пък съобщи, че Станислав Балабанов е пуснат без акредитация в сградата на Министерски съвет. Тя напомни, че си има ред за влизане в сградата, но не стана ясно защо тогава репортерът на телевизия "7/8" е пуснат в сградата или защо не му е издадена акредитация.

Още

БОЕЦ: Подслушвани са журналисти от български и чуждестранни медии

16.06.2021

2464
Кметът на Чикаго отказа да дава интервюта на бели журналисти

20.05.2021

5997
Лидерът на БОЕЦ е осъден за нападение над журналист

27.04.2021

2119