Quantcast
Арман Бабикян: Правим комитети в страната и създаваме широка коалиция | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Арман Бабикян: Правим комитети в страната и създаваме широка коалиция

Ако бяхме дали воля на персоналните си виждания, щяхме да изгоним 2/3 от площада, казва още той
3 958
 БГНЕС архив

„Отровното трио“ няма да прави партия, но ще направи сериозен опит да създаде широка коалиция и вече се правят граждански комитети в страната, които да се присъединят към такава коалиция. Това обяви в предаването „Политически НЕкоректно“ по БНР Арман Бабикян,  анализатор, пиар експерт, част от т.нар. „Отровно трио“. 

„Ако прокуратурата беше нахлула по този безцеремонен начин при Борисов и в Народното събрание, както в президентството, нормалната реакция трябваше да е тази, която ние предприехме. Тук не става въпрос за симпатия към някого... Наложи се да бъдем с хора, с които идеологически сме на различни позиции. Дадохме си сметка, че сме там, защото не сме леви или десни, а защото има вертикален натиск върху демокрацията и справедливостта. Ако бяхме дали воля на персоналните си виждания, щяхме да изгоним 2/3 от площада“, коментира още Бабикян. Според него премиерът е опитен в това да разделя хората, „за да може тържествено да мине по магистралата“. 

„Беше глупаво от страна на властта за 20 дни да се пуснат осем различни версии за това какъв вид злина стои зад гърба ни. Бяхме хора на президента Радев, на Васил Божков, на Цветан Василев, на Христо Иванов, на Мая Манолова. Комично е“, обяви още той. 

Арман Бабикян беше категоричен, че „Отровното трио“ няма да прави партия: „Първо, ще направим сериозен опит да създадем широка коалиция. Ние правим граждански комитети в страната, които да се присъединят към такава коалиция. С удоволствие сме склонни да работим с „Демократична България“, с „Изправи се.БГ“, с партията на Слави Трифонов... Да гарантираме цялостната честност на изборите, това е пресилено да се каже, но да се опитаме да намалим изкривяването на изборите, за това имаме ресурс да го направим, ако се съберем повече формации, защото извън ГЕРБ няма политическа сила няма възможност да покрие всички секции в страната“. 

31

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Отцепниците от БСП обявиха нова партия вляво

13.01.2021

6100 134
Триото и Манолова подписаха споразумение за общи листи на изборите

29.12.2020

Обновена

3852 53
Възходът на „отровните” демонстрира провала на политиците

24.12.2020

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

4942 25

Коментари

Страници

nafta

Няма да има партия, но коалиция ще има. Маямата и тя няма да прави партия. Остана само Слафчо плюс психобесните. Да, и Адвокат Хаджигенов с блокадите по пътища и градинки.

Набабикянил: авторът.

Кара Колю

Ндааа...😁

Три села, три села в едно село се сбраха, три реки, три реки в една река се сляха, три моми, три моми със глас един запяха.

hamel

Даването на трибуна на такива като Ваша милост, които не знаят смисъла на думичките, е ноо по-опасно.

Бихте ли ни разкрили своето сфащане за термина "метеж"?

Minderbinder
снимка на Minderbinder

"Метеж" е често срещана диалектна форма на наименование на действие, извършвано с метла.

Sergey Dimitrov

Метеж защото протестираха срещу НЕЗАКОННИТЕ действия на прокуратурата ли?

Или защото поискаха оставката на премиер и министър посочени за участващи в корупционни схеми и непотърсили МИЛИОНИ дължими на държавата?

Затова ли метеж?

BL.N.Lmt

🇧🇬🏴‍☠️:)Откровено казано А. Бабикян е наивник, абсолютно сигурен съм че не могат да победят

🏴‍☠️🎃ГУП🎃🏴‍☠️, червено/кафявите улични тактики не донесоха нищо на Протестите24/7.

Това в което протестите успяха е да се изпусне Парата около Президента Румен Радев и да "набият канчето на гл. Прокурор Иван Гешев който престъпи границите на легитимното поведение. С две думи БСП и Корнелия Нинова се погрижиха да имат добри 

карти за Изборите (: 🏴‍☠️🇧🇬

 

BL.N.Lmt

🏴‍☠️ГУП🎃 е акроним/абревиатура,  за Гербаво Управление до Пролетта🏴‍☠️🇧🇬🏴‍☠️

paragraph39

/:/ в. "СЕГА": Арман Бабикян: Правим комитети в страната и създаваме широка коалиция

/:/в. "СЕГА"Валери Симеонов: Веднага да бъде наложена триседмична карантина

........................................................................................................................

Съвпадение ли е?!

А и нямаше ли предизборно да е по-добре за ГЕРБ+"Патриотичен фронт"/НФСБ+ВМРО/ Карантината да е тримесечна, а НЕ само триседмична?!

randevu

Тия тримата вкараха Великата Мутра в една жипка. Мутрата е скован от страх, надебеля, подпухна, оглупя, рязко остаря, шизофренира се и това не е от КОВИД-19. 

Johnny2965

Вервайте се, че не е от Ковид-19.

Що се отнася до оглупяването - не виждам база, на която да бъде отчетено.

илианм
снимка на илианм

👍😄👋

randevu

Важното е да сме здрави.

bobone

Интересно....не споменават, че ще "работят" с ДА България и Боец. Бсп-то също не го споменават.

Що така бе Бабек? Явно протестърите се делите на "правилни и неправилни". Къде отиде ви е общият фронт срещу Бойко? С тъпаци като вас, Боец, МаяМа, Слафчо, Корни и Христо, бат' Бойко ще управлява още... Повръща ми се.... Най вече от Триото, МаяМа с инвалидните колички и Боеца.

Forza NATO

Интересно....не споменават, че ще "работят" с ДА България...

 

С удоволствие сме склонни да работим с „Демократична България“...

BL.N.Lmt

🇧🇬🏴‍☠️:) Вълненията 🏴‍☠️🎃Бойкови🎃🏴‍☠️ са от съвсем друго естество, нищо че стои 🏴‍☠️"диван чапраз" 🏴‍☠️🇧🇬 

Epikur

 

Да препълваш коментарите си с емотикони, не ми се струва твърде изискано. Всеки разбира се има право да си изписва постовете, както намери за добре, моят коментар е лично мнение. Ако в една къща има няколко украсяващи я атрибути и цветя,  изглежда приятно и изискано. Ако я препълниш с всякакви украшения, изглежда разочароващо. Същото е и с дадена тема. Цитатите(ако са малко и подходящи) я правят красива и убедителна. Обратно, става скучна за четене, когато е претъпкана с цитати.

BL.N.Lmt

🏴‍☠️I'm doing it for fun it's not a big deal🏴‍☠️🍒🍒🍒🍒🍒

Доц.Трътлев

Simply, you are losing readers.😃

boot

Надявам се(едва ли) да информират широката общественост "комитетите" как ще поправят или "оправят" положението в БГ, ако не е тайна де?

Кайзер Сoзе
снимка на Кайзер Сoзе

БРЦК в Гюргево

принцеса Даяна

Бабикянките от т.н. "отровно трио" ОЩЕ не знаят, че комитетите се избират, после събират и избират воеводите. Да го запомни добре!! При тях Сашо Dikoff назначи воеводите, пък него кой го назначи се сещате. Иначе арменеца като го гледа човек на снимката излъчва "изключително доверие" на оратор не излизащ от селската кръчма.

*

Бащата на фалшивите новини Арман Бабикян – ПР съветник на ДПС и коалиция „Десните“

https://tribune.bg/bg/mrezhata/bashtata-na-falshivite-novini-arman-babikyan--pr-savetnik-na-dps-i-koalitsiya-desnite/

дядо Илия

След всичкия тоя вандализъм, глупави постановки и откровени безобразия тези ще се надяват на някакъв успех! Хората трябва да са изкукали, за да им се доверят. Но по-лошото е, че остана прецедент с възможността да не спазваш обществения ред, а полицията да те пази! Твърде извратено тълкуване на правата по време на демокрация!

Evasion

Този иначе толкова симпатичен чичак съвсем не знае сам какво да прави... Явно кинти да прави партия няма, но готовност има... но пари никой не дава... а желание има, но пари няма... и се чуди как хем да остане на повъхността, хем да намери спонсор...

Калпазанче

Отечественият фронт е отдавна измислен! 

Споменатите организации са неспособни да са *гръбнак" на такава деесособна структура.ое видно е.

Kerr Avon
снимка на Kerr Avon

Триото има основната вина за провалянето на протестите, които уж били организирали. Истинските организатори бяха Каренин с нахлуването на гавазите му президентството и башибозука от НСО на Росенец.
На хората ни прикипя и излязохме по улиците. Ама тия били организатори - айде бе. Там бяха и БСП и Възраждане и кой ли не, никой не се писа за организатор, освен тия самозванци. Не бих се учудил, ако са на заплата към чекмеджето МУ...
И разбира се главният организатор е Самотният рейджър с джипката, за цялостно творчество. Безбройните МУ подвизи през трите МУ един от друг по-успешни мандата, спечелиха трайно любовта ни. Горим да МУ я покажем, но ТОЙ е свенлив и се крие от възторга ни.

   

 

 

Кире

Като каза за Костя - той жив ли е? Бибикянина май му взе папото 😋

 

Г-н Арман, Хиджигенова и оня със срамното име са забавни. Несъмнено те, Славчо, Баце и Корнела трябва да бъдат в следващия парламент! Признавам, че воеводите и бачо Варели също имат място. 

 

Това заслужава явно мамковината. 

paragraph39

Проектът "Българско лято" на В. Божков - всичко, което искаме да чуем, или реално изпълними идеи

22.11.2020

"Не целя да бъда премиер или да имам политическа власт. "Българско лято" не е партия, а политически проект за образовани българи. Аз съм бизнесмен, а не политик. В политиката трябва да влязат млади хора с чисти сърца. Личната ми мисия е да реализирам проекта, да елиминирам корупцията и зависимостите на властта. Бъдете смели и независими. Отстоявайте позицията си и дръжте на думата си." С тези думи Васил Божков се включи в представянето на своя проект "Българско лято"...

Сред основните дейности, планирани за изпълнение от проекта, е своевременно влияние на гражданите и народен вот на недоверие срещу депутати и министри. Предвижда се въвеждане на електронен референдум. Отстраняване на длъжностни лица при непостигане на резултати. Гарантиране на независимост на съдии и регулаторни органи. Прекратяване на "гласуването под строй". Осигуряване на условия и предимства на можещите и искащите българите за реализация в родната страна. Стимулиране на българските граждани, живеещи в чужбина, да се завърнат, чрез възможности и подходящи условия на труд. По време на презентирането на проекта бе посочено, че до март 2021 г. всеки може да предложи нови идеи. При отправено предложение, идеята ще бъде обсъдена и гласувана и евентуално - приета и добавена към първоначалната програма...

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/proektyt-bylgarsko-ljato-na-v-bojkov-vsichko-koeto-iskame-da-chuem-ili-realno-izpylnimi-idei-video-news_1522855.html
© Actualno.com

 

риболовец 5

      "В политиката трябва да влязат млади хора с чисти сърца."

 

   И това го казва Божков!?

  Боже, Боже!!

  Той, колко ли чисти сърца е замърсил!

gggeorgy

Тези ако са в следващия парламент, ще е някакво денонощно шоу с нон стоп изцепки! Лошичко...

golyamataani

Може коалицията, в която най-верояно ще участва Иванов, Манолова и Трифонов, да се казва "Отровното трио", щото ако случайно дойдат на власт (дано не) със сигурност ще ни отровят живота.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш