Quantcast
Борисов: Корупцията сплотява! | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Борисов: Корупцията сплотява!

10 028
Борисов в Пампорово с ръководителите на ГЕРБ-Младежи

"След Станишев - разруха, след Орешарски - двойна разруха, и с двете се справихме. Сега обаче ще има катастрофа", предрече Бойко Борисов на среща на ГЕРБ-младежи в Пампорово. Борисов се появява за първи път от свикването на 47-ото Народно събрание. Опирайки се на управленския си опит, той заяви "корупцията ще ги сплоти" по повод бъдещото редовно правителство. Борисов заяви, че в понеделник ГЕРБ ще гласуват против правителството, а преди него Росен Желязков по bTV заяви, че ще гласуват въздържал се. 

Единственото, с което тези министри и това правителство, може да изплуват, по думите на Борисов е "да крадат". Лидерът на ГЕРБ е уверен, че нито един инфраструктурен проект няма да направи новия кабинет: "Всеки един ще бъде поне два пъти по-скъп заради тази петорна коалиция." Борисов е убеден и че пътят на България към Еврозоната не само ще се забави, но може и изобщо да спре. "Години няма да чувате за тази тема." След това пожела на жителите на "Люлин" "Ицо Хазарта да ви построи път!". Ицо Хазарта победи по получени гласове Бойко Борисов в XXV МИР .

Борисов не пропусна и познатата си фиксация, че Румен Радев е петият член на коалицията и че е узурпирал новото правителство. "Радев държи цялата репресивна машина", каза той.

Още

Кирил Петков търси нови модели за борба с корупцията

19.05.2022

ВАСИЛ НАНЧЕВ

3694
Слави Трифонов към ПП: Спрете да правите каквото си искате

16.05.2022

3929
Двама от НСО са ранени при катастрофа с президентския кортеж

03.05.2022

Обновена

3960