facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Баща: Полицията помля от бой сина ми снощи на протеста

Момчето е с полицейска охрана в "Пирогов", за да не бъде сниман колко е бит, каза адвокат Николай Хаджигенов
Обновена
28 116

Увеличават се разказите за полицейско насилие на снощния протест, а във "Фейсбук" се разпространяват и стоп кадри на служители, проявили агресия. Главният прокурор Иван Гешев обаче обяви, че няма да разследва полицията и обяви действията й за законосъобразни.

Днес баща разказа, че синът му е бил брутално пребит снощи на протеста в София, след което 6 часа от Трето РПУ в София и СДВР са отказвали да му осигурят лекарска помощ въпреки молбите на родителите, които са прекарали цялата нощ пред управлението. Разказът му пред предаването на Сашо Диков "ЕвроДикоф" силно контрастира с твърденията на ГЕРБ и МВР, че полицията не е допуснала насилие снощи на протеста, а напротив - сама е пострадала от агресията на протестиращите.

В момента младежът е в "Пирогов" под полицейска охрана, потвърди пред "Сега" адвокат Николай Хаджигенов, който обясни, че ще се заеме със случая му. Юристът каза, че няма законово основание момчето да бъде държано в болницата с охрана и до него да не бъдат допускани хора. "Под охрана е, за да не може да бъде сниман колко е бит. Ако го снимате и го покажете колко е бит, ще стане революция. Майка му е пусната, тя е хирург, след това й е поставена инжекция за успокоение", каза адвокатът.

Нашето дете е помляно, разказа преди това Евгени Марчев пред Диков. Той обясни, че синът му е студент по право в Хага и не е ходил на протеста, за да се бие. "Той е бил отпред, мъже с качулки и черни блузи са го избутали там. И полицията, вместо да хванат хората, които може би са хвърляли неща по тях, са хванали първите момчета отпред и са ги помляли от бой", разказа Марчев.

Когато синът им е отведен в Трето РПУ, започват мъките и за родителите. "Цяла нощ сме стояли отпред. Получихме информация, че три пъти е губил съзнание, молехме жена ми да влезе да го прегледа като хирург. Те най-сетне се съгласиха", разказва бащата. Майката се опасява, че синът й е получил комоцио, затова настоява да го заведат в "Пирогов". "Никой в Трето РПУ обаче не ни протегна ръка да ни каже какво да направим. Накрая един полицай ни упъти да си изкажем мъката в СДВР, защото те отговаряли за това мероприятие", продължава с разказа си Марчев. В СДВР семейството отива около 4-5 часа сутринта. Там ги посреща полицай, който обещава веднага да се разпореди за линейка. Родителите се връщат обнадеждени пред Трето РПУ, но там не идва никаква линейка. Едва сутринта момчето е отведено в "Пирогов" и въпреки скандалното отношение на служителите, баща му неколкократно благодари на РПУ-то, че синът му най-накрая е получил медицинска помощ.

Детето ни е с кръвонасядания, с белези от бой, колената му са ожулени, има жълти насядания по краката, били са го с нещо, което да не личи, описа бащата състоянието на сина си. Той отхвърли като абсурдни твърденията на полицията, че родителите си били пращали децата по протестите срещу заплащане. Марчев не можа да каже дали синът му е момчето, което полицията бие под колоните на Министерския съвет на записите, които скандализираха всички, тъй като цяла нощ е бил пред районното управление. "Жена ми е съсипана. Това е огромна травма и унижение", заключи той.

От безпричинна агресия се оплака и Живко Джамяров, един от основателите на ресторант Soul Kitchen в София. "Никога не съм бил агресивен човек и знам, че всеки протест крие своите рискове, но не съм предполагал, че мога да бъда нападнат от група полицаи само защото съм попитал защо допускат автобуси с организирани протестиращи и провокатори на протеста. Бях напсуван на майка, след което заобграден от тях, след като си представих личната карта, блъскан и дърпан, докато прикриваха техен колега, който ме удряше с юмруци в корема", разказа Джамяров в профила си във "Фейсбук".

Българският Хелзинкски комитет събира лични свидетелства за насилие от страна на властите или от страна на частни лица по време на протестите. "Ако Вие или Ваш близък сте пострадали, ако лично сте станали свидетели на насилие или сте документирали такова, можете да ни го изпратите на електронна поща [email protected]", пишат от организацията. Оттам напомнят, че е добре всички пострадали от насилие лица да си набавят съдебно-медицинско удостоверение за нараняванията си не по-късно от три дни от травматичните увреждания. Ето съветите и на адвокат Николай Хаджигенов:

"Незабавно след като бъдете освободени от ареста, тръгвайте към Съдебна медицина на ул. “Здраве 1”.

Съдебен лекар има 24/7.

Искайте да ви освидетелстват и помолете съдебния лекар да направи снимки на нараняванията и да ги опише в съдебно медицинското удостоверение.

Независимо от това, помолете някой да направи цифрови снимки с добро качество на нараняванията ви:

Цяло тяло отпред и отзад, както и едър план на всяко нараняване поотделно.

Вземете заповедта за задържане, т.к. задържането подлежи на съдебен контрол и незабавно се обърнете към адвокат."

 

 

 

 

Posted by Валентина Каменарска on Friday, July 10, 2020

На този фон полицията старателно неглижира случващото се на записите, като вместо това главният секретар на МВР Ивайло Иванов и директорът на СДВР Георги Хаджиев надълго и нашироко се оплакаха какви наранявания са получили трима пострадали от хвърлени бутилки полицаи. Те почти неохотно обявиха, че ще се направят проверки и ще се потърси отговорност, ако се установи нарушение на техни служители. И полицията, и ГЕРБ обаче са категорични, че полицията е била не насилник, а жертва снощи.

"Ние сме там да осигуряваме реда и спокойствието на гражданите и видяхте, че до 23 часа колегите бяха абсолютно спокойни в поведението си", обясни комисар Хаджиев. Главният секретар пък се оплака, че полицаите са били провокирани, замеряни със стъклени бутилки, пръскани със спрей, заливани със спирт.

На въпрос има ли сериозно пострадали сред протестиращите, Хаджиев обясни, че са задържани 18 души, от които двама - криминално проявени. От тях двама са имали нужда от медицинска помощ и са я получили в "Пирогов", като шефът на СДВР не можа да каже какви са оплакванията им и пренебрежително каза: "Главоболие". Темата бързо бе заметена от главния секретар, който отклони вниманието на присъстващите журналисти със съобщението точно в този момент, че шефът на НСО пътува към София, за да може още днес да се свали охраната на Доган и Пеевски.

Главният секретар подчерта и че протестиращите са били платени, като посочи 40 лв. минимална сума за участник. "Събитията, които се случват в София, се финансират извън пределите на България", подчерта той, повтаряйки опорните точки, спуснати от ГЕРБ на сутрешен брифинг. Що се отнася до протестите в парк "Росенец" Иванов каза, че няма да допуснат двата протеста да се сбият. МВР не действа политически, а действа професионално, отсече главният секретар.

Главният прокурор Иван Гешев изобщо не смята да се занимава с бруталните действия на полицията, защото за всичко са виновни протестиращите. В Туитър той написа: “Прокуратурата застава зад законосъобразните действия на МВР срещу провокациите на платени агитки на Черепа и други олигарси. Няма да позволим нарушаване на конституционно установения ред от лица от криминалния контингент. Благодаря на всички полицаи, които защитават гражданите!”

 

ПРЕДИСТОРИЯ

Сутринта ГЕРБ също отрече да е имало полицейско насилие на снощния протест. Партията хвърли цялата вина за случилото се снощи на президента Румен Радев и не призна никакво провинение на полицията въпреки бруталните сцени как полицаи ритат и влачат за косите протестиращи, заснети от очевидци в късните часове на вчерашните бурни протести в София. Няма да позволим гражданска война в страната, дори да можем да я спечелим, заяви вицепремиерът Томислав Дончев.

"Хората, които бяха пред МС, си тръгнаха мирно, спокойно, както винаги са го правили. Другата група по най-брутален и безцеремонен начин се опита да пробие полицейския кордон. Това бе режисирано от платени провокатори, които имат своя генезис и подкрепа далеч от пределите на нашата страна, в една топла държава, и бяха мотивирани от всички тези олигарси, които в момента са основните сценаристи и режисьори на бледия техен актьор - президента Радев. Нещо повече, след приключване на мероприятието тези шпиц команди се пръснаха из цяла София, организирани, започнаха да чупят автобуси, да нападат шофьори на автобуси, да чупят стъкла", обяви Цветомир Паунов. Той определи случващото се като "брутални издевателства срещу най-мирни хора".

"Всичко това можем да го обобщим по следния начин - всички ангажирани в този процес лица трябва да понесат своята отговорност, ние ясно и категорично ги назовахме, тяхното безсилие в случая доведе до едно единствено обобщение - лицето на Радев, което се изчерпва само в една единствена снимка", обяви Паунов, размахвайки пред камерите снимки на протестиращи граждани.

Тома Биков също хвърли изцяло вината върху президента Радев. "Смятаме, че голяма част от протестиращите срещу правителството бяха подведени и без да разберат бяха превърнати във фон на шпиц командите на Васил Божков. Въпросът е кой печели от това? Ние смятаме, че нито един български гражданин, който се движи в рамките на закона, не печели от подобни събития. Снощи призовахме президента Радев да отправи призив към хората, които вандалстват из София, но той не го направи. Държа да подчертая, че огромна част от тези хора бяха членове на ГЕРБ, разбира се, към тях се присъединиха и симпатизанти. Те не са принуждавани, нито заплашвани, за да дойдат", коментира той. Той оцени митинга срещу управлението на 4-5 хиляди души, въпреки че снощи премиерът Борисов говореше за 12 000.

Правим всичко възможно, за да намаляваме напрежението в страната. Нека да поговорим за българската зима, а не за българското лято (политическият проект на Васил Божков - б.р.), защото добрият политик се познава по това дали мисли за бъдещето, включи се социалният министър Деница Сачева. "Говори се за бити хора, но никой не говори, че полицаите също бяха окървавени", заяви тя. Според нея полицията е реагирала изключително добре и именно "благодарение на тях в момента няма по-големи щети и жертви". Всъщност на няколко пъти снощи силите на реда почти изпуснаха ситуацията от контрол и на протеста се видяха сцени на бъркотия в техните редици.

"Можете ли да си представите, ако Борисов бе вдигнал юмрук и бе казал "Да ги изметем!". Деница е права - този, който е на площада като гражданин носи наказателна отговорност, ако е извършил престъпления. А този, който е политик, носи политическа отговорност. И това е основният въпрос - КОЙ носи политическа отговорност", заяви и Томислав Дончев. "Да не забравяме призивите на президента "Да ги изметем!" и "Мутри, вън!" - те сами по себе си са призив към насилие", заключи Сачева.

68

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

В Минск бяха арестувани координатори на протестите

12.08.2020

3257 58
Полицията в Минск стреля по балконите

12.08.2020

2433 12
Виртуозът Спиваков върна орден на Лукашенко заради окървавения протест

12.08.2020

217

Коментари

Страници

Доверчивия

Тоя да се гръмне!

Искаме си Шехеразада!

Коста Чутурков

Дърт мераклия!

SHRINK
снимка на SHRINK

снощните тъпотии са опити на черепа да печели

Беден Бохем
снимка на Беден Бохем

Ти си мислиш, че има вариант да загуби ли?

☺️

BL.N.Lmt

🇧🇬Протестите трябва да са 24/7 докато правителството не подаде оставка, Избори сега.

Полицейският произвол и насилие само потвъждават необходимоста от ново правителство.🇧🇬

Каубой
снимка на Каубой

ММ, може. Преди това обаче лустрация за Всички членове на БКП/БСП за държавни длъжности. Радев и ген деси да си одят първи.

АлСал

Лелеее, колко бяха безнадежно сами на "брифинга".

ПИК-аджийката предвождаше няколкото мисирки, които после сигурно са съжалявали, че са дошли.

 

А първите автобуси вече са  стоварили "симпатизантите"на дпс на морето. Говориха за етнически мир, ама не обясниха какво правят тези там. Не били организирали контрапротести.

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Нали вие, кога протестирате, пиете студена вода.

Еми те, на -- пратиха ви я снощи.

 

За което получиха бой с палки и влачене за косите.

Разбира се -- бихте не провокаторчетата на Боко, а най-кротките.

Копои сте, а не полицаи, слуги на мутрите, а след пенсия -- сами ставате мутри.

Colt 45

👍 Не полиция а башибозук.

Su38

Цветанов по БНТ. Гледайте го, колегите! Вижте, как се взема завоят, не като вас.

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Вкарването на футболни ултраси е стар номер на Боко.

Като кмет сервира услужливо на Станишев групировката на Боян Расате.

На 14 февруари тогава диванетата мятаха заледени кални буци към полицаите.

Бях там и нарочно се набутах при хланетата, с намерението да ги раздумвам -- дръжки.

Днес -- с пластмасови бутилки вода. Тъпо е, че и до днес медиите нехаят за фактите, или се правят на задници. А беше многократно засвидетелствано от нормалните участници в протеста:

 

https://e-vestnik.bg/5395/нещо-не-беше-наред-с-тоя-протест-а-прово/

http://yvobojkov.blog.bg/politika/2010/07/23/istinata-za-protestite-ot-14-ianuari-2009-godina.581021

 

Тогава полицаите биха напълно мирни хлапета -- до мен окървавиха главата на един кротушко , после видях нагоре по Цариградско да гонят и бият с палка през прасците момиче младо. И не видях да пипнат нито едного от агитката!

 

А от името на Боко по високоговорители съобщиха, че има сигнал за бомба и затова площада трябва да се опразни. Това беше сигналът за полицията, която дотогава изтърпя всички издевателства на ултрасите.

 

 

И тоз същият Боко вчера цял час плете и преплита дантели за сценарии, как Христо Иванов изпълнил бил бални танци със служителите на НСО в Росенец по хореография на Румен Радев.

Боко е прекалено долен, нивото е непостижимо ниско.

Каквито и да сме българите, чак това не заслужаваме.

mercury
снимка на mercury

Само глупав и неопитен човек може да се върже на снимка, като тази - извадена извън контекста и в статичен момент, когато човек вика нещо, което прави лицето му агресивно. Изобщо - снимките са изключително средство за манипулация. 

А "защитниците" на ГЕРБ не били принуждавани да идват на протест. Само им се плаща - из фейса циркулират снимки на чат разговори, от които се разбира, че тарифата е 30 лева, а парите за автобусите идват от държавните субсиидии, които плащаме ние.

Минувача
снимка на Минувача

В социалната мрежа Божков насъсква тролове и агитки от платени протестиращи да отидат на плаж „Росенец“, където пристаналия му Христо Иванов изпълнява поръчките на българския Ел Чапо. Хазартният бос не спира само да плажа, а търси провокация и в големите градове. 
Но освен тролове никой не отговаря на призивите, правят впечатление коментарите на обикновени граждани, които разбиват мита за чистия Божков, който бил „избягал“ заради „правда и свобода“. „Защо вие не се върнете да бъдете "смел"? Как пък изведнъж станахте борец за правда и свобода?!“, пише потребител на социалната мрежа Фейсбук. Друг следящ постовете на Ел Чапо го пита дали в Дубай няма да има протести: „А в Дубай няма ли да има протести :D може да организираш групово търкане на билетчета в подкрепа на Черепа“. 
Вчера на профила си във Фейсбук сложи още по обяд знака на цветната революция като в Сърбия със снимка на юмрука, който е отличителен знак на това мероприятие. През цялото време избягалият от правосъдието ръководеше и напътстваше действията на платените протестъри, които идваха с автобуси в центъра на София, към които се присъедини и Костя Копейкин. Неговите автобуси паркираха на Министерството на земеделието, но нито един от протестиращите не се насочи към президентството, а по команда нападаха симпатизантите на ГЕРб.

wreckage
снимка на wreckage

🏃💨💨💨💨💨💨👈

Pojar

През цялото време избягалият от правосъдието ръководеше и напътстваше действията на платените протестъри, които идваха с автобуси в центъра на София.

Ама това ГЕРБ го направиха???

pasamaz

Какъв божков бе патрулка ?! Какви ултраси ?! Ако бяха ултрасите нямаше да има замерване с пласмасови бутилки а бой с каска по празна глава. Къде ви намират такива бездарни не знам.

Satchi

Трол-минувач, само ти четеш Божков. Ние сме на жълтите павета, за да изгоним работотдателя ти Боко.

Johnny B. Goode
снимка на Johnny B. Goode

Минувача, надявам се че ти плащат на постинг.

Щото ако пишеш по убеждения, много е зле работата.

Bacho Кольо

Бях на митинга в подкрепа на Президента., съвсем близо до стените на бившия Партиен дом. Та да кажа - полицаите се държаха изключително вежливо и търпеливо. Запазваха присъствие на духа,  въпреки провокациите. А те  идваха от 2-3 подпийнали аутсайдера и от още толкова агресивни момчета на 18 - 22 години. Останалите протестиращи се държаха съвсем нормално.

 Но това беше докато протестиращите тръгнаха към Орлом мост. Там пък имаше съвсем малко полицаи.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Тома Биков също хвърли изцяло вината върху президента Радев. "Смятаме, че голяма част от протестиращите срещу правителството бяха подведени и без да разберат бяха превърнати във фон на шпиц командите на Васил Божков. Въпросът е кой печели от това?

 

На протестите срещу Орешарски така ли мислеше Биков? Май не. Нека сега видят, че ножът реже нагоре и надолу. Сега са таковани от страх. Нема лошо. До това води самозабравянето. Дали Божков плаща? Може и да плаща. Има основания да плаща - откраднах му бизнеса по най-мутренски начин. Но не е невъзможно и герп да си плащат за провокаций. А герп да се сърдят само на себе си. Войната с Радев я започнаха те. Цветанов я поведе, а клакьорите като Биков още припяват за "Грипен"-ите. Защото се бяха продали на американците. Но защо трябваше да обвиняват президента в корупция? Цяла комисия му създадоха. Сега торба-акъллиите да си берат гайлето.

atlantis

Най-долна проба лъжец!!! По БСТВ всеки, който иска може да види, как без никаква причина полицай измъкват синът ми и го отвеждат, след което в камионетката са го били, както и останалите отвлечени по неясно какви критерии други хора.  Даже коментара на репортера на БСТВ е, че без никаква причина го отвличат. Репортера попита полицайте, защо го арестуват, след като нищо не е направил, но от тях ни пръ, ни ме. И полицията ни е като управляващите ни. Лъжат и мажат, и никога не са виновни те. Ако има желаещи може да го видите на повторение в предаването на Велизар Енчев.

SHRINK
снимка на SHRINK

каквото повикало такова се обадил о

полисите са инструктиране без причина няма бой.Знаят,че ги снимат  знаят че трябва да са твърди.от всякъде ги следят

всяко действие счетено за заплаха  следва респект..няма как 7-10 полиса да са страхливи и невинния да го арестуват  да не говорим ,че мнозина са с камери.ако счетат че някой е ядро ,провокатор или близък на такъв  го арестуват и закона ги защитава и Така трябва за да има ред.Утре като те нападнат няма да викате "президента" а полиция . далеч съм от мисълта че са всики свестни.

Обаче като няма респект има терор. уличен нпо  прецеденскки.за Орешарски,Виденов  погромите бяха  добри  сега тея на черепа кви са?

Туз
снимка на Туз

Точно👍

 Личи ,че чесъни и лузери  с надежда за някой лев  чували са че черепа плащал...

оставка на онуй! подбудител на преврат.

vasilevil

Внимавайте виждайки края си мафиотите от герб ще манипулират бият и трепят.Това се прави с цел да очернят Радев протестиращите и най важното да останат на власт за да лапат.

BL.N.Lmt

Със какво се отличава Полицаи които подкарват с шутове в главата "закопчан" с белезници протестиращ български гражданин, от футболна агитка в действие ?

Единствената разлика е че Полиция, Жандармерия,

са платени с парите на Българските граждани и данъкоплатци.

Under_My_Thumb

Как полицията МУ пребива младите хора на България за да защити Властта на  суджуците, асансьорите, терасите, къщите на тъщите, къщата МУ в Барселона, водомора, боклукомора, гладомора, сектата «Свидетели на SARS- CoV-2»...

Да спасим демокрацията, ден 2 от мутрите МУ!

https://www.facebook.com/seleidin.hasanov/videos/3373113512733142/

 

Валентина Каменарска is on Facebook Родната  МУ полиция в действие в защита на мафията

https://www.facebook.com/valentina.kamenarska/videos/10223098316549260/?t=2

https://m.facebook.com/valentina.kamenarska/videos/pcb.10223098327389531/10223098316549260/?type=3&theater

 

Simplicissima   180 Съб., 11/07/2020 - 15:54 (нов)

Главорезите на Боко -- след 0:55

https://gospodari.com/полицаи-брутално-бият-протестиращи-в/

 

Дано следващия път, още когато почнат да извличат някого, хората не само да снимат, но и да се притекат на помощ. И да не допуснат никой протестиращ да бъде пребиван.

 

______________________________________

*** Не ходете сами на протестите. Стойте винаги недалече от приятелите си. Имайте план за отразяване на атаките на хиените. Те дебнат за отлъчила се или изобщо самотна плячка. При арест не изоставяйте арестуваните -- питайте ги за име и за телефон, на който да уведомите техни близки или адвокат. Бъдете готови да ги запишете.

 

https://gospodari.com

Полицаи брутално бият протестиращи в София, скрити зад колоните на Министерски съвет (видео и снимки)

11 Юли 2020

Ужасяващи кадри от късните часове на снощния протест в София се появиха в социалните мрежи.

https://gospodari.com/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%B8-%D0%B1%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%B8-%D0%B2/

Under_My_Thumb

Пребитото снощи младо момче от изродите полицаи от МВР – Мето зад колоните на

Министерски съвет се казва Евгени Марчев.

Той е студент в трети курс – право, учи в Хага.

Снощи след като смяха от бой, полицаите са го закарали в ареста на Трето РУП в София.

ЦЯЛА НОЩ МОМЧЕТО Е ДЪРЖАНО В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ В АРЕСТА!!!

Чак сутринта, когато се влошава много, го закарват в Пирогов и в момента Евгени Марчев е там с полицейска охрана пред вратата на стаята /?!?!/.

При него не пускат никого, само майка му е успяла да влезе, тъй  като е лекар.

Евгени Марчев е с тежко комоцио и други поражения, бил е в много тежко състояние, но Слава Богу, в момента е стабилен.

Близък на битото момче: „Той е приятел на сина ми и заедно с други приятели са били снощи на протеста. След 23 часа Евгени е бил извлечен от седем осем полицая от групата на протестиращите и зверски пребит зад колоните. Сега не пускат нито адвокат, нито журналисти да го видят в Пирогов, не пускат и родителите му. Нещо повече – от пресконференцията на безумния главен секретар стана ясно ,че ще повдигнат обвинение за едро хулиганство. Сигурно свидетели ще бъдат биячите. Но момчетата и момичетата от протеста също искат да свидетелстват.“

По отвратителен начин по телевизиите идиотщини говорят главният секретар на МВР с изключително „интелигентната“ си физиомутра, както и строени ченгета, които пищят как им били счупени пръстите. Ами, като биете като изроди, ще си чупите пръстите! Изкараха се ангели небесни, като че ли не виждаме с очите си как бият уродски без да има причина.

Какво налагаше такъв зверски бой от толкова полицаи над беззащитен човек, така и така хванат от тях, на всичкото отгоре със сложени от тях белезници?!

И продължават ДА ЛЪЖАТ ОТ МВР – МЕТО, ЧЕ НЯМАЛО НАСИЛИЕ! ИЗРОДИ!!!

МВР – Мето – върха на малоумието на Хунтата!

Адмирал Валсакор
снимка на Адмирал Валсакор

Помним оня  скетчупа, този случай с  битото  се вее като знаме отначало го удряли ,после като легендата набира скорост- помлян от бой  и пазен да не го снимат аз видях само нападащи лумпени > полицаите протестиращи  доста подпийнали повечето лумпени видях и разни групи дето бяха там  викаха  'червени боклуци" после ги прерентираха.и стана голяма излагация.   а че е платено на повечето  е ясно. както срещу Виденов,Орешарски...сега  какво партия  черепа ли правят щото прецедента няма ни мозък нито качества за партия/правителство..

видях и разделението - който не харесва прецедента е гербераст.а то арестуваха  явни мутри и вместо оставка  опити за преврат  значи тея на прецедента защитават арестуваните .

ми аз не съм! Но зная че въпросният трябва да бъде импйчмант заради служба на друга държава /сащ/ и подбуда  за преврат!

Подкрепям полицаите .

ад видим как 7-8 полицая един дето чопли семки го извлекли стига само един и 2 удара ..та лъжите са явни.

 

SHRINK
снимка на SHRINK

☝️👍

 

туканка  вся сволоч ако не  прегърнеш онд  си гербер ,трол, комунист..

Ми аз не съм но знам от близо онд

1994 г..

пристава на цру.

натам кариера

шеф на  летище Графа

всички нарязани самолети . техника присъства негово одобрени като ВВС началник  проверете.

думите бледнеят и за морала.

шиши

МУТРИ, ВЪН

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш