facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Борисов: Няма да влизам в ченгеджийските номера на президента

Завиждам му за съдебната реформа, която направи – съдиите да му носят предварително актовете си, иронично заяви премиерът
Обновена
3 174
Борисов открива обходния път на Поморие

Премиерът Бойко Борисов открива обходния път на Поморие

Posted by bTV Новините on Sunday, July 5, 2020

„Няма в ченгеджийските му номера да влизам.” Така рязко отговори премиерът Бойко Борисов на нападките, които му отправи президентът Румен Радев вчера след посещението си на Белмекен.

„Това е неговата роля – да отиде да се разхожда някъде, да каже нещо и другия ден вие да ме питате ... Ето ги обществените поръчки – виждат се зад мен”, допълни Борисов, докато показваше на медиите довършителните работи по обходния път на Поморие.

„Единственото, за което му завиждам, е, че успя да направи реформата в съдебната система. Това – да ти пращат съдиите предварително актовете си, за това мечтае всеки управляващ, но на нас не ни се е случило”, иронично заяви той, намеквайки за скандала с президентския съветник Пламен Узунов.

А по адрес на правоохранителните органи се изказа вдъхновено: „Да окуражиме прокурорите, да окуражим ДАНС на днешния празник на МВР. Рискуват живота си, защото десетки години сте питали – защо само малки риби, средни риби, цаци, а сега те се занимават само с акули. Сега сигурно въпросът ще е: защо само с акулите? Нека да бъдем малко по-позитивни.”

На президента пък пожела хубава неделя. „Малко да се опита и той да обединява, а не да разединява всеки ден нацията. Бизнесът му, бизнесът ми ... Българският бизнес не заслужава такова отношение”, заключи Борисов.

Преди това премиерът посети „прекрасна пречиствателна станция”, по неговите думи, край Китен. „Морската вода по нашето Черноморие е като сълзичка чиста. Неслучайно са пълни плажовете”, похвали се гордо той и покани журналистите да отидат да снимат съоръжението.

Всеки ден след нас оставяме направено, което дори след това не могат да го боядисат дори - похвали се премиерът. - Направили сме над 50-60 пречиствателни станции"

ПАРАНОЯ

По-рано днес пиарът на премиера Севдалина Арнаудова внезапно се обърна към Борисов: "Г-н премиер, един дрон ни следи!" Предупреждението й дойде докато двамата се возеха в премиерския джип, в който бяха още бургаският кмет Димитър Николов, екоминистърът Емил Димитров, и зам.-министърът в МРРБ Николай Нанков. "Радев!", отсече уверено премиерът. После обаче се оказа, че дронът е на един от работниците на пътя.

АЛЕПУ

Премиерът коментира и строежа на плажа в местността Алепу, който предизвика много полемики. Според строителите това е укрепително съоръжение, но се оказа, че проектът все пак предвижда да е хотелски комплекс.

"Прекрасно място за къщичка на птици – и това ще бъде на Алепу. Ако мислят, че с нахалството си, и мислят, че това няма да е подпорна стена, а блок или хотел... Това ще остане така. Представяте ли си някой да даде разрешение там да се изгради комплекс? Чудя им се на акъла какъв автогол си вкараха – всички виждат, че това е хотел, а те отричат. Ще има наказания – за разлика от други институции, като намерят сгрешили, те седят в ареста – това е работата на независимата прокуратура и разследващи органи", закани се премиерът.

47

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Борисов: Оставка? И аз искам оставката на Радев

10.08.2020

Обновена

15261 368
Няма как Борисов да оцелее до края на мандата

08.08.2020

ТАНЯ ПЕТКОВА

17985 20
Президентът взе решителен курс към промени в Конституцията

05.08.2020

Обновена

24042 166

Коментари

Страници

Zmeja

Борисов: Няма да влизам в ченгеджийските номера на президента

За разлика от Борисов Радев никога не е бил ченге.

pro_hard

Огнеборец, при това теоретик, никога не може да бъде ченге - в добрия смисъл...Виж, мръсните ченгеджийски хватки не е трудно да овладее...

maestrata

Ловец на ЦАЦИ,а не на акули!Хвала!👀

аман бе

Той и Борисов не е бил ченге. Но много му се е искало.

vrana2

   Борисоооов, Борисов дай милион, дай милион, дай милион!

magik
снимка на magik

БОЙКО е ВЕЛИК........а лицето Ръ. Ръ. си е ченге от класа, вербуван от КГБ на  СЛ. бряг.....инспириран от агент Сава и воден за ръчичка от агент Гоце чак до Алабама.....сега вече пуснат на терена в действие....

Тренд Петков

Ми кво да отговори друго!   ГОРКИЯ!!!...Като няма с какво конкретно да обори президента, започва да го кълне...хм..и да се гневи, демек колко съм възмутен, неправилно наплют, как вие не го виждате, вие бе питащи та ме питате,   не ми се отговаря пък на тоя...разединител.  Номера ше ми прави той,  ченгесарски, на МЕН,  аз дето съм всепризнат  корифей именно по тея номера, той ше ми ги прави, новобранец такъв......

Тарикатски номер на глезен тинейджър...правиш се на обиден, ИЗИГРАВАШ го гневен  и айде чао, не ми се говори...МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ  !!!! 

редник

БОЙКО е ВЕЛИК........а лицето Ръ. Ръ. си е ченге от класа, вербуван от КГБ на  СЛ. бряг.

 

Напредва нашата медицина - вече и в психиатричните отделения има интернет...

Вероятно е нов вид терапия.

ppipi7766

По-рано днес пиарът на премиера Севдалина Арнаудова внезапно се обърна към Борисов: "Г-н премиер, един дрон ни следи!" Предупреждението й дойде докато двамата се возеха в премиерския джип, в който бяха още бургаският кмет Димитър Николов, екоминистърът Емил Димитров, и зам.-министърът в МРРБ Николай Нанков. "Радев!", отсече уверено премиерът. После обаче се оказа, че дронът е на един от работниците на пътя.

 

А карантина и за дроновете!

Ще Му фъркат!

SvSophia
снимка на SvSophia

БОЙКО е ВЕЛИК........а лицето Ръ. Ръ. си е ченге от класа, вербуван от КГБ на  СЛ. бряг.....инспириран от агент Сава и воден за ръчичка от агент Гоце чак до Алабама.....сега вече пуснат на терена в действие....

A, и онова на белия кон са го завърнали под вънкашност чужда и под име ново!

А "крадецът вика дръжте крадеца" също под вънкашност чужда и под име ново Сам Той се е опитал да завърне

Какво ли не прави зорът Му, а. 

#Спретедасеизлагатебе

Без

По-рано днес пиарът на премиера Севдалина Арнаудова внезапно се обърна към Борисов: "Г-н премиер, един дрон ни следи!" Предупреждението й дойде докато двамата се возеха в премиерския джип, в който бяха още бургаският кмет Димитър Николов, екоминистърът Емил Димитров, и зам.-министърът в МРРБ Николай Нанков. "Радев!", отсече уверено премиерът.

Това истина ли е? 😂

nottheone1

*

SvSophia
снимка на SvSophia

По-рано днес пиарът на премиера Севдалина Арнаудова внезапно се обърна към Борисов: "Г-н премиер, един дрон ни следи!" Предупреждението й дойде докато двамата се возеха в премиерския джип, в който бяха още бургаският кмет Димитър Николов, екоминистърът Емил Димитров, и зам.-министърът в МРРБ Николай Нанков. "Радев!", отсече уверено премиерът. После обаче се оказа, че дронът е на един от работниците на пътя.

В този конкретен случай яма нужда от НОЩ (понеже ваичко е ясно като бял ден).

Без

На мен ми прилича на виц. Трудно ми е да повярвам, че някой може да е чак толкова прост.

SvSophia
снимка на SvSophia

Виц си е. България я е яхнал Виц, анекдотичен герой, промушен / промушил се в реалността. Алеко и СтеЛеКостов са били направо оптимисти.

аман бе

А, не! Направо се въртят от яд в гроба, че не могат да се вдигнат и да грабнат перото. И да видят тогава бай ви Ганю и Големанов кон боб яде ли!

nottheone1

репликите за дрона със сигурност са верни.

и със сигурност доказват, че записа е истински - нали в него той нареждаше радев да се прави смешен. днешния му подигравателен тон доказва същото.

PlaNed
снимка на PlaNed

Къде се запиляха, пустите му санитари?! 😂

Nickname186

Крайно време е посланик Мустафа да направи оценка допустимо ли е за БЕЗОПАСНОСТТА на НАТО министър-председател на държава членуваща в Европейския съюз да нощува с пистолет до пачки едри банкноти подобно на процъфтяващ колумбийски бизнесмен.

 

Мустафа, моля заповядайте и изкажете свободно мнението си.

Ние високо ценим вашата и нашата прозрачност!

pro_hard

Не знам дали Радев е разединител, но повече от сигурно е,  че Баце е съединител - долен ляв педал...

Zmeja

Радев наистина е обединител. За сега на около 70% от българите. Нещо напоследък спряха да публикуват "социологически изследвания" за рейтингите. Във ваканция ли са социолозите, в престой 60:40 ли?...Абе няма ги!

nafta

Радев обединява 80% от българите.

nebenebe

Туй, едно дърто просто ченге да ти говори за ченгеджийски номера, си е жив ... такова ...майтап. Усвоил е речника на форума. Надзърта той тук.

ppipi7766

Борисов: Няма да влизам в ченгеджийските номера на президента

 

Бе разбира ги бае ви Ганя тия работи, той кога с тях е изръчкал цяла България и половин Европа Радев още безметежно е фъркал в небесата.

Антей

 

Мдааа, вихри ТУРБОЛЕНТНИ се завихрят.

 

От снощи 4 юли - планетите

Меркурий, Венера, Земя, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон

 

започнаха да се подреждат в права линия от едната страна на Слънцето, съобщи Россия 24.

"Парадът" щял да продължи, колко никой не знае с точност - един месец или до края на годината или повече ...

 

Подобен "парад на планетите" е имало през 1982 г.!

 

Всички знаем какъв процес започна тогава - разпад на СССР, СИВ, Варшавския договор и промени в Източна Европа. Дали този парад на планетите е продължил няколко години?!

 

Гравитационните сили действат многостранно - притеглят и отблъскват, и ... объркват!

 

Объркват електромагнитното поле и на планетите, и на всичко живо що съдържа електричество и магнетизъм!  

 

Вирусите се активизират.

Научно още през март писахме за българския електрофизик проф.Жеко Ганев, който в интервю беше обяснил, че корона-вируса съществува много отдавна на Земята, и сега се активизира, заради намаленото с 15% електромагнитно поле на нашата планета!

 

Емоционалното състояние на човеците е на изпитание - от оптимизъм и усмивки, до ... агресия и тъга!

 

Новият  "парад на планетите" какво ще донесе не знаем, 

 

но да запазим спокойствие и благ дух, колкото можем!

 

:) ❤️ 

 

Антей

 

Живи и здрави всички!

nebenebe

Целта явно е, произвеждайки таратайки, да сведем магнитното поле до 0 (нула). Тогава ще рахатясаме.

..............................

Допускам, че марсианците са направили точно това. И ако продължим в тая посока, много е вероятно ние да сме марсианци. В което аз поне не виждам нищо лошо. Но ще трябва да пишем нова и доста по-дълга история. И да търсим българските корени. Дан' се окажем ний българите първите марсианци. Щото няма други като нас. БХ определено мяза на марсиански шаман.

Светозар

Г-н Борисов ги разбира ченгеджийските номера, защото сам е завършил милиционерско училище:

„В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха - другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. ... Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах (МВР).“ – в-к. „Стандарт“, 21.03.2006 г., (http://old.segabg.com/article.php?id=261561) --- Прав е г-н Борисов да напусне МВР,  за да остане член на БКП, защото народът е казал: „Веднъж комунист – цял живот комунист.“, а народният представител Александър Сталийски е заявил от високата трибуна на 36-то НС: „Бивш негър, бивша –урва и бивш комунист - няма!”

Zmeja

Щеше да си прав ако ББ някога е бил Комунист. Но той е бил само партиец, а не и Комунист. Много бяха като него! И "каким он был, таким он и остался".

дрибъл

 

 

 

 

                             Мдааа, вихри ТУРБОЛЕНТНИ се завихрят.

 

                         Антейчо , вий избихте ли кокошките в Асеновград ? Или на вихрите да се надяваме ?

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш