Quantcast
Борисов: През мен са минали от Костов до Манолова | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Борисов: През мен са минали от Костов до Манолова

Бившият премиер пращал няколко поредни дни хора на "Росенец", но вече не ставало гюрултия
46 756
 facebook
Бойко Борисов отиде на басейн в Бяла Слатина.

Голяма част от политическите лидери на страната, които сега се борят да влязат в парламента на предстоящите избори, са минали през ГЕРБ и нейния лидер Бойко Борисов. Това обяви самият Борисов по време на предизборно събитие в Бяла Слатина, което беше излъчвано на живо във Фейсбук.

"През мен са минали всички те. До един - от Мая до Христо Иванов, Атанасов, включително и Костов...", каза бившият премиер.

Затова и бил изненадан, че преди няколко дни Костов е дал негативна оценка на бившите управляващи. И в типичния си стил навърза различни истории без начало и без край.

"Аз винаги съм го уважавал... Атанасов и Радулов щели да ми правят реформи в службите. Ама Наско Атанасов да му прочетат доклада, в който го има Радулов, когато атакува Бонев. Много са ми интересни. Понеже той често идваше при мен, аз винаги обичам да общувам с хора с опит. От него съм научил неща, които ми е казвал. Но една сутрин, понеже рано ставахме аз и той, за да не ни видят, защото нали знаеш, че "Да, България" са задкулисието. Едно говорят на Росенец  - ходиха, побиха едно знаме. А аз сега пращам няколко дни подред и като слезеш, няма НСО, няма охрана. А тогава голяма гюрултия стана. А после Христо Иванов си гука с Данчо Цонев. Но... седиме и той излезе да разпечата от секретарката на компютъра един документ и в това време влиза Томислав Дончев. И вижда Иван Костов на компютъра на секретарката. Няма никой друг, само той... Уплашва се и се дърпа обратно. И сега какво им става на тези хора, никой не съм обидил, а излизат и почват да говорят", разказа Борисов пред шашардисания електорат.

Бившият премиер не пропусна да атакува и президента Румен Радев: "Неговият най-близък човек Васил Божков попаднал в "плана Магнитски". Направи му революцията, протестите и накрая го метна на кучетата."

Според Борисов "ще бъде смешно", ако Слави Трифонов стане министър-председател, но той няма да го стори, "защото не е глупав, а е хитър".

Лидерът на ГЕРБ увери симпатизантите си, че партията е в отлична кондиция. "Никога не сме били по-сплотени и дисциплинирани. В началото има и много периферия, много плява", каза той.

Още

Адвокат Екимджиев: КС наруши правата на Кирил Петков

15.10.2021

28788
"Сова Харис": ГЕРБ - 24,2%, БСП - 19,1%, ПП - 14,6%

15.10.2021

7872
Рашков: Събират се много сериозни доказателства срещу Борисов

14.10.2021

29851