Quantcast
Цачева отложи срещата за арестите заради Цацаров и Маринов | СЕГА
facebook
twitter

Горещи новини

Цачева отложи срещата за арестите заради Цацаров и Маринов

1822
Илияна Кирилова

Във връзка с неотложни ангажименти на главния прокурор на Република България Сотир Цацаров и на министъра на вътрешните работи Младен Маринов насрочената за днес, 4.12.2018 г., от 14.00 часа, среща във връзка с препоръките на омбудсмана Мая Манолова, изпратени до министъра на правосъдието Цецка Цачева, се отменя, съобщава министерство на правосъдието. Предстояло определянето на нова дата.

Часове по-рано бе обявено, че министърът на правосъдието Цецка Цачева свиква среща с ръководствата на Прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, Главна дирекция „Изпълнение на наказанията" и Областна служба „Изпълнение на наказанията". А за основна тема бе посочена условията в следствените арести.

Повод за срещата бяха снимки, разпространени от омбудсмана Мая Манолова от килията на бившата кметица на столичния район „Младост" Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова. Те заедно с Петко Дюлгеров, също бивш кмет на района, са обвинени за подкуп. Задържаните Иванчева и Петрова също са отправили искане да присъстват на свиканото от Цачева заседание. На срещата бе поканена и Мая Манолова.

 

Още

Правителството утвърди религиозните празници извън православните

18.12.2019

4032
МВР и Столичният инспекторат иззели 4 камиона с отпадъци за изгаряне

18.12.2019

3555
Пожар унищожи към 3000 прасета в Добруджа

18.12.2019

1253